Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

PO DOBRÉM VÝKONU SI MLADÍCI Z TANGA HODONÍN ODVEZLI Z KRAJSKÉHO MĚSTA JEN JEDINÝ BOD!

08.12.2021 | Jiří Štěrba
U19

Dalšími dvěma utkáními pokračovala v Brně JUNIORSKÁ LIGA v Česku! TANGO HODONÍN v prvním souboji padlo s Chrudimí 1:4, ve druhém zápase vyválčilo remízu 2:2, i když do poločasu vedlo 2:0!

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – FK CHRUDIM 1:4 (0:1)

 

K utkání se vyjádřil kouč TANGA MAREK JÁNOŠ, který řekl:

„Proti jednomu z favoritů skupiny jsme odehráli dobrý zápas, ale budu se bohužel opakovat: hra vůbec z naší strany nebyla špatná, bylo to poctivě odbojované, ale nyní je to hlavně o psychice! Očekávali jsme těžký zápas s tím, že budeme bránit útoky Východočechů, ale nakonec to bylo přesně opačně! My jsme hráli do zavřené obrany protivníka, který čekal na brejky. Měli jsme větší držení míče, v obou poločasech jsme si vytvořili několik čistých gólových příležitostí, ale bohužel jsme přestali dávat branky. Nevím, kde je problém, ale jsou situace, kdy máme střílet, ovšem ve finále raději ještě volíme zbyteční přihrávku nebo místo přihrávky lépe postavenému spoluhráči volíme raději střelu. Do toho nás trochu jakoby opustilo to sportovní štěstí, takže když se to vše sečte, výsledek je na světě! Nechci vůbec panikařit, ale teď to mají v rukách samotní hráči, kterým celý realizační tým věří, takže je to jen otázka času, kdy nám to začne znovu dobře „lepit“!

 

2. UTKÁNÍ:

HELAS BRNO – FC TANGO HODONÍN 2:2 (0:2)

 

I toto utkání zhodnotil pro čtenáře webu hodonínského klubu trenér týmu FC TANGO HODONÍN MAREK JÁNOŠ:

„První poločas jsme sice vyhráli 2:0 po gólech Christophera Hynka z první a Marka Čecha z 11. minuty, přesto jsme měli vést alespoň 4:0. Opět jsme si vypracovali další jasné šance, ale ve finále nám to bohužel „skřípalo“! Soupeř dal ve druhé půli poměrně laciný gól a v samém závěru se rozhodl pro hru bez gólmana, ve které byl nakonec úspěšný a srovnal na konečných 2:2. Tady můžeme klidně mluvit o ztrátě dvou bodů, protože tento zápas jsme měli dovést do tříbodového zisku. Ještě v závěru byl ve 39. minutě vyloučený po druhé žluté kartě domácí Martin Svoboda, ovšem následnou přesilovku 4 na 3 jsme nedokázali zužitkovat, takže body se nakonec jen dělily.“

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS