Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Rezerva Tanga získala proti ostravskému Baníku bod za remízu 4:4!

29.11.2016 | Ján Lahvička

V neděli se utkal ve 2. lize východ "B" tým Tanga na domácí palubovce proti Baníku Ostrava a i přesto, že to o poločase nevypadalo s našim týmem růžově dokázal nakonec vybojovat bod. 

K vidění byl na poměry 2. ligy vcelku pohledný futsal a většinu zápasu se hráči věnovali hře. Tango "B" se snažilo kombinovat a tvořit hru, což sice lehce narušovali nepřesnosti a občasné ztráty míče, ale je vidět, že řada hráčů se v týmu futsalově posouvá. Velmi sympatický projev, byl ovšem několikrát potrestán, kdy nejdřív po chybě obránce Višvádera skóroval Baník a ujal se vedení 1:0. Višváder svou chybu ovšem napravil, když vyrovnával 1:1 po tom, co mu gól jako na podnosu nachystal Rehák. Baník kombinoval sporadicky, spíše se zaměřoval na bránění půlící čáry a tato taktika mu celkem vycházela, když po několika individuálních chybách dokázali do poločasu ještě dvakrát skórovat. Nejdříve nepohrdl tutovkou nabídnutou naším obráncem Manďák, následně skvělý nábeh z vlastní obranné půle nezachytil jeden z nováčků v hodonínském kádru a skvělou rychlou akci zakončil ukázkovou střelou Maleňák. Poločasový výsledek 1:3 ve futsalu až tolik neznamená, ovšem když Ferenc na začátku druhé půle zvýšil na 4:1 z pohledu Baníku, na Hodonín už by si asi vsadil málokdo. Do zápasu se domácí dostali díky několika zbytečným faulům mladých ostravských hráčů a vcelku vydařené powerplay Hodonína. Domácí neměli co ztratit a v powerplay zatlačili soupeře, který se po čtvrtém gólu zatáhl už jen do obrany, ještě hlouběji do defenzivy. Z tlaku a několika střel, které prosvištěly kolem ostravského gólmana vzešel vlastní gól ostravanů a snížení Tanga na 2:4. Následně se dopustili ostravští 6. a 7. akumulovaného faulu, gólman Parobek, který se postavil k oběma však proměnil se štěstím až druhý pokus a tak se skóre přehouplo na 3:4. V závěru už to byl spíš boj o každý metr a šarvátky a nespokojenost s výkonem rozhodčího dávali najevo zejména hosté, což je ale možná stálo dva body, jelikož Hodonín pokračoval v nátlakové hře a soustředil se na jediný cíl. Ten naplnil minutu a půl před koncem mladík Michal Bidmon, který po hezké kombinaci Hodonína na deseti metrech vystřelil domácím bod za remízu 4:4. I když hodonínští před zápasem pošilhávali po 3 bodech, po průběhu zápasu u něhož se fanoušci nenudili musíme brát bod všemi deseti a s remízou být spokojeni. V tabulce jsme se posunuli směrem dolů na 4. místo, což je vzhledem k loňským výsledkům velmi slušné umístění. V příštím kole díky lichému počtu účastníků letošní 2. ligy východ má Tango "B" přestávku.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS