Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tango rozdrtilo vedoucí tým druhé ligy, béčko přerušilo vítěznou šňůru!!

28.01.2018 | Jiří Štěrba

Další dvojitá porce pátečních zápasů tentokrát přinesla radost jen do kabiny prvního týmu.

Rezerva nestačila na Toku Brno a její bodová série skončila.

DIVIZE E – 15. KOLO:

FC TANGO HODONÍN B – TOKA BRNO 1:3 (1:1)

Domácí futsalisté, kterým patří popředí tabulky v divizní společnosti, v tomto pátečním duelu zklamali. Trenérská dvojice bratří Jánošů poslala na palubovku haly TEZA v Hodoníně tuto základní sestavu: Parobek – Brezina, Bidmon, Gremmel a Beneš a ta hned ve třetí minutě musela čelit pěkné individuální akci soupeře z krajského města, když Vlastimil Ryšavý napálil ve výhodné pozici pouze levou tyč. Přesto se vedení nakonec dočkali domácí, když ve čtvrté minutě ukázala výbornou spolupráci dvojice Gremmel – Kotásek, po které se prudkou ranou od břevna do branky prosadil druhý jmenovaný – 1:0. O dvě minuty později zahrozili hosté, ale Kupčík stačil včas zatáhnout ruční brzdu. V osmé minutě už viděli fanoušci míč z kopačky Krejčiříka v brance, ovšem přišel zákrok hostujícího Pavla Loupa, který míč vykopával z brankové čáry do bezpečí. Ve 13. minutě se dostával do zakončení domácí Bidmon, jeho střelecký pokus ale postrádal přesnost, když míjel o decimetry levý vinkl brněnské svatyně. Pak začali mít navrch hostující hráči, a přišel gólový trest ve čtrnácté minutě. Míč za záda bezmocného Parobka dostal Ryšavý – 1:1. Dvě minuty před první sirénou hostující Miloš Buchtík po kontaktu s domácím brankářem teatrálně upadl a sudí se rozhodli nařídit proti Tangu penaltu. Přišly však ze strany domácích oprávněné protesty, a světe div se, rozhodčí svůj předchozí verdikt zrušili, takže se začínalo odkopem od branky Tanga!

Ve 25. minutě si udělal hostující gólman Martin Balák příliš odvážný výlet, který však domácí Vanda nedokázal potrestat, když míč napálil pouze do břevna. Na straně domácích to začalo být postupem času hodně utrápené, chyběl větší klid v rozehrávce a hlavně v zakončení. Ve 30. minutě se dostala do zakončení hodonínská dvojice Hromek – Gremmel, ovšem Gremmel nakonec poslal balon jen do boční sítě. Ve 36. minutě si vzal domácí celek time-out, a po něm začal hrát power-play. Tuto výhodu ovšem domácí nevyužili, neboť hru bez gólmana hráli příliš stereotypně bez většího nápadu a s minimem střeleckých pokusů. Pokud se přece jenom nějaký našel, lehce jej zpacifikovala buď připravená brněnská obrana nebo brankář soupeře. V poslední minutě tak přišly nečekané dva brankové údery celku z Brna: nejprve se 29 sekund před koncem po zaváhání hodonínské defenzivy lehce prosadil Ryšavý (1:2), aby v poslední sekundě při domácí hře bez gólmana podtrhl brankový účet opět Ryšavý – 1:3.

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky: 3:49 Pavel Kotásek – 13:41, 39:31 a 40:00 Vlastimil Ryšavý, žluté karty: 17. Michal Bidmon -  3. Vlastimil Ryšavý, 20. Miloš Buchtík, 31. Pavel Loup, 34. Marek Příkrý, rozhodovali: Libor Rohrer a Petr Leitgeb, delegátem byl Kamil Bednář, přítomno 125 diváků.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN B:

Aleš Parobek (Jakub Dvořák) – Filip Vanda, Ondřej Krejčiřík, Martin Brezina, Pavel Kotásek, Michal Bidmon, David Beneš, Jakub Gremmel, Lubomír Kupčík, Jan Hromek. Trenéři: Antonín Jánoš, Marek Jánoš.

 

„Věděli jsme, že dnes k nám z naší skupiny přijede asi nejsilnější soupeř. Samozřejmě, že hráči byli na to upozorněni. V prvních deseti minutách se hrálo nahoru – dolů, pak jsme se ale soustředili na verdikty rozhodčích, kteří neviděli fauly a minimálně tři ruky protivníka, což nás rozhodilo. Utrpěla tím naše psychika, ale v kabině o přestávce jsme si řekli, že musíme zabrat a začít hrát naši hru. V poslední minutě za stavu 1:1 náš mladíček (devatenáctiletý Beneš) nedokázal odkopnout míč mimo dosah branky, čehož využil zkušený hráč Brna Ryšavý a dal nám druhý gól. Dnes nám vůbec nešla hra bez brankáře: hráli jsme ji moc staticky, chyběl důraz před brankou soupeře a postrádal jsem i častější střelbu. Stále platí ale náš cíl, a to hrát do třetího místa,“ řekl po zbytečné porážce kouč Hodonína ANTONÍN JÁNOŠ.

 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD: 13. KOLO:

FC TANGO HODONÍN A – FC VSK VŠB-TU OSTRAVA 17:2 (9:0)

Druhý páteční duel měl být podle papírových předpokladů vyrovnaným soubojem třetího týmu (TANGO A) s vedoucím celkem druholigové tabulky (VŠB-TU Ostrava), nakonec to ale byla naprosto jednoznačná záležitost domácího TANGA, které si udělalo z protivníka doslova trhací kalendář. Hodonín vedl v páté minutě již 3:0, a bylo zřejmé, že budeme svědky možná i dvojciferného výsledku. To se naplnilo ve 24. minutě, kdy se brankově prosadil teprve sedmnáctiletý futsalista z domácí líhně (U17) – Jan Hromek z Dolních Bojanovic. „Desátý gól určitě nebude levný. Musím něco donést do kabiny, ale zatím nevím, co by to mělo být,“ řekl po duelu spokojený talent současného hodonínského futsalu. Hosté na jihu Moravy totálně zklamali. Nastoupili sice ve žlutých tílkách a modrých trenýrkách, ale jak to trefně okomentoval na tribuně jeden z domácích fandů, tak ani dresy Brazílie jim nepomohly!

Domácí byli od počátku jasně lepším týmem, který dokazoval, že po nevydařeném startu do tohoto ročníku se již oprávněně veze na vítězné vlně. Nevídaný jev v hodonínské hale, když o poločase vyprovázel domácí futsalisty po právu do vyhřáté kabiny potlesk náramně spokojených fanoušků, kteří i po utkání potleskem ve stoje děkovali svým boys za parádně odvedenou práci. Prostě současný „A“ tým FC TANGO HODONÍN se futsalem náramně baví, což je znát z každé akce na palubovce, a dát sedmnáct banánů vedoucímu celku tabulky již o něčem vypovídá. Přitom TANGO dalších několik jasných tutovek ještě zahodilo, nicméně i tak to byla NESKUTEČNÁ A MÁLO VÍDANÁ FUTSALOVÁ STŘELNICE!!!

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Góly a přihrávky: 00:14 Tomáš Janulík (Novotný), 2:50 Bohumír Doubravský (Levčík), 4:55 Patrik Levčík (Chadzidis), 11:12 Bohumír Doubravský (Chadzidis), 13:13 Dimostenis Chadzidis (Cenek), 14:20 Tomáš Buršík (Doubravský), 16:33 Patrik Levčík (Cenek), 17:57 Patrik Levčík (Novotný), 18:30 Bohumír Doubravský (Chadzidis), 23:49 Jan Hromek (Svoboda), 25:56 Pavel Novotný (Doubravský), 30:10 Tomáš Pospiš (Janulík), 32:36 Tomáš Pospiš, 34:49 Tomáš Pospiš (Levčík), 35:57 Jan Hromek, 36:17 Milan Svoboda, 37:19 Milan Svoboda – 28:15 Kamil Půda (Patrik Kundrátek), 31:59 Adam Černohorský (Janita), žluté karty: 0 – 35. Kamil Půda, rozhodovali: Zdeněk Petr a Lukáš Jílek, delegátem byl Miroslav Brtníček, sledovalo 185 náramně spokojených příznivců hodonínského TANGA.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN A:

Dominik Kunický (Jakub Dvořák) – Dimostenis Chadzidis, Jan Hromek, Čeněk Cenek, Milan Svoboda, Tomáš Buršík, Pavel Novotný, David Beneš, Tomáš Janulík, Tomáš Pospiš, Patrik Levčík, Bohumír Doubravský. Tým z lavičky vedli Jiří Štěrba a Miroslav Bartyzal.

 

„Jsem rád, že mě dnes dal šanci zahrát si za „A“ tým pan Štěrba. Hrálo se mě dobře. Samozřejmě, takový výsledek nikdo neočekával, o to je to lepší,“ hlásil po jednoznačné výhře nejmladší hráč současného „A“ týmu Tanga JAN HROMEK.

„Věděli jsme, že Hodonín má teď velkou fazonu, ale takový debakl jsme v žádném případě nečekali. Nejeli jsme pro vítězství, chtěli jsme odehrát důstojnou partii, což se nám ale bohužel nepovedlo. Již před startem tohoto ročníku jsme avizovali, že chceme hrát tak, abychom neměli starosti se záchranou. My určitě nemáme žádné postupové ambice. Nevím, co bychom v první lize dělali. Tam podle mě patří jednoznačně v současné době právě hodonínské TANGO,“ řekl po kruté, ale zcela zasloužené porážce hostující hrající trenér MARTIN KAPSA.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS