Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

KVALITNÍ FUTSAL, ALE ZBYTEČNÁ ZTRÁTA BODŮ

06.03.2023 | Jiří Štěrba

V posledním souboji potřebovali futsalisté z TANGA Hodonín bodovat, neboť v boji o druhou příčku hrozilo, že Baník Ostrava může teoreticky bodovat v neděli na palubovce celku Helas Brno B. Severomoravané ale tento duel nezvládli, a po porážce 9:12 se nakonec těšili domácí borci!

Páteční duel ve Sportovní hale v Modřicích měl vynikající úroveň, do které ale bohužel nezapadli rozhodčí! Ti znovu kupili chyby, takže místo aby přispěli ke kvalitě utkání, ve kterém si to rozdaly dva nejlepší týmy tohoto ročníku druhé ligy, zápasu více škodili než pomohli.

V domácím celku dal čtyři branky Dominik Havlín, u TANGA, které nastoupilo bez Tomáše Ťoka (povinnosti velkého fotbalu v Rakousku) a Davida Šebesty (na soustředění s fotbalisty divizního Bzence) se střelecky blýskl autor hattricku, Nikola Absolon.

V konečné tabulce jsou tak první Žabinští Vlci Brno (50 bodů), druhé je FC TANGO HODONÍN (34), třetí Baník Ostrava (31) a na čtvrtém místě po skončení nadstavby skončil „B" celek brněnského Helasu, který získal celkem 26 bodů.

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 6. KOLO NADSTAVBY (JINAK CELKEM 20. KOLO)

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FC TANGO HODONÍN 8:7 (4:4)

Góly a nahrávky: 4. Petr Pfeffer (Řezník), 17. Martin Chroust (Havlín), 18. Dominik Havlín z 10m kopu, 19. Dominik Havlín (Starý), 22. Adam Bodeček (Havlín), 26. Adam Bodeček (Havlín), 29. Dominik Havlín (Bodeček), 39. Dominik Havlín (Pšurný) - 9. Tomáš Varmuža (Čech), 15. Nikola Absolon (Beneš), 16. Nikola Absolon (Buršík), 18. Nikola Absolon, 26. Vojtěch Čech (Sopůšek), 26. Roman Sopůšek (Parobek), 27. Roman Sopůšek,

žlutá karta: Dominik Havlín (ŽV),

řídili: Věra Soukupová a Petr Šenkýř.

„Byl to jeden z hodně kvalitních soubojů, který určitě co se týká kvality, překročil jednoznačně parametry druhé futsalové ligy! Přispěla k tomu i bouřlivá atmosféra v modřické hale, naopak znovu „zazářili" v tom negativním slova smyslu oba arbitři - Šenkýř se Soukupovou. Nebyl nám uznán v první půli regulérní gól, ke kterému se přiznali i domácí, ale dvojice rozhodčích své původní rozhodnutí přesto nezměnila! Není to prosím z naší strany žádný útok na muže (či ženu) v černém, ale oba arbitři určitě ke kvalitě souboje bohužel nepřispěli. Jsem přesvědčený, že tento zápas jsme měli vyhrát, herně i šancemi jsme Vlky přehrávali, ale třeba při power-play jsme nedali čtyři jasné tutovky. Proč jsme za stavu 7:7 hráli bez gólmana? My chceme každý zápas vyhrát, a i proto jsme se rozhodli pro hru bez gólmana, ve které jsme bohužel inkasovali ten osmý a rozhodující gól," řekl po duelu pro web klubu z Hodonína kouč TANGA Hodonín STEFANOS CHADZIDIS.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS