Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

HODONÍNSKÉ TANGO NEUDRŽELO NADĚJNÉ VEDENÍ A NAKONEC V OSTRAVĚ ODEVZDALO VŠECHNY BODY!

30.01.2023 | Jiří Štěrba

Ve 2. lize futsalu začala o minulém víkendu NADSTAVBOVÁ ČÁST, tedy souboje čtyř nejlepších celků po základní části, kam se dostali borci z klubu Žabinští Vlci (ŽV) Brno (loni ještě účastník nejvyšší futsalové soutěže v Česku), Baník Ostrava, FC TANGO HODONÍN a Helas Brno B. Bude se hrát systémem každý s každým vždy dva zápasy (doma, venku), což znamená, že ve hře je celkem 18 bodů pro každý celek. Body ze základní části se započítávají.

Samotný zápas začal ve Sportovním centru v Ostravě-Dubině velmi dobře pro hosty z jihu Moravy, kteří průběžně vedli 2:0, 3:2 a 4:3, přesto nakonec odešli z tohoto klání jako poražení! Ukázalo se, jak moc chyběli TANGU hráči ze základu, a to Roman Sopůšek, Tomáš Ťok, David Šebesta, Petr Bohun a Filip Vanda. 

Mužstvo z Hodonína se ale opět nevyvarovalo zbytečných hrudek v rozehrávce, které soupeř z krajského města na severní Moravě tvrdě trestal. Navíc přečíslení dva na gólmana či dva nebo tři na jednoho bránícího futsalistu z pohledu hráčů TANGA se prostě musí dávat, jinak nelze brát ze zápasu důležité body, a to bohužel znovu platilo i na ostravské palubovce. 

2. LIGA - NADSTAVBA, 1. KOLO (jinak celkově 15. kolo)

FC BANÍK OSTRAVA - FC TANGO HODONÍN 8:5 (3:3)

Branky: Martin Repa 3, Tobiáš Nieslanik 2, Denis Nieslanik 2, Filip Murín - Roman Weigl 2, Vojtěch Čech, František Lamáček, Tomáš Varmuža,

žlutá karta: Denis Nieslanik (OST.),

rozhodovali: Jan Zapletal a Jan Koláček,

delegátem byl Oldřich Závojský,

sledovalo 90 diváků.

 

SESTAVA TÝMU FC TANGO HODONÍN:

Milan Nedvědík (Matěj Kůřil) - Nikola Absolon, Radim Kleiber, Vojtěch Čech, Tomáš Varmuža, Roman Weigl, David Beneš, František Lamáček, Tomáš Buršík.

 

„Situace je taková, že jsme v klidu. Hrajeme tak, abychom si to na palubovce vždy užili. Favorit naší skupiny je jasný (Žabinští Vlci Brno), netají se návratem do 1. ligy.

Vedli jsme 2:0, ale měli jsme vést již v prvním poločase daleko větším brankovým rozdílem. Nás však srážely velké chyby v rozehrávce a naopak nedáme branku z jasných tutovek (dva hráči sami na gólmana soupeře nebo přečíslení dvou až tří hráčů TANGA na jediného bránícího borce z Ostravy), takže i proto ta zbytečná bodová ztráta. Co mě nemile překvapilo, tak to byl fakt, že po vyrovnání 4:4 ze strany Baníku odešli některým našim mladým klukům fyzické síly, domácí si potom začali více věřit a ta naše obávaná power-play bez pětice chybějících hráčů ze základní sestavy nebyla bohužel již tou silnou zbraní TANGA jako obvykle. Baníku gratuluji k výhře a pevně věřím v jinou účast na trénincích a dalších zápasech, které nás v tomto soutěžním ročníku ještě čekají," řekl webu TANGA hodně zklamaný kouč poražených STEFANOS CHADZIDIS jak z výsledku, tak i z některých herních momentů jeho mužstva..

 

TABULKA PO PRVNÍM KOLE NADSTAVBY MÁ TUTO PODOBU:

1. ŽV Brno - 38 bodů,

2. Baník Ostrava - skóre 85:63, 27 bodů,

3. FC TANGO HO - skóre 76:65, 27 bodů,

4. Helas Brno B - 20 bodů.

 

V dalším kole se TANGO HODONÍN představí znovu na palubovce soupeře, a to proti Helasu Brno B v Brně ve STAREZ aréně na Vodové ulici. Hraje se v neděli 5. února 2023, začátek utkání je v 18:30 hodin.

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS