Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V DOHRÁVCE 4. KOLA DŮLEŽITÁ VÝHRA VE VYŠKOVĚ A TÍM I PRVNÍ MÍSTO VE DRUHOLIGOVÉ TABULCE!

18.11.2021 | Jiří Štěrba

Hodonínští futsalisté vycestovali ve středu do Vyškova k dohrávce čtvrtého kola a velmi dobře věděli, že je čeká hodně nepříjemný soupeř. To nakonec potvrdilo i 40 minut, kdy domácí tak trochu zlobili hlavně v prvních minutách druhého dějství, i když v tom čase prohrávali s jedním z favoritů na konečné prvenství již 1:4. Na druhou stranu je třeba ale konstatovat, že Vyškov si nějaké větší šance nevypracoval a pokud se přece jenom dostal do ohrožení branky Karla Hanzlíka, vesměs skončila jeho snaha na pevné zdi s názvem KARLOS!

Bylo dobré, že hodonínské TANGO přijelo již s uzdraveným koučem po karanténě Stefanosem Chadzidisem, který je známý svým emocionálním vedením každého zápasu a tak své „ovečky“ špičkově připravil i na tento duel. Pro nemoc naopak chyběli u hostujícího celku Lukáš Křivák, Hynek Christopher (15. listopadu 2021 měl důvod k oslavě, neboť v tento den si připomněl své 19. narozeniny – DODATEČNĚ PŘEJEME VŠE NEJLEPŠÍ!), Tomáš Janulík, Richard Michalec a Marek Buc.

 Na začátku druhé minuty (čas 1:08 minut) si domácí dali vlastní branku, ovšem v šesté minutě se jim podařilo vyrovnat na 1:1. TANGO mělo hru jasně pod kontrolou, když po inkasovaném gólu přišla velmi rychlá odpověď – po 17 sekundách se gólově prosadil Petr Bohun a vrátil hostům vedení na jejich stranu. V 17. minutě byl poměr kumulovaných faulů 5:1 a i to o něčem svědčí! Ve druhé desetiminutovce prvního poločasu se ještě dvakrát mezi střelce zapsal Roman Sopůšek (druhý gól dal z 10 metrového kopu v čase, kdy na světelné tabuli svítilo 19:43 minut) a navíc do tyče branky Vyškova mířili Sopůšek a Vojtěch Čech.

 Po přestávce bojovní domácí výsledek nečekaně zdramatizovali, ovšem TANGO tento zápas zastihlo v maximální pohodě a tak nebyl důvod na nějakou paniku. Ve 39. minutě viděli domácí ČK (Rozehnal) a nabídnutou přesilovku přetavil v pojistkový a tím uklidňující gól za pouhých třináct sekund (!) technicky vybavený Vojta Čech.

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

 

„Domácí fanoušci byli naší hrou v prvním poločase totálně zaskočeni – vše se v podstatě v této fázi hry odehrávalo jen na polovině soupeře a kdybychom po prvních dvaceti minutách vedli 8:1, nikdo ze soudných diváků by se nemohl divit! Kluci odvedli skvělý výkon, vyhráli jsme naprosto zaslouženě,“ řekl den po výhře ve Vyškově šéf klubu FC TANGO HODONÍN JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

 

„Apeloval jsem na kluky, že to je takové malé derby, které bude zřejmě hodně vyhecované. A to se tak i stalo. Soupeř dohrával každý souboj na krev, na což jsme reagovali aktivní hrou od první sekundy: to kluci splnili beze zbytku a tak si troufnu říct, že za poslední roky odehrálo TANGO POLOČAS SNŮ! Byl to z naší strany neskutečný výkon. Po přestávce domácí nastoupili s tím, že nemají v podstatě co ztratit. Neměli sice šance, ale dali nám laciné dvě branky, my jsme si naopak vytvořili super příležitosti, byli jsme úspěšní ale až v poslední minutě tohoto souboje. Jsem určitě za herní výkon spokojený a přál bych si, abychom se stejným zápalem a zaujetím nastoupili i tuto neděli na Hané proti celku SK UP Olomouc,“ zhodnotil duel kouč hostů STEFANOS CHADZIDIS.

 

VÝSLEDEK DOHRÁVKY 4. KOLA – 2. LIGA, SKUPINA VÝCHOD:

AMOR KLOBOUČKY VYŠKOV – FC TANGO HODONÍN 3:5 (1:4)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS