Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

VÝTEČNÉ PŘEDSTAVENÍ HODONÍNSKÉHO TANGA VE VYŠKOVĚ!

05.12.2022 | Jiří Štěrba

Tak si představují fanoušci futsalistů hodonínského TANGA herní projev svých miláčků na palubovce! Je škoda, že tento duel neviděli, neboť se hrál na soupeřově palubovce v sobotu večer ve Vyškově ve sportovní hale Základní školy na ulici Purkyňově.

TANGO jasně kralovalo, ale je třeba uznat, že za stavu 1:0 pro vítěze trefili domácí tyč hodonínské svatyně, jednou vykopával míč z prázdné branky Christopher Hynek a ve dvou případech skvěle zasahoval gólman Aleš Parobek. Po druhé brance v domácí síti už bylo v podstatě na hřišti jediné mužstvo, a to vítězné TANGO z Hodonína. 

Hosté přijeli za svým soupeřem s devítkou velmi kvalitních futsalistů, navíc z rodinných důvodů chyběli Richard Michalec a Vojtěch Čech a z těch mladších třeba zraněný František Lamáček.

 

2. FUTSALOVÁ LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 9. KOLO

 

SK AMOR KLOBOUČKY VYŠKOV – FC TANGO HODONÍN 1:7 (0:3)

 

Branky a přihrávky: 25. Pavel Tichý (Mikeš) – 2. David Šebesta (Ťok), 15. Tomáš Ťok (Šebesta), 19. David Šebesta (Ťok), 30. Christopher Hynek, 31. David Šebesta (Sopůšek), 35. Roman Sopůšek (Bohun), 39. Petr Bohun (Sopůšek),

 

žluté karty: Jiří Pešta – Christopher Hynek,

 

120 diváků.

 

ŘEKL PO UTKÁNÍ

 

„Byl to jednoznačně zatím náš nejlepší zápas v tomto ročníku 2. futsalové ligy! Hru bez gólmana jsme znovu zkusili po přestávce, ale hráli jsme ji jen krátce, dali jsme při ni i jednu branku. Poprvé hrál od začátku v první čtyřce Nikola Absolon, který je u nás teprve 14 dní a musím uznat, že do první čtyřky týmu spolu s Tomášem Ťokem, Romanem Sopůškem a Davidem Šebestou přinesl ohromnou kvalitu na míči, dynamiku a podal celkově velmi dobrý výkon. Později se stal zápas jasnou záležitostí TANGA a myslím si, že to konečné skóre mohlo být daleko vyšší ve prospěch našeho týmu,“ hlásil do telefonu spokojený kouč TANGA STEFANOS CHADZIDIS.

 

POZVÁNKA:

 

HODONÍNSKÉ TANGO SE ZNOVU VRÁTILO NA DRUHOU PŘÍČKU TABULKY, ABY V 10. KOLE PŘIVÍTALO DOMA V HALE TEZA HODONÍN TÝM GAMASPOL JESENÍK. HRAJE SE V PÁTEK 9. PROSINCE TRADIČNĚ OD 20:30 HODIN!

PŘIJĎTE POVZBUDIT NAŠE BORCE V DALŠÍ HONBĚ ZA DRUHOLIGOVÝMI FUTSALOVÝMI BODY!

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS