Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

JUNIOŘI MAJÍ ZA SEBOU DRUHÉ TURNAJOVÉ KLÁNÍ – TENTOKRÁT SE PŘEDSTAVILI V ČESKÉ LÍPĚ

03.12.2018 | Jiří Štěrba

Po dlouhé cestě do České Lípy odvážíme do Hodonína celkem 9 bodů, ale víme, že ta jedna prohra naší 19 nemusela být.

1. CELOSTÁTNÍ LIGA – JUNIOŘI:

2. TURNAJ – ČESKÁ LÍPA:

 

KATEGORIE U17:

1.UTKÁNÍ:

FTZS Liberec – FC TANGO HODONÍN 2:5 (0:1)

Jihomoravané vedli v prvním poločase po trefě Richarda Svobody. Po přestávce se podařilo Tangu přidat další góly, když „domácí“ dokázali dát pouze jednu branku, a to ve třicáté minutě, kdy se trefil Karel Pečenka.

Branky a přihrávky FC TANGO HODONÍN:

8. Richard Svoboda, 22. Vojtěch Čech, 25. Ondřej Polách (Ondřej Buchta), 30. Vojtěch Čech, 39. Patrik Lamáček, žluté karty: 1:1 (u HO Ondřej Buchta).

2.UTKÁNÍ:

Démoni Česká Lípa – FC TANGO HODONÍN 1:15 (1:7)

Jednoznačně vedené utkání od prvních minut. O výhře hostů nebyly žádné pochybnosti. Domácí byli pouze pouhým sparing partnerem a nakonec mohou být rádi, že dostali pouze potupnou „patnáctku.“ Další jasné tutovky totiž mladíci z jihu Moravy zazdili. Za Českou Lípu se mezi střelce zapsal pouze Petr Konečný ve čtrnácté minutě.

Góly a přihrávky FC TANGO HODONÍN:

1. Vojtěch Čech (František Lamáček), 4. Ondřej Polách (Richard Svoboda), 8. Marcel Karbus (Matěj Dvořák), 9. Richard Svoboda (Ondřej Polách), 10. Vojtěch Čech (Ondřej Polách), 17. Ondřej Polách (František Lamáček), 19. Marcel Karbus (Patrik Lamáček), 21. Patrik Lamáček, 24. Matěj Dvořák (Patrik Lamáček), 25. Richard Svoboda (Vojtěch Čech), 27. Richard Svoboda, 32. Filip Štork (Patrik Lamáček), 35. Richard Svoboda, 39. Vojtěch Čech, 40. František Lamáček (Richard Svoboda), ŽK: 0:0.

 

„První zápas s Libercem byl zpočátku vyrovnaný. Liberec hrál hodně fotbalovým způsobem. Nám se však podařilo dát vedoucí gól z kopačky Richarda Svobody a tím jsme se uklidnili. Řekli jsme si, že budeme hrát v klidu, míče si rozdávat bez jakéhokoliv jančení. Ve druhé půlce se nám podařilo skóre navýšit a pak už bylo zřejmé, že výhra bude naše. Nepříjemnost nás potkala pět minut před koncem, kdy se nám zranil gólman Ondřej Buchta, kterého v brance nahradil hráč z pole František Lamáček.

Druhé utkání již nebylo co hodnotit, protože to byla jasná hra kočky s myší. Domácí byli jednoznačně nejslabším týmem z tohoto turnaje. Údajně nebyli zcela kompletní, přesto nebyli pro nás vážnějším soupeřem. Pochvalu zaslouží brankář Ondřej Buchta, který se obětavě vrátil do branky, dále hrál prim čtyřgólový střelec Richard Svoboda a určitě nezklamala tradiční opora týmu – Vojtěch Čech,“ hlásil po návratu jeden z trenérů FC TANGO HODONÍN věkové kategorie U17 MIROSLAV BARTYZAL.

 

KATEGORIE U19:

1.UTKÁNÍ:

FTZS Liberec – FC TANGO HODONÍN 3:1 (2:1)

Hodoňané prohrávali 0:2, když se jim podařilo v závěru prvního dějství pouze jednou skórovat, což stačilo jen na porážku rozdílem dvou branek. Za vítěze dal dva góly Matěj Vébr, jeden pak přidal Martin Bylejko, porážku Tanga zmírnil Jan Hromek (podíl Dominik Suchánek), který se prosadil v devatenácté minutě.

2.UTKÁNÍ:

Démoni Česká Lípa – FC TANGO HODONÍN 1:13 (0:9)

I v této věkové kategorii to byl jednoznačný duel, ve kterém si vylepšil svou střeleckou bilanci Jan Hodonský, který dal hodně odevzdanému soupeři čtyři branky.

Branky a přihrávky FC TANGO HODONÍN:

1. Pavel Prčík (Dominik Suchánek), 2. Jan Hodonský, 5. Martin Blažek (Jan Hromek), 13. Lukáš Křivák (Jan Hromek), 14. Jan Hodonský (Pavel Prčík), 15. Tomáš Horváth (Jan Hodonský), 17. Petr Bohun (Lukáš Křivák), 18. Jan Hromek (Martin Blažek), 19. Tomáš Horváth (Jan Hodonský), 23. Jan Hodonský (Jan Hromek), 30. Martin Blažek (Jan Hromek), 35. Pavel Prčík (Ondřej Brákora), 38. Jan Hodonský (Ondřej Brákora).

 

„V prvním utkání jsme tolik radosti nezažili jak ve vzájemném souboji sedmnáctek. Liberec byl lepším týmem: byl hodně důrazný a kombinačně dobrý. My jsme se probudili po prvních inkasovaných gólech, ale stačili jsme porážku pouze kosmeticky upravit. Ve druhém poločase to byla z naší strany jen marná snaha o vyrovnání. Třetí branku jsme dostali při naší hře bez gólmana. Výhra Severočechů je naprosto zasloužená. Byla to třetí prohra v této věkové kategorii v řadě.

A co říct k jasné výhře nad hodně odevzdaným soupeřem? Česká Lípa byla velmi slaboučká – domácí můžou být rádi, že nakonec prohráli “jen“ rozdílem čtrnácti branek! My jsme totiž další velké množství tutovek nezakončili gólem,“ řekl k vystoupení U19 předseda klubu FC TANGO HODONÍN JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

 

POZVÁNKA:

JIŽ TUTO NEDĚLI (9. PROSINCE) ZAČNE OD 10 HODIN V HALE TEZA V HODONÍNĚ V POŘADÍ TŘETÍ TURNAJOVÉ KLÁNÍ  KATEGORIÍ U17 A U19.

ČASOVÝ SLED ZÁPASŮ HODONÍNSKÝCH TÝMŮ:

10:00 – FC TANGO HODONÍN – SVAROG FC TEPLICE (U17),

10:50 – HODONÍN – TEPLICE (U19),

13:20 – HODONÍN – FC HELAS BRNO (U17),

14:10 – HODONÍN – BRNO  (U19).

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS