Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TANGO ZAKONČILO ZÁKLADNÍ ČÁST 2. FUTSALOVÉ LIGY VELMI DOBRÝM VÝKONEM NA PALUBOVCE LÍDRA DRUHÉ LIGY!

25.01.2023 | Jiří Štěrba

V posledním kole základní části 2. ligy ve futsalu cestovali muži z týmu FC TANGO Hodonín na palubovku vedoucího celku do Modřic, kde diváci viděli na druhou nejvyšší soutěž u nás až neuvěřitelně kvalitní podívanou, ve které se nakonec asi po zásluze body dělily!

Hosté z Hodonína prohrávali po první půli 0:3 a v průběhu druhého poločasu dokonce o čtyři branky (1:5). TANGO ale opět prokázalo neuvěřitelné nasazení a víru ve vlastní schopnosti, když nakonec současně s klaksonem poslal míč do brněnské svatyně ve 40. minutě hostující David Šebesta – 6:6! 

PIKOŠKA:

V tomto mimořádně dramatickém souboji jsme viděli hned tři hattricky – u domácích se mezi třígólové střelce zapsal Tomáš Chráscina, u hostů to byli David Šebesta a Vojtěch Čech. 

TANGO dalo sice první branku až ve 25. minutě za nepříznivého stavu 0:3, přesto si domů odvezlo hodně cenný bod! 

Jako dobrý tah vedení hodonínského klubu se ukázalo angažování bývalého hráče TANGA, zkušeného Tomáše Buršíka, který týmu výrazně pomohl a prozatím přislíbil účast na zápasech TANGA v následujících duelech v play-off, které se odehrají od 27. ledna (TANGO hraje na palubovce ostravského Baníku) do 3. března, kdy hodonínští fusalisté nastoupí v Modřicích proti lídrovi Žabinští Vlci (ŽV) Brno. 

TANGO hraje první dva zápasy play-off u svých soupeřů (kromě zápasu na Baníku Ostrava se ještě představí na hřišti Helasu Brno B), vidět ale můžete poprvé hodonínský celek doma v play-off v hale TEZA na Lipové aleji proti ŽV Brno. Tento mač se hraje v neděli 12. února 2023 od 19 hodin!

 

FUTSAL – 2. LIGA, SKUPINA VÝCHOD – 14. KOLO, POSLEDNÍ V ZÁKLADNÍ ČÁSTI 

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO – FC TANGO HODONÍN 6:6 (3:0)

 

Branky a nahrávky: 15. David Řezník (Chráscina), 16. Tomáš Chráscina (Chroust), 19. Dominik Havlín (Hansl), 26. Tomáš Chráscina (Večeřa), 29. Jakub Koutný (Chráscina), 38. Tomáš Chráscina (Chroust) – 25. David Šebesta (Ťok), 31. Vojtěch Čech (Šebesta), 33. Vojtěch Čech (Ťok), 34. David Šebesta (Čech), 35. Vojtěch Čech (Šebesta), 40. David Šebesta (Čech).

 

SESTAVA TÝMU FC TANGO HODONÍN: 

Milan Nedvědík (Matěj Kůřil) – Tomáš Buršík, Vojtěch Čech, Richard Michalec, Filip Vanda, Nikola Absolon, David Beneš, Roman Sopůšek, David Šebesta, Tomáš Ťok, Tomáš Varmuža.

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ: 

„Po tomto utkání jsme byli všichni náramně spokojeni! Chtěl bych všem hráčům poděkovat za enormní snahu a velké úsilí, a i když jsme prohrávali 0:3 a 1:5, přesto si nakonec odvážíme cenný bod. S lídrem skupiny jsme odehráli na jeho palubovce vyrovnanou partii a určitě jsme si nezasloužili s Vlky prohrát. Věděl jsem, že na ně máme, kvalita na naší straně byla. Podle mě jsme měli vyhrát po 40 minutách, už první poločas měl skončit pro nás 5:3, a nikoliv 0:3, jak bylo ve skutečnosti. Někdy je ale ten jeden bod cennější než výhra a toto určitě z mého pohledu platí i pro zápas v Modřicích. Jsem velmi rád, že se k nám vrátil Tomáš Buršík, který byl 20 let hráčem TANGA a já bych ho chtěl udržet v našem týmu i do dalších let. Mimochodem ve čtvrtek jsem viděl v televizi prvoligové futsalové utkání Plzně s Chrudimí (1:1) a můžu říct, že náš zápas v Modřicích za tímto duelem určitě nezaostal, ba právě naopak! Náš mač nadchl všechny přítomné fandy dynamikou a nasazením, samozřejmě, že to bylo na trochu jiné úrovni než v nejvyšší soutěži v Česku. Tady v TANGU je vidět, že má obrovský smysl a cíl, co se zde několik let poctivě buduje a dělá. Znovu se ukazuje, že jsme prostě tady v Hodoníně jedna velká sportovní rodina, jak říkáme my – PROSTĚ FAMILY TANGO!“ řekl hodně spokojený hodonínský kouč STEFANOS CHADZIDIS. 

 

„Věděli jsme, že jedeme k prvnímu mančaftu 2. futsalové ligy, ale jeli jsme tam bez nějakého stresu a hlavně si samotný zápas užít. Musím říct, že pro diváky to byl určitě atraktivní zápas. V první půli jsme bohužel dostali tři góly, ale přitom jsme spoustu šancí neproměnili, takže pro nás to bylo dost těžké. V kabině jsme si řekli, že nadále budeme pokračovat v naší hře s tím, že nám to tam snad konečně začne padat! Za nepříznivého stavu 1:5 jsme zvolili hru bez brankáře a ta se nám vydařila až nad očekávání. To bylo úžasné a ještě musím vyzvednout, že se k nám vrátil Tomáš Burša (Buršík), který byl svými zkušenostmi našemu týmu na palubovce hodně prospěšný,“ hlásil pro web hodonínského TANGA hráč TANGA TOMÁŠ ŤOK.

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS