Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY Z KLUBU FC TANGO HODONÍN MĚLY DVĚ KOLA VOLNÉ – NASTOUPILY AŽ V TOM TŘETÍM V DOMÁCÍ HALE TEZA HODONÍN

15.12.2021 | Jiří Štěrba

Futsalistky FC TANGO Hodonín se v rámci 1. ligy představily poprvé v novém ročníku až ve třetím kole, když předchozí dvě kola byla odložena! Děvčata z jihu Moravy se představila doma před svými fanoušky, a to o druhé prosincové neděli. To na ně čekal mix tří zápasů, ze kterého nakonec si zaknihovaly celkem 4 ligové body!

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – TECHNIKA PRAHA 3:2 (2:1) 

Zasloužená výhra, když góly TANGA dávaly: Eliška Crhonková (posila z Vyškova), Dagmar Lungová a Julie Košková. 

„Ze začátku jsme si vytvořili několik zajímavých možností, dostali jsme se do zaslouženého vedení 2:0, ale po naší chybě při bránění soupeř z hlavního města snížil na rozdíl jediné branky. Pak to bylo oboustranně vyrovnané – nám zřejmě pomohl fakt, že pražský tým nebyl kompletní, takže střídal v utkání jen šest hráček. Naše holky si výhru zasloužily, mám z toho samozřejmě radost,“ hlásil spokojeně po prvním turnaji v sezoně 2021-2022 hodonínský vedoucí družstva žen MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL. 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – INTEROBAL PLZEŇ 2:2 (0:1) 

Domácí hráčky v utkání prohrávaly 0:1, ale zvýšenou bojovností zápas dokázaly otočit. Na tři body to ale stejně nestačilo. Mezi střelkyně TANGA se zapsala Tereza Kubicová a Sabina Pavková. Smůlu měla Julie Košková, která byla platnou hráčkou TANGA, ale 

v nevinném souboji spadla nešťastně na levou ruku, byla odvezena do nemocnice s podezřením na zlomeninu, což se ale naštěstí bohudík nepotvrdilo! 

„I toto bylo hodně vyrovnané utkání. Věřím tomu, že pokud bychom měli více natrénováno, brali bychom všechny body, ale i tak je za daného stavu konečná remíza spravedlivá. Plzeň byla totiž kompaktním týmem, byla více sehranější než naše holky. Cením si bojovný výkon našich děvčat,“ zhodnotil duel se Západočeškami znovu MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL. 

3. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – NÁSTĚNKY BRNO 2:4 (1:4) 

Proti zřejmě nejlepšímu celku naší ligy moc šancí nerozehrané TANGO nemělo, což potvrdilo i čtyřicet minut hry na hodonínské palubovce. Tři body si tak domů po zásluze odvezl celek z našeho krajského města. Branky za TANGO: Tereza Kubicová a Hana Svobodová. 

„S velkým favoritem jsme drželi trochu krok tak prvních deset minut prvního dějství, pak se již ukázala síla brněnského celku, který hraje společně již několik sezon. Nástěnky byly sehranějším týmem, bylo znát, že tam je zkušenost a vyzrálá futsalovost. Mluvil jsem i s koučem Brna Michalem Odehnalem (jinak i trenér české ženské reprezentace – pozn. autora), kterému se zápas líbil a byl rád za toto vítězství, i když to ještě nebylo až tak úplně podle jeho představ,“ řekl po třetím nedělním souboji TANGA z Hodonína opět MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.   

V DALŠÍM KOLE (4.) SE TANGO HODONÍN PŘEDSTAVÍ AŽ V NOVÉM ROCE NA OSTRAVSKÉ PALUBOVCE DNE 8. LEDNA 2022, KDY NEJPRVE OD 10 HODIN NASTOUPÍ PROTI BANÍKU OSTRAVA, ABY OD 12 HODIN SI TO JIHOMORAVANKY ROZDALY S CELKEM AC JESENÍK!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS