Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Další body pro Hodonín, Sparta odjíždí poražena!

16.10.2016 | Ján Lahvička

V pátek večer se v rámci 5. kola chance futsal ligy utkalo domácí Tango s hostující Spartou. Na 600 diváků mohlo sledovat tvrdou a vyrovnanou bitvu, ve které byli nakonec hodonínští šťastnějším týmem. 


Páteční večer se zapíše do klubové historie podobně jako poslední domácí zápas. V Hodoníně jsme totiž mohli vidět největší návštěvu, jakou nepamatujeme ani z dob hodonínských Bulldogs. I přesto, že pořadatelé měli informaci o nadprůměrné návštěvě, útok na divácký rekord jsme překonali s obrovskou rezervou. Do haly zavítalo i na 50 fanoušků Sparty a společně s těmi hodonínskými se starali o skvělou sportovní kulisu. V prvním poločase mohli sledovat spíše nervózní zápas, kdy dominovali především obrany obou týmů. Týmy se nedostávali do vyložených šancí a spíše se pokoušely o střelbu ze střední a větší vzdálenosti. Za zmínku stojí střely domácích Buršíka, Řezníčka či Belaníka, který tvrdou ranou sestřelil před brankou Sparty stojícího Buršíka, na druhé straně se do zakončení ke střele dostali Doša, Šafář či Tichý. Oba týmy hráli velmi důrazně a utkání většinu hráčů dost bolelo. Nervozita všech klubů v nejvyšší soutěži má jednoduchý důvod. Tabulka je díky zajímavým výsledkům tak vyrovnaná, že nelze prakticky vůbec tipovat dlouhodobější umístění týmů či sestupujícího nebo účastníky play off. Druhou půli začali lépe domácí, kdy se po dlouhém výhozu gólmana Lupače na hlavu Milana Svobody ocitl po jeho nahrávce sám před brankou Veselovský a se svou šancí naložil ve 23. minutě opravdu s přehledem a z blízka prostřelil gólmana Sparty Mareše. Hned na to se ke střele dostal opět Veselovský, krátce poté se radovalo Tango z druhého gólu, kdy po nahrávce Řezníčka z levé strany hřiště zpracoval míč hrudí Višváder, který si sklepl míč do protipohybu hostujícího gólmana a poté už bez problémů zakončil do prázdné brány. Za stavu 2:0 se hra ze strany Pražanů více otevřela a oba týmy viditelně zrychlily. Opět došlo na několik zakončení na obou stranách, nicméně bezúspěšně a hra se znovu přitvrdila. K několika konfliktům došlo mezi Belaníkem a Vodecký, následně se do sebe pustilo po tvrdém zákroku Doši na Belaníka hned trio slovenských reprezentantů z obou týmů. Ve 34. minutě, kdy už Sparta hrála nějakou dobu powerplay, se podařilo skvěle vystihnout soupeřovu kombinaci Veselovskému a i přesto, že se mu na začátku míč připletl pod nohy ho nakonec dokázal posunout před sebe a levou noho zakončit z 15 metrů do prázdné brány. Naprosto totéž se stejným výsledkem zopakoval Veselovský v 37. minutě a spolu se svým hattrickem dovršil i konečný účet zápasu, protože Tichý ani žádný další hráč už šanci neproměnil.

Tango zvítězilo 4:0 a získalo velmi důležité 3 body do tabulky a rovněž další psychickou sílu do dalších bojů, zejména na těžký zápas v Třinci, kam jedeme v pátek 21. 10. Už ve Zruči jsme si dokázali, že dokážeme hrát proti každému soupeři, v zápase se Spartou jsme dobrý výkon potvrdili. Děkujeme všem divákům za fantastickou atmosféru a doufáme, že nás přijdou podpořit i v následujícím domácím zápase proti Slávii Praha.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS