Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

HODONÍNSKÉ TANGO POTVRDILO PO VÝBORNÉM VÝKONU V BRNĚ DRUHÉ MÍSTO V NADSTAVBOVÉ ČÁSTI 2. FUTSALOVÉ LIGY. STŘELECKÝ DEN MĚL ŠESTI GÓLOVÝ DAVID ŠEBESTA!

06.02.2023 | Jiří Štěrba

V neděli večer sehráli futsalisté z týmu TANGO Hodonín  druhé kolo nadstavby ve Sportovní hale STAREZ arény na Vodové ulici v krajském městě jihu Moravy, kde na ně čekal nepříjemný domácí celek – Helas Brno  „B“.

Solidní návštěva viděla velmi zajímavý futsal a dlužno dodat, že na druhou ligu to byl nadstandard z obou stran! Hosté vedli 2:0, v poločase se odcházelo do vyhřátých kabin za stavu 3:2 pro TANGO, ale jak řekl hodonínský funkcionář Stefanos Chadzidis: „Opět jsme nedali jasné šance, takže kdybychom nakonec vyhráli 15:5, nikdo z přítomných by se nemohl vůbec divit!“ 

Zdravotní problémy nedovolily odehrát zápas Tomáši Varmužovi a pro poranění pravého kotníku musel předčasně z bojiště odstoupit David Beneš. Z toho tedy vyplývá, že v podstatě druhý poločas se na brněnské palubovce točila jen šestice statečných borců z Hodonína (Absolon, Hynek, Ťok, Šebesta, Weigl a Buršík), kterým sekundoval v brance skvělý Nedvědík. 

NADSTAVBA, 2. LIGA FUTSALU – SKUPINA VÝCHOD,

2. KOLO, JINAK CELKOVĚ 16. KOLO 

HELAS BRNO „B“ - FC TANGO HODONÍN 5:9 (2:3) 

Branky a nahrávky: 13. a 17. Kryštof Petrásek, 25. Petr Táborský (Matyska), 33. Kryštof Petrásek (Šperka), 36. Petr Táborský (Matyska) – 4. Nikola Absolon (Ťok), 11. David Šebesta (Ťok), 14. David Šebesta (Absolon), 26. David Šebesta, 27. Nikola Absolon, 32. David Šebesta, 36. David Šebesta (Hynek), 37. David Šebesta (Ťok), 40. Tomáš Buršík (Absolon),

 

žluté karty: René Jašek – Tomáš Ťok, Roman Weigl, 

řídili: Marek Klečacký a Patrik Smetana, 

110 diváků.

 

SESTAVA TÝMU FC TANGO HODONÍN: 

Milan Nedvědík (Matěj Kůřil) – Nikola Absolon, Christopher Hynek, Tomáš Ťok, David Šebesta, Roman Weigl, David Beneš, Tomáš Buršík.

 

„Byl to vynikající špíl, hraný oboustranně ve velkém tempu a co bylo důležité, hrálo se slušně. Od desáté minuty prvního poločasu jsme začali mít mírnou převahu, která se odrážela i do šancí, ty jsme ale znovu nedokázali vždy proměnit. Druhou půli jsme odehráli se ctí, i když k dispozici bylo do pole jen šest zdravých hráčů! Ti se ale úkolu zhostili na výbornou, se ctí a já znovu mohu tak jen žehrat na neproměňování jasných gólovek, to nás ovšem trápí po celou tuto sezonu. Střelecky se blýskl David Šebesta, autor šesti gólů, přitom měl další čtyři tutovky. Jeho výkon byl velmi kvalitní, nasazení bylo na vysoké úrovni, takže pro současné TANGO je tento hráč nepostradatelný! Chválím ale i celý tým jako kolektiv, který přispěl výraznou mírou ke kvalitě tohoto druholigového duelu. Největší naše výtka tak směřuje ke dvojici arbitrů, která podala nestandardní výkon, co se pískalo na jedné straně, se často opomnělo na straně druhé a oba sudí byli nejslabším článkem nedělního futsalu,“ řekl k souboji pro web týmu FC TANGO Hodonín v Brně kouč Hodonína STEFANOS CHADZIDIS.

 

POZVÁNKA: 

Nyní se hodonínské TANGO představí svým fanouškům hned třikrát po sobě! Nejbližší zápas je na programu v hale TEZA HODONÍN

V NEDĚLI 12. ÚNORA, KDY DO HODONÍNA PŘIJEDE LÍDR SKUPINY – TÝM ŽABINŠTÍ VLCI BRNO.

Začátek šlágru 3. kola nadstavby je v 19 HODIN!

PŘIJĎTE POVZBUDIT SVÉ HRÁČE V DŮLEŽITÉM SOUBOJI!

(red.)

 

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS