Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

HODNĚ KOLÍSAVÉ VÝKONY FUTSALISTŮ Z TÝMU FC TANGO HODONÍN!

12.12.2022 | Jiří Štěrba

V poslední době připomínají výkony futsalového klubu z Hodonína něco jako odlišnosti mezi DNEM a NOCÍ – ve Vyškově super výkon a jasná výhra k tomu, o týden později na vlastní palubovce pak neskutečné trápení ve finální fázi v boji s Jeseníkem, aby nakonec byla z toho krutá porážka!

Tady ale musíme zmínit dva aspekty, které se na herním projevu celku od řeky Moravy výrazně projevily: mužstvo bylo sice před duelem s Jeseníkem v relativně optimální fazoně, ale oznámení gólmana Aleše Parobka v průběhu týdne před tímto zápasem, že v brance ze závažných zdravotních důvodů končí, určitě zanechalo na mančaftu nějakou stopu a pak skutečnost, že z první čtyřky chyběla hned trojice hráčů – Nikola Absolon, Roman Sopůšek a David Šebesta!

 

Na dálku alespoň takto držíme všechny palce a přejeme ALEŠI PAROBKOVI brzké uzdravení!!!

 

Domácí prohrávali 0:1, začali hrát power-play, ale při této hře hned dvakrát inkasovali. Místo aby na světelné tabuli svítilo po první půli 5:1, byl k mání krutý poločasový stav 0:4!

 

2. FUTSALOVÁ LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 10. KOLO

 

FC TANGO HODONÍN – AC GAMASPOL JESENÍK 2:7 (0:4)

 

Góly: 36. a 38. Vojtěch Čech – 8., 13. a 19. Patrik Plhák, 18. a 40. Jan Kadlec, 22. David Macura, 24. Filip Jati,

 

žlutá karta: 35. Vojtěch Čech (HO),

 

rozhodovali: Koláček a Zapletal.

 

„Když z metru netrefíme ani prázdnou branku, nemůžeme prostě vyhrát! Kluci sice bojovali, ale trápení v koncovce bylo na naší straně neskutečné, to nás v podstatě sráželo po celý zápas. To pokračovalo i po přestávce, přičemž hosté na co sáhli, to dokázali proměnit. V tom vynikali nad naším týmem, že je provázela výborná produktivita. Navíc jim skvěle zachytal gólman (Jakub Till – pozn. red.) a i proto si z naší palubovky odvezli tři body. K těm jsem soupeři po utkání pogratuloval, našim klukům jsem v kabině i přes porážku poděkoval, protože až na tu koncovku jim nemám co vytknout,“ hlásil po duelu kouč Hodonína STEFANOS CHADZIDIS.

 

Poslední utkání v tomto kalendářním roce sehraje hodonínské TANGO v pátek 16. prosince na palubovce posledního celku 2. ligy  - FC ATRAPS Brno v Modřicích. Začíná se ve 20 hodin.

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS