Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TANGO SE ROZLOUČILO SE STARÝM ROKEM POVINNOU VÝHROU NA PALUBOVCE POSLEDNÍHO CELKU DRUHÉ LIGY!

19.12.2022 | Jiří Štěrba

Hodonínští futsalisté sehráli na palubovce posledního celku skupiny závěrečný duel ve 2. lize v rámci tohoto kalendářního roku a nic než výhru si tým nepřipouštěl. Navíc celku z Modřic měli hosté z Hodonína co vracet, neboť ve 4. kole v Hodoníně senzačně ATRAPS z Modřic bodoval po smírném výsledku 4:4!

Již v první půli měli hosté jasně navrch, ale dali jen tři góly, i když šancí měli neúrekom – opět ale znovu vázla u vítězů finálka, neboť to je ten největší problém, který tíží současný tým hodonínského TANGA. 

V závěru první půle se duel zbytečně přiostřil (sudí dali hostujícímu Ťokovi  ŽK a domácí měli tak výhodu penalty), ale po vzájemné domluvě s domácím koučem Tomášem Buršíkem, jinak bývalým hráčem TANGA, byla druhá půle již v pohodě a bez zbytečných emocí. Znovu však hosté nabídli několik parádních futsalových akcí, které volali jasně po brance, ale vítězové se v této fázi utkání prosadili bohužel jen jednou!

 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 11. KOLO

 

FC ATRAPS MODŘICE – FC TANGO HODONÍN 2:4 (1:3)

 

Branky a nahrávky: 20. z penalty Petr Slováček, 38. Petr Urbánek – 7. Tomáš Ťok (Vanda), 14. Roman Sopůšek (Ťok), 14. Ťok, 24. Beneš,

 

řídili: Věra Soukupová, Martin Kabeláč,

 

delegátem na utkání byl Radek Venc.

 

„Už v první půli jsme jasně dominovali a myslím si, že výsledek 3:1 po prvním poločase je pro domácí hodně milosrdný. Znovu jsme měli několik jasných tutovek (například přečíslení), ale nechce nám to tam nějak padat, i když tutovky si vypracujeme! Jsem rád, že po rozumné domluvě s domácím koučem se hra uklidnila a zápas se mohl v pohodě již dohrát. Vzali jsme gólmana číslo tři (Ján Jankovič – pozn. red.), který nás několikrát podržel, hlavně ve druhém poločase. Naše jednička v brance (Aleš Parobek) nedávno oznámila konec kariéry ze zdravotních důvodů a další brankář – Milan Nedvědík – po problémech se zády nemohl bohužel nastoupit. Chtěl bych vedení klubu, hráčům a našim fanouškům poděkovat za přízeň a popřát jim příjemné svátky Vánoční a vše nejlepší do Nového roku, především ale to zdravíčko a věřím, že se sejdeme na prvním mistrovském utkání roku 2023, a to 6. ledna od 20:30 hodin v Hodoníně v hale TEZA, kdy hostíme tým Helas Brno B,“ řekl pro web hodonínského klubu kouč TANGA STEFANOS CHADZIDIS.

 

INFORMACE PRO NAŠE FANOUŠKY:

 

TANGO HODONÍN PROHRÁLO SICE V 10. KOLE DOMA S JESENÍKEM 2:7, ALE DK (Disciplinární komise – pozn. red.) ČESKÉHO SVAZU FUTSALU ZJISTILA, ŽE HOSTÉ POSTAVILI K TOMUTO ZÁPASU „NAČERNO“ HRÁČE JANA KADLECE, KTERÝ JE REGISTROVANÝ V POLSKU V KLUBU WKC SLASK FUTSAL WROCLAW.

TANGO TAK VYHRÁLO DODATEČNĚ 5:0 KONTUMAČNĚ, V TABULCE POSKOČILO NA 2. PŘÍČKU A MÁ NYNÍ 22 BODŮ.

PRVNÍ JSOU ŽABINŠTÍ VLCI Z BRNA (31 BODŮ), NA TŘETÍM MÍSTĚ JE OSTRAVSKÝ BANÍK (19 BODŮ)!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS