Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

NAKONEC DVĚ PLICHTY A OSMÉ MÍSTO V LIGOVÉ TABULCE V TÉTO FUTSALOVÉ SEZONĚ!

21.02.2023 | Jiří Štěrba

Titulek mluví jasně: ženy z klubu FC TANGO HODONÍN se v sobotu v rámci posledního kola (10.) představily na palubovce Sportovní haly SPŠ v Ostravě, kde uhrály dvě remízy, takže nakonec jim v ligové tabulce futsalu patří po skončení této části sezony osmá pozice z deseti účastníků Česka! 

Zda to je úspěch či propadák, si ale řekneme až v pozdějším hodnocení sezony 2022-2023 v kategorii žen, které připravíme pro čtenáře webu klubu FC TANGO HODONÍN!

 

K prvnímu utkání nastoupily ženy z Hodonína proti pražské Slavii, která přijela jen se čtyřmi hráčkami do pole (!), takže do branky musela nastoupit trenérka družstva! I z toho titulu mělo TANGO v utkání naplno bodovat, což se nepodařilo, takže v případě Jihomoravanek se jednalo určitě o zbytečnou bodovou ztrátu. 

Ve druhém souboji hráčky TANGA sice prohrávaly s domácími futsalistkami 0:2, nakonec si ale sáhli na poslední ligový bod, který zachránila Tereza Kubicová, jenž zaskočila do branky za vyloučenou spoluhráčku Pavlínu Horákovou. 

Co se vlastně stalo na ostravské palubovce ve 24. minutě tohoto duelu? Hostující brankářka Kubicová poslala v oslabení vysoký míč, který těsně minul strop haly, aby neskutečným lobem zapadl nad vracející se domácí brankářkou do ostravské branky! Hodonínští funkcionáři nazvali tento gól trefně BRANKOU ROKU V ŽENSKÉ LIZE!

 

ZÁPASY TÝMU FC TANGO HODONÍN: 

1. UTKÁNÍ: 

SK SLAVIA PRAHA – FC TANGO HODONÍN 2:2 (1:1) 

Branky a nahrávky: 10. Markéta Pitulová (Adámková), 37. Markéta Pitulová (Vacíčková) – 18. Sabina Pavková (Pitáková), 35. Tereza Kubicová,

 

řídili: Jan Zapletal a Radim Filipský, 

delegát: Oldřich Závojský.

 

2. UTKÁNÍ: 

FC BANÍK OSTRAVA – FC TANGO HODONÍN 2:2 (2:1) 

Góly a nahrávky: 5. Zuzana Poběžalová (Botošová), 19. Veronika Jančová – 20. Tereza Kubicová (Svobodová), 24. Tereza Kubicová, 

žlutá karta: Beata Botošová (BO), 

ČERVENÁ KARTA: 23. minuta brankářka Pavlína Horáková (TANGO),

 

rozhodovali: Radim Filipský a Tomáš Slanina, 

delegát: Oldřich Závojský.

 

„Celé utkání jsme tak trochu „probendili“! Myslím si, že to je zbytečná remíza, neboť Slavia neměla nikoho na střídání, přesto jsme ji nepřinutili k většímu pohybu a znovu jsme nedali šance. Soupeř si v podstatě po obrátce vytvořil pouze jednu zajímavou situaci, ze které nás gólově ztrestal,“ řekl zklamaně šéf hodonínského klubu JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

 

„I v tomto souboji jsme první poločas taktéž „prospali“. Do druhé půle jsme již nastoupili v herní pohodě, ale ve 23. minutě zastavila naše brankářka (Pavlína Horáková) nedovoleně samostatný brejk ostravské hráčky a byla z toho ČK pro naši futsalistku. Paradoxně nám to ale neuškodilo, když do branky se místo ní postavila Tereza Kubicová, která v následující minutě po skvěle zahraném výkopu dala zřejmě branku roku! Navíc jsme měli ještě dvě gólovky na vítěznou trefu, ale neuspěly Hanka Svobodová a Klára Horáčková. Jinak to byl ale vyrovnaný zápas, který jsme mohli nakonec dovést do vítězného konce,“ zhodnotil druhý souboj vedoucí družstva žen FC TANGO HODONÍN MIROSLAV BARTYZAL.

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS