Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY KLUBU FC TANGO HODONÍN VE STOVĚŽATÉ PRAZE ZVLÁDLY JEDNO UTKÁNÍ, NESTAČILY PAK ALE NA ZÁPADOČEŠKY Z PLZNĚ!

15.02.2022 | Jiří Štěrba

Sportovní hala ČVUT v Praze hostila o druhé únorové neděli další ligové kolo ŽEN v rámci této sezony. Jihomoravanky nejprve nastoupily proti jasně poslednímu týmu (Technika Praha, která zatím nemá na svém kontě ani jeden bodík, ale „pyšní“ se vysoce pasivním skóre 6:45!), o dvě hodiny později pak čekal na TANGO tým z Plzně, který potvrdil mírnou roli favorita a po výsledku 3:0 potvrdil třetí pozici v ligové tabulce.

1. UTKÁNÍ – 1. LIGA ŽEN:

TECHNIKA PRAHA – FC TANGO HODONÍN 1:3 (0:2)

Góly TANGA: Klára Horáčková 2, Gabriela Konečná 1.

„Tady jsme byli po celý zápas lepším týmem. Utkání jsme měli v podstatě pod kontrolou, i když jsme přijeli do Prahy pouze se šesti hráčkami do pole + k tomu s jedinou gólmankou Silvií Aujeskou. Tu jedinou branku jsme dostali za rozhodnutého stavu 3:0 pro nás, takže v podstatě ani nic tato branka neřešila,“ zhodnotil duel asistent trenéra TANGO HODONÍN MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.

 

2. UTKÁNÍ – 1. LIGA ŽEN:

SK INTEROBAL PLZEŇ – FC TANGO HODONÍN 3:0 (2:0)

Souboj o pomyslné třetí místo v ligové tabulce vyšel lépe Západočeškám z krajského města, které mají ve svém kádru zkušené hráčky, což i vítězky na pražské palubovce potvrzovaly a zaslouženě si zaknihovaly tři ligové body, které jim tak garantují před posledním turnajovým kláním třetí místo!

„Věděli jsme dobře, že nás oproti prvnímu souboji bude čekat daleko těžší sportovní oříšek, což se nakonec i potvrdilo. My jsme se soupeřem drželi krok prvních deset minut prvního poločasu, ale po dvou hrubých chybách při naši rozehrávce jsme Plzni namazali na branky a ta toho ráda využila. Ve druhém poločase jsme si dokázali vypracovat minimálně tři dobré příležitosti, ale chyběla lepší finální fáze! Nás podržela gólmanka Silvie Aujeská, ale jakákoliv snaha o korekci výsledku narážela v našem případě na mizernou koncovku. Soupeři jsme tak vlastně ty body jakoby přenechali, ale tady rozhodovala zkušenost na palubovce, v čemž nás Plzeň přehrávala,“ hlásil ke druhému nedělnímu souboji znovu asistent kouče TANGA MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL. 

V posledním turnajovém klání této sezony nastoupí FC TANGO HODONÍN v neděli 20. února 2022 ve Sportovní hale v Rousínově

postupně proti AC GAMASPOL JESENÍK (výkop je v 10:50 hodin), v pravé poledne pak hraje TANGO s BANÍKEM OSTRAVA a odpoledne od 13:40 hodin čeká na TANGO HODONÍN jednoznačný favorit celé skupiny 1. ligy – NÁSTĚNKY Z BRNA!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS