Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DOMÁCÍ TANGO NEZASTIHL DUEL 13. KOLA V OPTIMÁLNÍ FORMĚ, A I PROTO DOMA JEN REMIZOVALO!

16.01.2023 | Jiří Štěrba

Domácí futsalisté byli v roli velkého favorita, ale tato jim vůbec v pátek večer nesedla! Hrál totiž druhý tým tabulky (TANGO) proti sedmému celku (předposlední v tabulce), a tak karty byly jasně a předem rozdány. Hodonín ale nevstoupil do souboje s urostlými a dost tvrdě hrajícími chasníky dobře, když ještě ve 38. minutě prohrával o dva góly - 2:4.

Mužstvo se trápilo v obranné fázi (ne vždy byl gólman Jankovič potřebnou oporou, ale určitě ho za bodovou ztrátu nemíníme pranýřovat), hrálo pomalu, chyběl ten správný futsalový drajv a pokud byly nějaké zajímavé brankové možnosti (a že jich v zápase bylo požehnaně!), tak TANGO v prostoru před brankou protivníka nenašlo vždy potřebnou a účinnou protizbraň, jak překonat spolehlivou obranu soupeře. 

Nakonec domácí dosáhli alespoň na jeden bod, když nejprve snížil na rozdíl gólu kapitán Sopůšek, aby 113 sekund před koncem po parádní akci s Vandou zachránil druholigový bod střelec Ťok. 

Na následném menším pozápasovém posezení, které pořádal nedávný oslavenec, šéf hodonínského klubu JIŘÍ „JURA" ŠTĚRBA (11. ledna 2023 oslavil své 61. narozeniny), tento sportovně přiznal, že konečná remíza je asi spravedlivým vyjádřením poměru sil na hodonínské palubovce.

 

2. LIGA FUTSALU - SKUPINA VÝCHOD, 13. KOLO

FC TANGO HODONÍN - FC PRAMEN HAVLÍČKŮV BROD 4:4 (1:1) 

Branky a nahrávky: 5. David Šebesta (Hynek), 30. Tomáš Ťok (Varmuža), 38. Roman Sopůšek, 39. Tomáš Ťok (Vanda) - 11. a 22. Jiří Prchal, 29. Martin Cakl (Pabousek), 36. David Henek, 

žluté karty: Tomáš Ťok, David Šebesta - Michal Beránek, Jiří Prchal, 

rozhodovali: Daniel Čuba a Marek Klečacký, 

delegát: Zdeněk Hulcký,

 

přítomno 170 fanoušků.

 

SESTAVA TÝMU FC TANGO HODONÍN:

 

Ján Jankovič (Milan Nedvědík) - Nikola Absolon, Filip Vanda, Christopher Hynek, Tomáš Ťok, Roman Sopůšek, David Šebesta, Tomáš Varmuža, David Beneš, František Lamáček.

 

ŘEKLI PO ZÁPASE: 

„V tak nabyté sestavě hosté ještě letos nehráli. Tady se představili s kvalitním bráněním a měli to postavené především na silové práci. Měli tam 3-4 vysoké hráče, hráli hodně důrazně. My jsme v první půli byli dobrým týmem, ale trochu nás srazil gól na 1:1. Jsem přesvědčený, že často dostáváme nešťastné a tudíž zbytečné branky. I za stavu 2:4 jsem dnes věřil alespoň v bod, a ještě po vyrovnání jsme měli možnost překlopit výsledek na naši stranu, ale to se už bohužel nepodařilo. Mrzí mě, že hosté často padali po zákrocích, které určitě nebyly proti futsalovým pravidlům a po sedmi kolech tady byli zatím nejslabší rozhodčí," hlásil pro web domácího klubu hodonínský kouč STEFANOS CHADZIDIS.

 

„Soupeř jenom bránil, bylo těžké překonat jeho defenzivu. Hosté byli zalezlí na své polovině a hráli v podstatě jen na jednoho útočníka. My jsme neproměnili šance a to nakonec rozhodlo, že máme jen bod, i když jsme samozřejmě chtěli vyhrát," zhodnotil souboj domácí hráč NIKOLA ABSOLON, který hraje velký fotbal ve Vnorovech.

 

„Myslím si, že jsme byli lepším týmem, drželi jsme více míč. Bohužel taktika soupeře na dlouhé míče nám moc do not nehrála. Klasicky celou sezonu neproměňujeme 100% šance a bohužel i kvůli tomu nám asi postup do první ligy uteče," říkal zklamaný hodonínský futsalista TOMÁŠ VARMUŽA.

 

V posledním utkání základní části (14. kolo) se hodonínské TANGO představí ve sportovní hale v Modřicích, kde jako domácí nastoupí vedoucí celek 2. ligy - Žabinští Vlci Brno. Hraje se v pátek 20. ledna 2023 se začátkem ve 20 hodin!

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS