Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZATÍM NEJLEPŠÍ FUTSALOVÉ PŘEDSTAVENÍ ŽEN TANGA HODONÍN V TÉTO LIGOVÉ SEZONĚ. - POKOŘILY TŘETÍ JESENÍK, ALE I VEDOUCÍ CHLEBIČOV!

06.02.2023 | Jiří Štěrba

Sportovní hala Jeseník viděla o první únorové sobotě dvě velké výsledkové „bomby“, o které se bohudík zasloužily hráčky z klubu FC TANGO HODONÍN! Jednalo se o osmé ligové kolo, a pro ty z vás, co ženský futsal tolik nesledují, připomínám, že se hraje vždy turnajovým způsobem.

Tentokrát se odehrály celkem čtyři zápasy na severu Moravy v Jeseníku, přičemž největší šok způsobila ve svých dvou vystoupeních právě výprava z Hodonína! Vše ale začalo zřejmě již cestou autobusem na místo za dalšími ligovými boji, když kousek pod Pradědem praskl řetěz u kamionu, který jel právě před hodonínskou výpravou, jenž nakonec dorazila do haly s malým zpožděným a už tady ale bylo cítit, že družstvo TANGA je skvěle naladěné a připravené odvést to nejlepší!

 

1. UTKÁNÍ TÝMU FC TANGO HODONÍN: 

AC GAMASPOL JESENÍK – FC TANGO HODONÍN 2:3 (0:1) 

Góly a nahrávky: Lucie Plháková, Adéla Janků (Plháková) – Tereza Kubicová (Skupinová), Zdeňka Hladká, Tereza Kubicová (Pitáková), 

rozhodovali: Radim Filipský a Patrik Smetana, 

sledovalo 50 diváků. 

„Zápas s nasazením a plný emocí na obou stranách jesenické palubovky, ale s tímto protivníkem to bývá obvykle vždy tak! U nás se to prostě vše super sešlo, viděl jsem u holek maximální nasazení a vůli po úspěchu, a když k tomu přidáme celkově špičkový kolektivní výkon TANGA, je zřejmé, že výhra byla nakonec hodně zasloužená!   V naší brance odvedla maximum Pavlína Horáková a střelkyně dvou branek Tereza Kubicová pro změnu vynikala v nasazení, přímočarosti a svým fantastickým výkonem strhla i ostatní spoluhráčky. TANGO vyhrálo naprosto zaslouženě a dobře se tak naladilo na druhý mač, ve kterém nás čekal vedoucí ligový celek z Chlebičova,“ řekl velmi spokojený asistent trenéra týmu z jihu Moravy STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ CELKU FC TANGO HODONÍN: 

TEQUILKY CHLEBIČOV – FC TANGO HODONÍN 1:2 (0:2) 

Branky a nahrávky: 25. Martina Miczová (Stanjurová) – 2. Kristýna Daňková (Horáková), 18. Kristýna Daňková, 

50 diváků.

 

Pokud si snad někdo z přítomných myslel, že v prvním utkání TANGA šlo jen o velkou náhodu, hodně se pletl! Ženy z hodonínského klubu se fantasticky vytáhly i na lídra ligové tabulky, který si musel po 40 minutách zaknihovat teprve druhou porážku v této sezoně. 

„Holky si v předchozím duely ověřily, že vlastně mohou hrát s každým týmem vyrovnanou partii! Opět nás znovu podržela skvělá gólmanka Horáková, ale za výhrou je třeba vidět především výbornou hru celého družstva. Po zápase se holky radovaly po právu za skvělé vystoupení, spokojenost ale byla i na hodonínské lavičce

a já věřím, že v podobných výkonech budou naše děvčata pokračovat i v dalších kolech 1. ligy,“ řekl nadšený funkcionář TANGA Hodonín, asistent trenéra STEFANOS CHADZIDIS.

 

V dalším kole (10.) se TANGO HODONÍN utká v Ostravě v sobotu 18. února 2023 s pražskou Slavií (10:50 hodin) a s ostravským Baníkem (12 hodin).

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS