Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŠKODA BODOVÉ ZTRÁTY V UTKÁNÍ S VÝCHODOČECHY!

22.11.2021 | Jiří Štěrba
U19

Ve druhém kole 1.JUNIORSKÉ LIGY se v sobotu v Brně na Vodově ulici v hale číslo 2 (to je ta menší) utkali mladíci (U19) z klubu FC TANGO HODONÍN nejprve dopoledne s týmem z Vysokého Mýta, po obědě pak hostili domácí, zatím poslední celek, Žabinské Vlky Brno.

1. UTKÁNÍ:

FC  TANGO HODONÍN – 1. FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO 1:1 (1:1)

 

Východočeši odehráli velmi dobrý zápas, který zvládli v podstatě na jedničku zejména po taktické stránce. Přitom mírným favoritem bylo TANGO, které si vypracovalo během čtyřiceti minut daleko více příležitostí než jejich protivník na opačné straně palubovky, ovšem Jihomoravané postrádali ve finální fázi kvalitu a to byl zřejmě rozhodující faktor konečné plichty. Dá se tedy konstatovat, že TANGO přišlo před stovkou diváků v tomto souboji zbytečně o dva body a chceme věřit, že ty nebudou v konečném zúčtování hodonínským mladíkům chybět!

 

„Musím pochválit soupeře z východu Čech za velmi dobré bránění, hrál ze zabezpečené obrany. My jsme sice více drželi balon pod kontrolou, ale do jejich „zámku“ jsme se nějak nemohli dostat. Přitom dobrých příležitostí bylo neúrekom, ale rozhodně nám chyběla větší kvalita ve finálním zakončení. Určitě jsme měli na výhru, mohli jsme dát alespoň 3-5 branek, nakonec se gólově prosadil pouze Marek Mokruša. Je to škoda, ale i tak se někdy zápas vyvine,“ hlásil den po remíze kouč týmu FC TANGO HODONÍN MAREK JÁNOŠ.

 

2. UTKÁNÍ:

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FC TANGO HODONÍN 2:3 (0:3)

 

Byl to zápas dvou poločasů. V tom prvním jasně dominovalo TANGO, po obrátce se domácí díky dvěma vstřeleným brankám dostali do zápasu a toužili poprvé v sezoně bodovat, zkušené TANGO ale již další branku ve své síti nedovolilo a tak se bohudík nakonec žádné překvapení nekonalo! V týmu vítězů se skvěle uvedli Jakub Křižka a Marek Čech, kteří při prvním startu v dresu týmu juniorů dokázali dát po jednom gólu, takže skvělá premiéra!

 

„Viděl jsem Žabinské Vlky v souboji s brněnským Helasem a můžu říct, že náš soupeř v tomto utkání nehrál vůbec špatně. Tato kategorie v Brně teprve začíná, takže je to pro ně první sezona. My jsme měli první poločas plně ve svých rukách a pod kontrolou. O přestávce jsem upozorňoval na možné podcenění, neboť výsledek 3:0 ve futsalu není vůbec rozhodující. To se nakonec i potvrdilo, když po prvním gólu v naší brance jsem si všiml trochu paniky, soupeř se dokonce přiblížil na jeden gól a začalo to být trochu herně rozhárané, neboť domácí vycítili příležitost. Na můj vkus to začalo být někdy až moc vyhrocené, obával jsem se, abychom se zbytečně nenechali vyloučit. Druhá půle byla z naší strany průměrná, cením si pouze výhry, která nás po čtyřech odehraných zápasech drží v popředí tabulky – zatím na páté pozici,“ podíval se za druhým sobotním zápasem hodonínský trenér MAREK JÁNOŠ.

 

3. kolo JUNIORSKÉ LIGY by se mělo odehrát v neděli 5. prosince 2021. FC TANGO HODONÍN v 10:50 hodin nastoupí proti pražským Bohemians, ve 13:20 hodin přivítá FK Chrudim. Hrát se bude v Brně, Vodova ulice, sportovní hala číslo 1: TO VŠE ZA PŘEDPOKLADU, ŽE NAŠE VLÁDA NEPŘITVRDÍ V RÁMCI KOVIDOVÝCH OPATŘENÍ!

 

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS