Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SKVĚLÁ FUTSALOVÁ PODÍVANÁ BYLA K MÁNÍ V HODONÍNĚ!

11.01.2023 | Jiří Štěrba

Domácí borci potvrdili dobrou formu z posledního období a po zásluze si zaknihovali další druholigové vítězství. Nyní jsou po odehraných 12 zápasech v tabulce na 2. místě se ziskem 25 bodů, první je ex-ligista Žabinští Vlci Brno (34 bodů), na prozatímní bronzové příčce se nachází futsalisté z Baníku Ostravy.

Samotný duel s rezervou brněnského Helasu měl solidní náboj, diváci viděli v hale TEZA Hodonín celkem deset branek, když poslední dva góly domácích v síti Marka Konečného potřebovaly časový úsek pouhých devíti sekund!

Opět podal velmi dobrý výkon domácí kapitán Roman Sopůšek, ale v tomto duelu mu nebylo dopřáno se radovat z branky - měl tak radost alespoň ze tří gólových asistencí, aby 25 sekund před koncem utkání  trefil při hře hostí bez brankáře jen tyč brněnské branky!

TANGO šlo do kabin po prvním poločasu za stavu 3:1, ovšem tým z krajského města jihu Moravy dokázal do 26. minuty srovnat skóre na 3:3. Definitivní pojistku na zaslouženou výhru přidali pak domácí bojovníci ve 35. minutě, kdy se trefili postupně David Beneš a Christopher Hynek, pro kterého to byl vůbec první gólový zářez v dresu hodonínského celku.

 

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 12. KOLO

 

FC TANGO HODONÍN - HELAS BRNO B 6:4 (3:1)

 

Góly: 20. a 28. David Šebesta, 4. Tomáš Ťok, 19. Filip Vanda, 35. David Beneš, 35. Christopher Hynek - 19. Petr Táborský, 26. René Jašek, 27. Vladislav Mrázek, 28. Zbyněk Špička, 

rozhodovali: Michal Gasnárek a Tomáš Slanina, 

delegátem na utkání byl Lubomír Rek, 

přítomno 170 diváků. 

SESTAVA TÝMU FC TANGO HODONÍN: 

Milan Nedvědík (Ján Jankovič) - Filip Vanda, Christopher Hynek, Tomáš Ťok, Roman Sopůšek, David Šebesta, Tomáš Varmuža, David Beneš, Petr Bohun.

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ

 

„Z obou stran si myslím, že dnes panovala se hrou spokojenost. My jsme byli v klidu, ale přesto stále se o tom bavíme, že nedáváme jasné šance. My máme vést do poločasu 4:0 nebo 5:0, ale nakonec jdeme do kabiny jen s dvoubrankovým náskokem. Takže za mě je toto snad jediný mínus zápasu, jinak jsem opět klukům v kabině za výkon i nasazení poděkoval. Dnes se střelecky trápil náš kapitán Roman Sopůšek, který chce v každém zápase moc skórovat, ale dnes mu to tam nepadlo. Měl však lví podíl na výhře, neboť na tři branky svým spoluhráčům nahrál a zejména jeho podíl na čtvrtém gólu ze sálovky Davida Šebesty byl moc důležitý. Jinak jsem rád, že se konečně trefil Christopher Hynek, který do týmu dobře zapadl, ale gólově mu to nějak nevycházelo. Dnes to skvěle zakončil obloučkem od vzdálenější tyče do čeřenu brněnské svatyně a já věřím, že začne přidávat postupně i další góly," zhodnotil duel pro web FC TANGO HODONÍN kouč hodonínského TANGA STEFANOS CHADZIDIS.

 

„TANGO prokázalo větší zkušenost z 1. i 2. ligy. My máme v kádru kluky, kteří si jen přijdou zahrát. Myslím si, že dnes pro diváky to byl docela dobrý futsal a můžu říct, že my jsme spokojeni," hlásil po souboji hostující trenér ROMAN PYROCHTA.

 

„Dnes jsme mohli dát i více gólů, ale jinak jsem spokojený! Jsem rád, že konečně mi to tam padlo - míč jsem dobře trefil pravačkou dloubákem ke vzdálenější tyči. Pro mě je velký fotbal na prvním místě (Hynek jej hraje v divizní Břeclavi - pozn. red.), ale jako doplňkový sport je futsal určitě dobrá volba. Věřím, že ještě první tým 2. ligy (Žabinští Vlci Brno) dokážeme ve zbytku této sezony potrápit," řekl střelec prvního gólu v dresu TANGA CHRISTOPHER HYNEK, jenž začíná zimní fotbalovou přípravu v nedaleké Břeclavi 19. ledna.

 

POZVÁNKA NA NEJBLIŽŠÍ UTKÁNÍ TÝMU FC TANGO HODONÍN:

 

TO HRAJE ZNOVU DOMA, A TO V PÁTEK 13. LEDNA 2023, KDY OD 20:30 HODIN HOSTÍ V HALE TEZA V RÁMCI 13. KOLA HAVLÍČKŮV BROD!

PŘIJĎTE POVZBUDIT NAŠE BORCE, KTERÝM TO ZATÍM VELMI DOBŘE „ŠLAPE“!

(red.)

 

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS