Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

PO BOJI NAKONEC DOSÁHLO TANGO JEN NA JEDEN BOD!

16.10.2021 | Jiří Štěrba

HODONÍN – V úterý Pohár, a dva dny později mistrovský zápas ve 2. lize. Takový program čekal na futsalisty Hodonína, kteří ale bohužel po výtečném pohárovém vystoupení již toto nedokázali zopakovat v domácím mistrovském utkání, ve kterém hostili silný tým Hanáků z Olomouce.

Domácí sice prohrávali 0:1, pak však „přišel“ jejich zdrcující časový úsek mezi 9. - 12. minutou, ve kterém svého soka čtyřikrát za sebou pokořili a z tribuny to vypadalo na jasnou výhru. To samé si ale bohužel mysleli i domácí borci a protože Olomouc nepřijela v roli nějakých otloukánků, ve 29. minutě byl stav 4:5! Osm sekund před pauzou se gólově prosadil domácí David Beneš (5:5), takže bylo jasné, že o všem nakonec rozhodne druhé dějství.

V tom měl více za hry tým TANGA, ale neodpustil si jedno kruté zaváhání ve 33. minutě, které potrestal hostující David Lošťák, když si „vychutnal“ gólmana Aleše Parobka, kterému udělal skvělou kličku alá hokejový blafák a balon poslal nezadržitelně do opuštěné domácí svatyně – 6:6. Ještě před touto brankou mělo ale TANGO několik zajímavých možností v okolí branky protivníka, ale v tomto zápase chyběla domácím prostě šťáva, když v rozhodujících chvílích řešili zajímavé situace ukvapeně, nerozhodně a hlavně nepřesně! To byl hlavní důvod bodové ztráty, neboť vedení 4:1 se prostě za normálních okolností nepouští.

 Kdyby za stavu 6:6 po vyrovnávacím gólu Hanáků v té samé minutě po 27 sekundách hry proměnil domácí Roman Sopůšek óbr-šanci po přihrávce spoluhráče Tomáše Janulíka, zápas by zřejmě skončil jinak, ale ve sportu stále platí (a platit bude), že NA KDYBY SE TADY, ALE ANI V ŽIVOTĚ NEHRAJE!!!

 Špílmachr v domácím celku, Tomáš Ťok, se na palubovce objevil až ve 13. minutě (vracel se z tréninku z velkého fotbalu v Mistelbachu), stěžoval si na bolest hlavy a v utkání se moc neprojevil. Tady bylo až moc vidět, jak na něj TANGO spoléhá, nicméně to by měl být signál pro realizační tým hodonínského klubu, že jedna vlaštovka v tomto kolektivním sportu jaro prostě nedělá!

 

ŘEKLI PO ZÁPASE:

 „Čekali jsme, že tento zápas bude především o bojovnosti a dynamice, na což jsme hráče upozorňovali. I když jsme dostali první gól, brzy jsme se zvedli a výsledek otočili na 4:1 pro nás. Za tohoto stavu jsme měli ale hrát zcela jinak: chtělo to být důrazní a zodpovědní směrem dozadu a hrát dynamicky. I když soupeř výsledek otočil, my ještě v poslední minutě první půle srovnali. Myslím si, že ve druhém poločase jsme minimálně o gól byli lepším týmem. V této části jsme ale udělali snad jedinou chybu, kterou Olomouc brankově potrestala, my jsme ale za vedení 6:5 měli velmi dobré možnosti na povýšení skóre, ovšem ztroskotali jsme v zakončení, ve kterém jsme byli nedůslední a nepřesní. Soupeř má kvalitní tým se zkušenými hráči. Dnes jsem tak trochu za plichtu zklamaný,“ řekl po remízovém souboji vedoucí celku FC TANGO HODONÍN STEFANOS CHADZIDIS.

 

„Myslím si, že to bylo oboustranně hodně futsalové utkání. V této soutěži není nikdo jasným favoritem, prohrát můžete s kýmkoliv a kdykoliv. My jsme i za nepříznivého stavu 1:4 stále věřili, protože jsme tady dva roky zpátky prohrávali taktéž o tři góly, nakonec byl ale stejný výsledek jako dnes! Bod bereme, i když do každého souboje jdeme s cílem vyhrát a věřím, že v této sezoně budeme atakovat čelo druholigové tabulky,“ hlásil na palubovce hráč SK UP Olomouc MARTIN JANEČKA.

 

FC TANGO HODONÍN se nyní dvakrát představí na palubovkách svých soupeřů (ve Vysokém Mýtě a ve Vyškově), doma nastoupí až v měsíci listopadu 2021 proti ostravskému Baníku!

 

VÝSLEDEK ZÁPASU 2. KOLA 2. FUTSALOVÉ LIGY (VÝCHOD):

 

FC TANGO HODONÍN – SK UP OLOMOUC 6:6 (5:5)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS