Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

"B" tým poprvé bodoval naplno, Žabinským Vlkům nastřílel 8 branek

29.10.2016 | Ján Lahvička

Tango "B" bodovalo ve třetím kole 2. ligy východ za 3 body a zápas v Brně zvládlo vysokým vítězstvím 1:8. Hodonín táhl za výhrou od první minuty Bohumír Doubravský, který dvěma brankami a třemi asistencemi prakticky sestřelil soupeře.

Čtvrteční zápas v bohunické hale sledovala slušná návštěva, na výjezd povzbudit hodonínské hráče, vyrazila i 15 členná skupinka hodonínských fanoušků, kteří vytvořili utkání skvělou kulisu. 
Úvod patřil Tangu, jehož hráči byli aktivnější a hezkou futsalovou rotací se snažili vytvořit šanci. Tato snaha vyvrcholila ve 4. minutě, kdy se prokombinovali před branku Pšurného Doubravský s Gremmelem a druhý jmenovaný si z bezprostřední blízkosti snadno poradil a otevřel gólový účet zápasu. Poté se hodonínští malinko stáhli a nechali mnohem víc hrát brňany, kteří se ale buď do šance nedostávali, nebo s nimi nakládali velmi mizerně. V době kdy byl tlak domácích největší, ale paradoxně inkasovali branku, po úniku Doubravského, který asistoval Černekovi na druhou branku Tanga, které se ujalo v 17. minutě vedení 2:0. Do konce poločasu trefil hodonínský hráč ještě tyčku, skóre se však už neměnilo. V poločase druhém Tango zvýšilo svou aktivitu a hra se vyrovnala, několik pološancí mělo Brno, na straně Hodonína netrefil z metru prázdnou branku Janulík. Ve 32. minutě se Doubravský propracoval samostatným únikem zakončeným střelou prakticky do prázdné brány, těsně před bránou, ale míč tečoval Janulík a připsal si tím třetí gól Tanga. Ani ne za minutu se již prosadil i Dobravský a svůj skvělý výkon ozdobil první brankou v tomto zápase, kdy po menším závaru před brněnskou brankou v klidu poslal mířenou střelou Tango do vedení již o 4 góly. Domácí začali hrát power play, ovšem místo gólu se dopustili 6. faulu a desetimetrový kop proměnil tvrdou ranou hostující gólman Parobek, který podtrhl přesnou střelou účet na 5:0 pro Tango a zároveň svůj suverénní výkon v tomto zápase, kdy byl velmi platným hráčem. Šestou branku Hodonína dal mladičký Konečný, který krátce před tím poprvé nastoupil do tohoto zápasu a hezkou střelou překonal domácího gólmana. Stejný hráč přidal i sedmou branku, kdy se konečně povedla přihrávka Vandovi a Konečný hlavou nezaváhal. Velmi nelichotivý stav se pokoušeli brněnští hráči korigovat sympaticky až do konce, Starý však trefil pouze tyč a aby toho nebylo málo, jeden z jeho spoluhráčů zahrál rukou. Tango dostalo šanci kopat druhý desetimetrový kop, ke kterému se postavil tentokrát Doubravský a ani on nezaváhal a svůj pokus proměnil. Na závěrečných 1:8 snížil 14 sekund před koncem Chroust, který využil nepozornost bránících hráčů, kteří už se viděli slavit v šatně. 
Zápas skončil jasnou výhrou hostů, nutno ale říci, že až do 32. minuty byl zcela vyrovnaný a až v poslední desetiminutovce hodonínští zcela zlomili domácí tým. Ještě jednou děkujeme za skvělou podporu hodonínských fanoušků, kteří hnali Tango od první sekundy za vítězstvím.

Detail zápasu: http://tango-hodonin.cz/match/detail/id/40

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS