Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZKLAMÁNÍ V DALŠÍM KOLE 1. LIGY ŽEN Z POHLEDU HODONÍNSKÉHO TANGA PO TURNAJI V MODŘICÍCH!

18.01.2023 | Jiří Štěrba

V rámci sedmého kola futsalové ligy žen se družstvo FC TANGO Hodonín představilo o víkendu ve Sportovní hale v Modřicích, kde zrovna velký dojem nezanechalo. První a třetí duel prohrály hodonínské futsalistky vždy o branku, v zápase číslo 2 nestačily na tým z hlavního města (Technika Praha), kterému výrazně podlehly 1:4!

V týmu TANGA citelně chyběly zkušené hráčky Sabina Pavková a Zdenka Skupinová, navíc kvůli lékařskému zákroku chyběla i nová posila Martina Pitáková.

FUTSAL, 1. LIGA ŽEN - 6. KOLO

VÝSLEDKY TÝMU FC TANGO HODONÍN

1. ZÁPAS:

FC TANGO HODONÍN - FK BANÍK MOST-SOUŠ 1:2 (0:1)

Branky a nahrávky: 24. Kateřina Ivičičová (Daňková) - 13. Blažena Kánská (Moťovská), 23. Petra Sýrová (Kotifelová),

žluté karty: Klára Horáčková, Kristýna Daňková

2. ZÁPAS:

FC TANGO HODONÍN - TECHNIKA PRAHA 1:4 (0:1)

Góly a nahrávky: 40. Tereza Kubicová - 18. Jessica Vargová (Krýslová), 28. Karolína Cardová (Beťková), 31. Jessica Vargová (Cardová), 34. Dominika Černá,

bez ŽK

3. ZÁPAS:

FC TANGO HODONÍN - NÁSTĚNKY BRNO 3:4 (3:2)

Branky a přihrávky: 4. Kristýna Daňková, 9. Kristýna Daňková (Horáková), 20. Klára Horáčková (Kubicová) - 11. Kristýna Komínková (Špičková), 18. Zuzana Řezáčová, 21. Zuzana Řezáčová, 36. Eliška Juzlová (Novotná),

žlutá karta: Klára Horáčková (HO)

SESTAVA CELKU FC TANGO HODONÍN:

Pavlína Horáková - Hana Svobodová, Klára Horáčková, Kateřina Ivičičová, Eliška Crhonková, Tereza Kubicová, Zdenka Hladká, Kristýna Daňková.

„Dnes mrzí prohry o to více, že v samotných zápasech jsme nebyli horším týmem! Srážejí nás ale obrovské až tragické osobní chyby, které pak rozhodují dané zápasy v náš neprospěch. Když k tomu přidám nemohoucnost při zakončení našich akcí, jsou bohužel výsledky takové, jaké jsou. V utkáních jsme si dokázali vytvořit střelecké šance, ale tyto jsme neproměňovali, za což nás soupeřky tvrdě trestaly. Například v posledním souboji vedeme v pohodě s Nástěnkami 2:0, vytvoříme si další gólové šance, které ale nedáme, avšak soupeřky využijí dvou našich fatálních chyb a dokážou srovnat na 2:2, což nás hodně rozhodilo. I přesto jsme si nadále vytvářeli možnosti k zakončení, ale produktivita naší střelby je hodně bídná a to nakonec rozhodlo o výsledku. Musím dodat, že nás ještě hodně podržela Pavla Horáková v brance, která zabránila několika „loženkám" soupeřek. Jinak holky bych pochválil za bojovnost a srdíčko, na druhou stranu se ale bohužel u některých hráček projevuje jejich neúčast na trénincích - jednak jejich pohyb po hřišti není to, co by mančaft potřeboval a také při standardních situacích často neví, co a jak. Za mě říkám - BEZ TRÉNINKU TO BOHUŽEL NEPŮJDE!", řekl pro web hodonínského klubu hodně zklamaný vedoucí družstva FC TANGO Hodonín MIROSLAV BARTYZAL.

POZVÁNKA:
 
V sedmém ligovém kole se děvčata z TANGA Hodonín představí doma v neděli 22. ledna 2023 v hale TEZA, kde nejprve přivítají Spartu Praha (od 15:30 hodin), od 17:30 hodin si to pak TANGO rozdá s týmem SK Interobal Plzeň.
(red.)
 

Josef Polášek
Sportovní redaktor

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS