Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DIVÁCI SE V NEDĚLI V HALE TEZA HODONÍN PARÁDNĚ BAVILI – VIDĚLI 18 BRANEK A JASNOU VÝHRU DOMÁCÍHO TANGA!

28.02.2023 | Jiří Štěrba

V neděli se hrál pro přítomné diváky hodně výživný druholigový futsal v hodonínské hale TEZA, ve které se představilo domácí TANGO a hosté z rezervy brněnského Helasu.

Pokud si myslíte, že se již o nic nehrálo, tak to až tak dalece není pravda, neboť stále je zajímavý boj o konečnou druhou příčku (do konce NADSTAVBY zbývá totiž sehrát jen jediné kolo!), která ještě za určitých a nyní tak trochu i tajemných okolností může sehrát významnou úlohu. Nechci ale předbíhat, zejména ve sportu se to zrovna nevyplácí, však to zřejmě všichni známe!


TANGO vedlo po patnácti minutách přesvědčivě 5:1, do poločasu si vypracovalo čtyřbrankový náskok, aby po 40 minutách svítilo na světelné tabuli divoké nefutsalové skóre 12:6. To ale mohlo být v konečném zúčtování výrazně odlišné, neboť zejména domácí borci si opět vypracovali neskutečné množství čistých tutovek, přičemž v branku proměnili jen nějakou procentní část - ale na druhou stranu bylo dobré, že se futsalem bavili nejen domácí aktéři přímo na hrací ploše, ale i fanoušci TANGA v hledišti. Ti rádi viděli v brance po delší době (po čtyřech měsících – pozn. red.) znovu Aleše Parobka, kterého nahradil ve 32. minutě mladík Matěj Kůřil.

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 5. KOLO NADSTAVBY

FC TANGO HODONÍN - HELAS BRNO B 12:6 (7:3)

Branky a nahrávky: 4. David Šebesta (Absolon), 5. David Beneš (Ťok), 7. Nikola Absolon (Šebesta), 13. Nikola Absolon (Šebesta), 15. Tomáš Buršík (Beneš), 16. Tomáš Ťok (Beneš), 17. Tomáš Ťok, 26. Christopher Hynek (Sopůšek), 26. Christopher Hynek (Šebesta), 27. David Šebesta (Hynek), 28. David Beneš (Vanda), 34. Roman Weigl - 5. Jaromír Janderka (Galia), 16. Patrik Lidmila, 19. Petr Táborský, 34. Patrik Lidmila, 36. Jakub Sznapka (Janderka), 40. Tomáš Šperka (Galia),

rozhodovali: Luboš Rygl a Michal Gasnárek,

delegátem byl Radek Venc,

sledovalo 165 diváků.

V posledním kole nadstavby cestuje TANGO HODONÍN v pátek 3. března na palubovku lídra skupiny, týmu Žabinští Vlci Brno, do Sportovní haly v Modřicích. Začátek utkání je ve 20 hodin.

ŘEKLI PO ZÁPASE

„Dnes se ukázalo, že stačí návrat jediného hráče na palubovku (David Šebesta - pozn. red.) a hra měla rázem smysl, hlavu-patu a tím, že jsme začali proměňovat i šance, přišel takový výsledek! Před zápasem jsem jen hráčům řekl - „Běžte na hřiště a bavte se futsalem!", což se nakonec podařilo. Mám z toho radost, stejně tak jako se moc těším z návratu brankáře Aleše Parobka, který se k nám znovu po zdravotních problémech vrátil. Jinak všem okolo nás, tady v hodonínském TANGU, teď mám na mysli především šéfa klubu Jirku Štěrbu a místopředsedu oddílu Mirka Bartyzala, musím poděkovat za to, že stále tak aktivně stmelují naši TANGO FAMÍLII," hlásil po souboji kouč TANGA HODONÍN STEFANOS CHADZIDIS.

„Dnes jsme dali šanci mladým hráčům z dorostenecké ligy, takže to byla pro nás taková zkouška. Jinak to byl oboustranně otevřený futsal, diváci se mohli dobře bavit. TANGO má zkušený mančaft, my jsme nováčkem druhé ligy a se sezonou jsme jinak spokojeni," řekl pro web hodonínského klubu FC TANGO HODONÍN kouč Helasu Brno B ROMAN PYROCHTA.

„Zdravotně to sice ještě není nejlepší, ale z nejhoršího jsem venku. Mám prasklé obratle, což je z velkého fotbalu před pěti lety, tlačilo mi to na míchu a za sebou mám nyní elektromagnetický zákrok v nemocnici „U Svaté Anny" v Brně, který dopadl dobře. Co se týče hodonínského futsalu, tak je třeba si chlapsky přiznat, že se tomu bohužel nedává vše! My tady již tři měsíce netrénujeme a ruku na srdce: je to v podstatě postavené na 3 až 4 zkušených hráčích, což není vůbec dobré. Co se týká možné účasti TANGA v první lize, tak já mám s ní osobní zkušenosti: třeba do Teplic jsme jeli se 6 hráči a tam nás čekalo kolem deseti Brazilců a po jasné porážce pak cesta domů přes celou republiku! To je o hráčské kvalitě, přičemž u nás dává bohužel většina hráčů přednost velkému fotbalu před futsalem, proto bude potřeba si po posledním zápase na palubovce Vlků z Brna sednout s vedením klubu, a otevřeně si říct, co dál. Jinak jsem začal i ve velkém fotbalu u nás v Radějově, kde máme za sebou dva zimní přípravné zápasy a samozřejmě, že se už teď moc těším na jarní mistráky v Okresní lize Hodonínska," prohlásil po utkání a návratu do futsalové branky gólman TANGA HODONÍN ALEŠ PAROBEK.

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS