Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

POSLEDNÍ KOLO LIGY ŽEN PŘINESLO JEDNU VÝHRU A DVĚ VYSOKÉ PORÁŽKY!

25.02.2020 | Jiří Štěrba

Hodonínské futsalistky sehrály v neděli tři zápasy posledního kola této sezony ve sportovní hale v Rousínově, kde nejprve příjemně překvapily, když porazily nečekaně Západočešky z Plzně, ale v dalších dvou zápasech tahaly bohužel za kratší konec provazu a odešly s vykokými porážkami. Nicméně nakonec obsadily v devítičlenné společnosti nejlepších českých družstev konečnou osmou pozici, když mistryněmi České republiky se staly hráčky z klubu Tequilky Chlebičov.

VÝSLEDKY TÝMU FC TANGO HODONÍN:

 

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – SK INTEROBAL PLZEŇ 4:3 (4:1)

Toto utkání nezačaly vítězky dobře, když hned v první minutě inkasovaly – 0:1. V 5. minutě ale Horáčková srovnala (1:1), rozhodnutí přišlo na rousínovskou palubovku mezi 13. - 17. minutou, kdy Tango třikrát pokořilo plzeňskou obranu. Hodonínu chyběla dvojice dovolenkujících (Ilona Podrazilová a Alexandra Blahová) a dvě zraněné – Kristýna Lokajová s Hanou Svobodovou.

Góly za Tango Hodonín:

Klára Horáčková 2, Michaela Čožíková 1 a Tereza Tichá 1.

 

„Za stavu 4:1 jsme měli ve druhém poločase tři tutovky, ovšem branku jsme již nepřidali. Soupeřky se rozhodly hrát od 27. minuty power-play a při této hře nám daly dva góly, takže nakonec z jasného zápasu bylo nečekané drama. Jsem rád, že nám ochotně pomohli na výpomoc dvě hráčky z Vlkoše (Michaela Čožíková a Michaela Konečná). Oběma jsem dal nabídku i na další sezonu, takže pokud bude z jejich strany zájem, budu rád,“ řekl k prvnímu nedělnímu duelu kouč žen FC TANGO HODONÍN ANTONÍN JÁNOŠ.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – BLACK BRIDGE PRAHA 0:6 (0:4)

S posledním týmem ligové tabulky to neměl být teoreticky větší problém, ovšem skutečnost byla bohužel zcela jiná. Vítězky zatížily konto brankářky Silvie Aujeské šesti góly, přitom tato patřila k oporám Tanga, když další jasné tutovky soupeřek dokázala vychytat.

 

„V tomto utkání jsme odešli hlavně fyzicky, když jsme nastoupili k zápasu hned po prvním duelu s Plzní bez jakékoliv přestávky, ale to nás samozřejmě vůbec neomlouvá. V utkání jsme vyrobili množství neskutečných chyb, které vítězky dokázaly náležitě využít. Pro mě samotného byl tento zápas z lavičky obrovským zklamáním, náš výkon byl naprosto neomluvitelný,“ zhodnotil nevydařené vystoupení svých svěřenkyň zklamaný hodonínský lodivod ANTONÍN JÁNOŠ.

 

3. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – NÁSTĚNKY BRNO 0:9 (0:3)

Hodně odevzdaným výkonem se prezentovaly hodonínské futsalistky v posledním utkání této sezony. Za celých 40 minut nebyl ani náznak jediného kloudného útoku ze strany Tanga, a to je co říct!

 

„Přiznám se, že jsem rád za konec této sezony. Jinak se už těším na nový ročník, pokud u toho zůstanu i já, tak věřím, že když bude tento kádr pohromadě a ještě se nám ho podaří posílit, tak se v tabulce posuneme směrem nahoru. Závěrem bych chtěl za právě skončenou sezonu poděkovat celému družstvu a taktéž nemůžu opomenout ani svého asistenta, bratra Marka a Aleše Parobka, který mi pomáhal s tréninky brankářek,“ řekl kouč FC TANGO HODONÍN ANTONÍN JÁNOŠ.

 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS