Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SKVĚLÉ DOMÁCÍ VYSTOUPENÍ FUTSALISTŮ FC TANGO HODONÍN!

14.10.2021 | Jiří Štěrba

HODONÍN – Druholigoví futsalisté ukázali, že jsou na novou sezonu velmi dobře připraveni. V osmifinále Poháru SFČR 2021 si hravě poradili s oslabeným ligistou z jihu Čech, který přijel v úterý večer na jih Moravy pouze se sedmi hráči, ale to již není problém hodonínského TANGA!

Od počátku si domácí TANGO vypracovalo jasnou převahu, kterou postupně zúročilo i v pěkné góly. V celku vítězů dominoval velký kouzelník s míčem, Tomáš Ťok, který hraje velký fotbal u našich jižních sousedů v Mistelbachu, ale na palubovce haly TEZA prokazoval, že se i s futsalovým míčem cítí jako ryba ve vodě.

Zejména v první půli předvedl exkluzivní sólo podívanou, kdy kromě jednoho gólu další branky nachystal pro své spoluhráče díky vytříbené futsalové technice, která je mu zcela vlastní.

V brance TANGA se objevil nový muž, 26letý Karel Hanzlík, který se mezi tři tyče vrací po delší pauze, kdy položil futsalové náčiní k ledu a svým výkonem všechny mile překvapil.   

Já bych ale nehodnotil pouze tyto dva hráče z týmu vítězů, neboť v zápase se ve velmi dobrém světle předvedli všichni, co dostali šanci ukázat na domácí palubovce své sportovní kvality.

 

NA OKRAJ:

Zamrzelo, že tak kvalitní futsalový duel (zejména ze strany TANGA) vidělo v úterý večer v Hodoníně pouze 37 fanoušků! Přátelé a sportovní fandové, opustite prosím pohodlí svých domovů a přijďte do hodonínské haly za kvalitním sportem. Hráči to ocení a vy budete odcházet s tím, že jste se alespoň pasívně zúčastnili nějaké sportovní akce v rámci dosahu ve svém regionu.

 

ŘEKLI PO ZÁPASE:

 

„Vidím tady dobrou práci v celém týmu. Začali jsme to na turnaji v Brně-Modřicích ve velkém stylu, měl jsem jenom respekt a přál jsem si, aby to pokračovalo i dál. V krajském kole Poháru jsme si poradili se dvěma ligisty z Brna a zejména hra v zápase s Helasem Brno (výhra TANGA v poměru 5:2) byl pro mě absolutní výkon a tady už bylo vidět, že máme obrovskou sílu. Já klukům říkám, že musíme být vždy taková rodina, držet při sobě a vzájemně si pomáhat! Dnes to byl z naší strany hodně dynamický a kvalitní futsal. Bylo důležité, že jsme dobře odstartovali druholigovou sezonu v pátek v Brně-Modřicích (výhra 5:4) a chci, abychom to potvrdili i v prvním domácím utkání 2. ligy ve čtvrtek proti týmu SKUP Olomouc,“ říká asistent trenéra TANGA CHADZIDIS STEFANOS.

 

„Pro nás dobře, že ligista přijel jen v sedmi lidech, navíc se jim ve druhé půli jeden hráč nešťastně zranil. Soupeř časem tahal nohy, navíc přijel na poslední chvíli po delší cestě a to nám trochu nahrálo. Já jsem rád, že můžeme konečně hrát své domácí zápasy ve své hale tady v Hodoníně, protože předtím jsme hráli pouze v Brně. Nemusíme nikam cestovat a to je dobré. Máme mladý tým, kluci jsou šikovní na míči, běhaví a to je další plus. A kdo bude naším soupeřem v dalším kole Poháru? Přiznám se, že je mi to jedno, ale vím, že to bude určitě kvalitní tým,“ řekl na palubovce haly TEZA v Hodoníně kapitán TANGA ROMAN SOPŮŠEK.

 

„Především gratulace domácím k zaslouženému postupu do dalšího kola. Na začátku už jsme tahali za kratší konec a domácí přitom šli důrazně za zaslouženou výhrou. Máme dlouhodobě v týmu zdravotní problémy a jen těžko dáváme sestavu dohromady. Jinak Hodonín musím dnes pochválit, protože kluci hráli fakt ligový futsal, byla radost se na ně koukat a já jim přeji, aby se brzy vrátili do první ligy!“ řekl v útrobách hodonínské haly hrající vedoucí mužstva Jihočechů PETR BENÁT.

 

VÝSLEDEK ZÁPASU OSMIFINÁLE POHÁRU SFČR 2021:

 

FC TANGO HODONÍN – SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE 8:3 (4:0)  

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS