Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TANGO ZTRATILO ZCELA ZBYTEČNĚ TŘI DRUHOLIGOVÉ BODY!

10.10.2022 | Jiří Štěrba

HODONÍN - Druholigoví futsalisté z týmu FC Tango Hodonín cestovali k prvnímu utkání nového ročníku za svým sokem v pátek do Ostravy, kde ve Sportovním centru s názvem Dubina nastoupili proti domácím Baníkovcům. Těm zachytal skvěle brankář Škorňa, což byl základní stavební kámen k výhře.

Domácí sice nakonec vyhráli jasně 5:2, ale samotné dění na ostravské palubovce a následných 40 minut druholigové bitvy ukázalo, že výsledek je pro Jihomoravany více než krutý. Těžko říct, jak by se samotný duel vyvíjel, kdyby za vedení 2:1 pro Tango pelášející hostující Vojtěch Čech v rozhodujícím okamžiku napálil jen horní brankovou konstrukci ostravské svatyně, ale síť branky protivníka!

Na KDYBY se ale v životě a ve sportu bohužel nehraje, takže to může být jenom takovou malou útěchou pro bojovníky z Hodonína, kteří měli určitě na víc, než ukazuje oficiální Zápis z tohoto druholigového mače!

Hosté hráli v samém závěru už vabank, když poslední dva góly inkasovali v době, kdy hráli neúspěšnou power-play.

 

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 1. KOLO

FC BANÍK OSTRAVA - FC TANGO HODONÍN 5:2 (1:0)

 

Góly a nahrávky: 17. Marek Maleňák (Mleziva), 34. Jaromír Frebort (Potůček), 39. Marek Maleňák (Stebel), 39. David Polášek, 40. Filip Murín (Frebort) - 26. Tomáš Ťok (Varmuža), 32. Tomáš Varmuža (Lamáček),

rozhodovali: Jan Krupa a Daniel Čuba,

delegátem na utkání byl Jiří Honěk,

110 diváků.

 

„Výhra Baníku ukazuje na první pohled jako jasná záležitost, ale musím říct, že dnes jsme byli na ostravské palubovce jednoznačně po celý zápas lepším týmem! Bohužel z té spousty brankových příležitostí jsme dali jen dva góly, což bylo jednak dílem výborně chytajícího brankáře Škorňi, tak i dílem naší neschopnosti ve finálním zakončení před ostravskou brankou! Baník využil z minima maximum, pro nás se jednalo o zcela zbytečnou bodovou ztrátu. V Ostravě nastoupila na naší straně relativně silná sestava, ale v pátek večer jsme bohužel umírali na vychýlenou koncovku," řekl pro web hodonínského futsalového oddílu šéf FC Tango Hodonín JIŘÍ „JURA" ŠTĚRBA.

 

POZVÁNKA NA 2. KOLO:

V RÁMCI 2. KOLA HRAJE FC TANGO HODONÍN DOMA PROTI TÝMU AMOR KLOBOUČKY VYŠKOV (TEN DOMA PODLEHL HELASU BRNO B 1:3), A TO V PÁTEK 14. ŘÍJNA 2022 V HALE TEZA HODONÍN.

ZAČÁTEK UTKÁNÍ JE VE 20:30 HODIN!

PŘIJĎTE PROSÍM POVZBUDIT NAŠE BORCE – ODMĚNOU VÁM BUDE JEJICH VÝKON!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS