Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY TANGA HODONÍN BRALY V 5. TURNAJOVÉM KOLE NA DOMÁCÍ PALUBOVCE TŘI BODY ZA JEDNU VÝHRU!

11.01.2023 | Jiří Štěrba

První liga futsalu žen v Česku se hraje opět turnajovým způsobem. Dějištěm pátého kola byla v neděli hodonínská hala TEZA, kde kromě domácího TANGA zavítaly i hráčky z týmu Nástěnky Brno, FC Baník Ostrava a Slavia Praha.

Pražská Slavia měla před cestou na jih Moravy z pěti dosavadních zápasů pouze jediný bod, ale v Hodoníně poprvé v této sezoně se mohla radovat z vítězství. Naopak se tabulkou propadají brněnské Nástěnky, které obě utkání nezvládly, když vždy padly po stejném výsledku 1:2!

VÝSLEDKY FC TANGO HODONÍN:

1. ZÁPAS: TANGO HODONÍN - FC BANÍK OSTRAVA 0:3 (0:2)

Zbytečná ztráta bodů domácích futsalistek! Ty nezačaly dobře, když v 17. minutě prohrávaly 0:2. Mohly se ale vrátit do utkání na začátku druhé půle, kdy dostaly šanci skórovat z penalty - tu však Klára Horáčková neproměnila, když trefila střed branky, kde stála  připravená gólmanka Simona Pipreková!

Ve 26. minutě se zaskvěla NEDĚLNÍM ZÁKROKEM domácí brankářka Pavlína Horáková, která neskutečným způsobem vychytala ostravskou hráčku a zabránila tak jisté brance.

V závěru se rozhodla domácí lavička pro hru bez brankářky, ale tato se TANGU vůbec nezdařila, neboť ve 39. minutě trefila prázdnou branku hostující Bočková - 0:3!

Branky a přihrávky: 8. Veronika Jančová (Uličná), 17. Veronika Jančová (Šímová), 39. Karin Bočková (Brudná),

řídili: Michal Gasnárek a Martin Štipčák,

delegátem zápasu byl Zdeněk Hulcký,

80 diváků.

„Byli jsme určitě v tomto souboji horším týmem, až na tu penaltu jsme v podstatě šanci ani neměli! Nechali jsme v první půli dvakrát-třikrát propadnout hráčky soupeře a ten nám z ničeho dal dvě branky, a i proto jsme tento duel nakonec výsledkově nezvládli," hlásil pro web hodonínského TANGA trenér domácího celku MICHAL BROVJÁK.

 

2. ZÁPAS: TANGO HODONÍN - SK SLAVIA PRAHA 3:1 (0:1)

Slávistky se namlsaly v předešlém souboji s brněnskými Nástěnkami a po ztrátě míče domácí Moniky Strmiskové v 18. minutě se ujaly vedení 1:0.

Obraz hry se ale změnil po přestávce, když srovnala Skupinová, aby obrat dokonala parádní trefou do pravé šibenice Horáčková a 47 sekund před koncem z nulového úhlu se trefila přesně ke vzdálenější tyči po zemi do branky Daňková - 3:1. TANGO tak oslavilo druhou výhru v této sezoně, má nyní 7 bodů při bilanci 2-1-6, skóre 13:27 a patří mu střed ligové tabulky!

Tato výhra byla tak trochu i dárkem pro nedávného oslavence, a to kouče hodonínských žen MICHALA BROVJÁKA, který si loni na Silvestra připomněl své 35. narozeniny.

Takže trenére za web klubu FC TANGO Hodonín Ti přejeme hlavně hodně zdraví, lásky, osobních, pracovních a sportovních úspěchů!


Góly: 27. Zdenka Skupinová, 30. Klára Horáčková, 40. Kristýna Daňková - 18. Aneta Košvancová.

 

„V první půli jsme měli dvě šance, ale neuspěli jsme. Naopak Slavia z ojedinělého úniku, kdy jsme propadli, nás potrestala a šla do vedení 1:0. Jsem rád, že baby se ve druhé půli „kously", zabraly, daly do toho srdíčko a po parádních dvou trefách (druhá a třetí branka v síti Slavie Praha - pozn. red.) jsme si po zásluze připsali druhou výhru v tomto ligovém ročníku," řekl spokojený hodonínský lodivod MICHAL BROVJÁK.

 

Zbývající výsledky z nedělního 5. kola 1. ligy žen ve futsalu: 

* Nástěnky Brno - Slavia Praha 1:2, 

* Nástěnky Brno - Baník Ostrava 1:2.

 

V šestém turnajovém klání se ženy TANGA HODONÍN představí v Modřicích v sobotu 14. ledna 2023, kde se postupně utkají s celky Baník Most-Souš (výkop v 10:50 hodin), Technika Praha (12:50) a Nástěnky Brno (14:00).

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS