Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tango nezvládlo domácí zápas s Helasem, bodovat musí venku!

02.03.2017 | Ján Lahvička

V dohrávce 19. kola podlehlo FC Tango Hodonín brněnskému Helasu a dál zůstává s 19 body na desáté příčce. V televizním utkání byla vidět kvalitní a tuhá bitva, kde většinu zápasu dominovaly obrany a až v závěru, kdy se hra otevřela, padlo větší množství branek. 

Do hodonínské sportovní haly zavítala slušná návštěva zhruba pěti set diváků, domácí tým jim bohužel mnoho radosti nepřipravil. Od začátku utkání dominovaly obrany a útočníkům se jen velmi těžko dařilo procházet do nebezpečnější vzdálenosti. Hned v 7. sekundě bohužel zahodil Levčík penaltu po jasném faulu na Chadzidise. Je pravděpodobné, že tento moment nasměroval utkání směrem, ve kterém nakonec skončilo. Následně se dlouho čekalo na důležitý první gól a udeřili hosté. Z pokutového kopu se prosadil Hrubý, čímž se první půle uzavřela. Ve druhé se obraz hry příliš nezměnil a hodonínští se snažili vyrovnat, ovšem proti železobetonové obraně Helasu je to téměř nemožné. Navíc po chybě Doubravského unikl Cupák, který servíruje Hrubému na druhý gól a je to 0:2. V tomto bodě Tango nevyužívá několik dobrých šancí, svou kvalitu ukazuje i gólman hostů Šimon, který ve svých 41 letech stále patří k tomu nejlepšímu co lze v lize v brance vidět. Tato slova potvrdil při následné powerplay Tanga, kdy po chycení míče skóruje ukázkovou střelou přes celé hřiště. Tango pokračuje v powerplay ovšem inkasuje daší dvě branky přičemž na ně dokáže odpovědět jen hodonínský Višváder a to dvěma góly z výborně nacvičené souhry. Konečné skóre zápasu je tedy 2:5 z pohledu domácích a všichni hráči už si začínají uvědomovat tíhu okamžiku. Tango musí nutně do konce sezóny ještě bodovat, bohužel má ovšem mnohem těžší los ve zbývajících utkáních než Třinec a méně bodů než Česká Lípa, proto chceme li pomýšlet na udržení nejvyšší soutěže v Hodoníně, nezbývá nám, než v posledních třech zápasech minimálně jednou zvítězit. Pokusíme se o to už 10.3. na půdě Litoměřic. 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS