Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

NA ÚVOD VÝHRA A PORÁŽKA! V DALŠÍM KOLE SE ŽENY TANGA PŘEDSTAVÍ O NÁSLEDUJÍCÍ NEDĚLI V PRAZE-ŘEPÍCH

24.11.2022 | Jiří Štěrba

Po letní přestávce odstartovala o minulém víkendu 1. liga žen ve futsalu, kde startuje celkem osm týmů z Čech, Moravy a Slezska. Jih Moravy je zastoupený dvěma celky, a to Nástěnkami Brno a z Hodonína družstvo FC TANGO.

To cestovalo o třetí listopadové neděli do obce Spořice vedle okresního města Chomutova, kde si to holky z jižní Moravy rozdaly dopoledne od 10 hodin nejprve s nováčkem soutěže, celkem FK Baník Most-Souš, krátce po obědě pak čekal na Jihomoravanky tým z hlavního města (Technika Praha), který přijel sice jen s pěticí futsalistek (!), ale i tak po třech odehraných zápasech vede právě ligovou tabulku jasně Technika, která má plný bodový zisk (9 bodů) a vysoce aktivní skóre 15:6!

V dalším kole se TANGO HODONÍN představí v neděli 27. listopadu ve Sportovní hale v Praze-Řepích, kde dopoledne od 10:50 hodin nastoupí proti celku SK Interobal Plzeň, v pravé poledne pak čeká na TANGO domácí AC Sparta Praha.

1. LIGA FUTSALU - 1. KOLO, ŽENY

1. ZÁPAS:

FK BANÍK MOST-SOUŠ - FC TANGO HODONÍN 1:4 (0:2)

Vstup do nové ligové sezony se futsalistkám hodonínského TANGA v souboji s nováčkem soutěže vydařil, když v pohodě tyto dokráčely k poměrně jasné výhře. 

Branky a nahrávky: 21. Michaela Moťovská (Danihelková) - 11. Tereza Kubicová (Pavková), 20. pět sekund před koncem první půle Kateřina Ivičičová (Daňková), 27. Klára Horáčková (Strmisková), 32. Kateřina Ivičičová (Pavková),

50 diváků.

„Zápas odehrály holky dobře, když nám moc pomohl první gól. Byli jsme důraznější, určitě i futsalovější, nováček z Mostu se sice snažil, ale na lepší výsledek neměl šanci," řekl pro web hodonínského klubu kouč žen TANGO Hodonín MIROSLAV BARTYZAL.  

2. ZÁPAS:
 
TECHNIKA PRAHA - FC TANGO HODONÍN 6:2 (4:1)
 
„Domácí" měly ve své sestavě v podstatě dvě zkušené hráčky, které vévodily celému úvodu 1. ligy žen! Hodonín porazila Karolína Cardová (4 góly!), jinak bývalá hráčka fotbalistek Viktorie Plzeň a další oporou Pražaček byla Jessica Vargová, která při výhře svého týmu nad Mostem 6:2 dala celkem pět branek!
 
TANGO snižovalo na 1:4, ve druhé půli se ještě prosadila Kubicová. Hodonín nastoupil do druhého zápasu hodně nekoncentrovaný a po čtyřech minutách lovila brankářka poražených Horáková tři míče ze své branky.
 
Góly za poražené: 14. Sabina Pavková, 32. Tereza Kubicová.
 
„Než jsme se stačili trochu rozkoukat, už jsme prohrávali 0:3. To byl přesně ten úvod, který si nikdo z nás nepřál. Po třetí brance v naší síti tak bylo v podstatě po zápase, ve kterém jasně kralovala střelkyně Cardová se spoluhráčkou Vargovou. Dali jsme sice v závěru první půle i druhou branku, tu ale rozhodčí neuznali, neboť padla zároveň se sirénou! Ve druhé půli jsme zkoušeli power-play, ale tato hra se nám nedařila, při ni jsme ještě dvakrát inkasovali. Soupeř vyhrál zaslouženě, neboť v týmu měl velkou zkušenost, ale i tak si myslím, že konečná porážka je pro nás příliš krutá," nechal se slyšet lodivod hodonínské lavičky MIROSLAV BARTYZAL.
 
SESTAVA FC TANGO HODONÍN:
 
Pavlína Horáková - Klára Horáčková, Zdenka Hladká, Kateřina Ivičičová, Tereza Kubicová, Sabina Pavková, Monika Strmisková, Kristýna Daňková.
(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS