Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

FUTSALISTÉ TANGA TREFOVALI BRANKOVÉ KONSTRUKCE SVATYNĚ VYŠKOVA, NAKONEC BYLA Z TOHO JEN PLICHTA!

30.01.2022 | Jiří Štěrba

Po debaklu ve Vysokém Mýtě čekal na hodonínské TANGO v domácím stánku nepříjemný Vyškov, který nakonec urval na Moravském Slovácku nečekanou plichtu. Hosté sice vedli již 2:0, ale více ze hry a čistých brankových příležitostí si vypracovali domácí futsalisté, ale v pátek večer bohužel umírali na vychýlenou mušku.

Již po 17 sekundách po akci Tomáše Ťoka po jemné teči poslal míč jen těsně mimo levou tyč jeho spoluhráč Tomáš Janulík a ve čtvrté minutě po trestném kopu z větší vzdálenosti napálil Ťok tyč branky Vyškova. Ten se paradoxně dostal poprvé před branku domácího Aleše Parobka až v osmé minutě a hned z toho gólově udeřil 

Množství střeleckých pokusů ze sálovek borců TANGA totiž skončilo buď na tyči nebo horní brankové konstrukci. V deváté minutě první půle trefoval tyč David Beneš, který ve 20. minutě měl gól na hlavě, ale jeho zakončení na brankové čáře zlikvidoval hostující gólman. Domácí dali obě branky po skvěle zahraných signálech při hře power-play, ale i tak to nestačilo na víc než na jeden druholigový bodík! 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

„Toto jsou zápasy, které se hodnotí strašně špatně. Hráli jsme v osmi lidech, hrál i mladík Václav Rajsigl a jako druhý brankář byl připravený junior Milan Nedvědík, protože jsme dnes postrádali Vojtu Čecha, Richarda Michalce, Petra Bohuna a gólmana Karla Hanzlíka. Trošku jsme z toho měli respekt, ale jsem přesvědčený, že kluci podali velmi kvalitní výkon a jen velká střelecká smůla (8 – 9 pokusů do tyče či břevna!) rozhodla o tom, že jsme tento souboj nevyhráli. Věřím tomu, že kdybychom dali první branku, zápas by se vyvíjel zcela jinak. Tak jsme museli dotahovat dvoubrankové manko, ale i za stavu 0:2 jsem věřil, že utkání neprohrajeme. Po zápase jsem klukům v kabině poděkoval za bojovnost a nasazení, dnes jsme byli alespoň o dvě branky lepším týmem, ale bereme pouze jeden bod. Pro mě je to nakonec zklamání, ale co je nejhorší, že se vyfauloval náš kapitán Roman Sopůšek, který nám bude chybět v další domácí bitvě, a to v pátek 4. února 2022, kdy v hale TEZA Hodonín hostíme ostravský Baník,“ hlásil těsně po zápase domácí lodivod STEFANOS CHADZIDIS.

 

„Měli jsme hru ve své moci z dobrých 70%, napálili jsme míč 8 – 9 do tyče nebo břevna, takže se dalo čekat, že vyhrajeme. Z naší strany to byl až na tu koncovku dobrý zápas, ze dvou šancí Vyškova jsme dostali dva góly! My se chodíme ve druhé lize na palubovku bavit, myslím si, že z naší skupiny je v současné době nejlepší Olomouc. Měli jsme moc šancí, dostali jsme první takový hloupý gól, když jsme nechali volného hráče, aby v pohodě přesně zakončoval,“ řekl po druhé domácí remíze v řadě hráč hodonínského TANGA TOMÁŠ JANULÍK.

 

„TANGO bylo více na míči, pomohlo jim také to, že hráli hodně času bez brankáře, což mají oni velmi dobře sehrané. Při hře čtyři na čtyři to bylo vyrovnané utkání a je velká škoda, že jsme neudrželi vedení 2:0. Jsem maximalista, takže za mě zklamání. Jinak je škoda, že 2. liga se hraje jen s šesti celky, je to takové znehodnocení samotné soutěže! Nejlepší tým má Olomouc, ale podle mých informací nechce postupovat. Hodonín má velmi solidní celek, ve kterém vyčnívají Roman Sopůšek a Tomáš Ťok, dva hráči, kteří mají  jednoznačně ligové parametry,“ myslí si předseda vyškovského klubu ANTONÍN PETLACH.

 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 14. KOLO:

FC TANGO HODONÍN – SK AMOR KLOBOUČKY VYŠKOV 2:2 (0:1)

 

POZVÁNKA:

V dalším kole se muži FC TANGO HODONÍN představí opět na domácí palubovce. V pátek 4. ÚNORA 2022 hostí od 20:30 HODIN tým FC BANÍK OSTRAVA.

Přijďte povzbudit naše futsalové bojovníky – za to vám předvedou kvalitní sportovní podívanou!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS