Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY Z HODONÍNA VEZOU Z KŘENOVIC POUZE JEDEN LIGOVÝ BOD!

05.12.2022 | Jiří Štěrba

Futsalistky z klubu FC TANGO Hodonín cestovaly o minulém víkendu ke třem ligovým zápasům 3. kola do Sportovní haly v Křenovicích u Brna, ale domů nakonec přivezly pouze jeden bod za bezbrankovou plichtu s týmem Nástěnky Brno.

Pokud se dá něco hodnotit, tak to je bojovnost týmu, ale ten stále „umírá“ na neproměňování gólových šancí, když hráčky nedokáží dopravit kulatý nesmysl ani do zívající odkryté branky protivníka. Navíc se často zkouší hra bez brankářky, ale ani tento herní projev nevede k lepším výsledkům a když k tomu přidáme hloupé chyby v defenzivní činnosti (hráčky často po ztrátě míče zapomínají na rychlý návrat před vlastní branku, aby vypomohly přetížené obraně), není se čemu divit, že družstvo Hodonína dalo v sedmi zápasech jen 10 gólů, přičemž 23 branek inkasovalo! Z toho je zřejmé, že je stále v tomto celku na čem pracovat.

 

1. LIGA – FUTSAL – ŽENY – 3. KOLO

 

1. ZÁPAS: 

FC TANGO HODONÍN – AC GAMASPOL JESENÍK 1:2 (0:2)

 

Druhý tým ligové tabulky si připsal tři body za dvě branky v prvním poločase, když hráčky TANGA nezvládly rychlý návrat na vlastní polovinu po ztrátě míče a tak brankářka Horáková dvakrát inkasovala. 

Góly: 38. Sabina Pavková (Horáčková) – 4. Marková, 20. Knilová (Malečková).

 

„Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém se prosadil v první půli Jeseník dvakrát po našich hrubkách. Druhý poločas jsme byli lepším týmem, ale dali jsme bohužel jen jednu branku, což na bodový zisk nestačilo,“ hlásil zklamaný vedoucí družstva TANGA Hodonín MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.

  

2. ZÁPAS: 

FC TANGO HODONÍN – SK VIKTORIA TEQUILKY CHLEBIČOV 2:4 (0:3)

 

Hostující hráčky ze severu Moravy, které vedou ligovou tabulku (mají 19 bodů, druhý Jeseník získal bodů 15 – pozn. red.), v tomto utkání nijak nepřesvědčily, přesto si nakonec připsaly tři body. Rozhodl již první poločas, ve kterém poražené hráčky dostaly tři branky po stále se opakujících chybách směrem dozadu!

 

Branky: 23. Kristýna Daňková (Ivičičová), 39. Hana Svobodová (Ivičičová) – 2. Kunáková (Bednaříková), 15. Roháčková (Waszutová), 18. Hýlová (Příkaská), 35. Břenková.

 

„Opět byl k vidění vyrovnaný duel, ale protože si nemůžeme stále odpustit hloupé chyby v defenzivě, často zbytečně inkasujeme. Navíc na gól v síti soupeřek se neskutečně nadřeme, v koncovce nám chybí klid a rozvaha. Určitě byla šance na lepší výsledek s lídrem skupiny, ale to bychom museli zlepšit hru v obranné činnosti a začít dávat konečně branky,“ je přesvědčený vedoucí týmu TANGO Hodonín, MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.

 

3. ZÁPAS: 

NÁSTĚNKY BRNO – FC TANGO HODONÍN 0:0

 

Pátým zápasem bylo zakončeno třetí kolo 1. ligy žen, přičemž souboj týmů ze druhé poloviny tabulky neměl vítěze. TANGO je nyní v tabulce mezi desítkou týmů na šestém místě s bilancí 1-1-5.

 

„Vyrovnaný mač, ve kterém diváci branku neviděli. Přitom my jsme měli tři tutovky, „domácí“ futsalistky jednu, ale protože oba celky měly vychýlenou mušku, připsaly si do tabulky vždy po jednou bodu. Jsem zklamaný, protože tento zápas jsme měli dovést do vítězného konce,“ řekl pro web hodonínského klubu vedoucí družstva žen MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.

 

POZVÁNKA: 

Ve 4. kole mají futsalistky Hodonína volný los – představí se až po Novém roce doma v hale TEZA Hodonín, když v rámci 5. kola budou hrát s Baníkem Ostrava (15:30) a se Slavií Praha (17:30). Hracím dnem je NEDĚLE 8. LEDNA 2023!

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS