Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

HODNĚ TVRDÉ K.O. PRO HODONÍNSKÉ TANGO!

21.11.2022 | Jiří Štěrba

Hodonínští futsalisté ve šlágru 7. kola 2. ligy, skupina Východ nedokázali navázat na úspěšná víkendová působení dalších týmů z okresního města na řece Moravě (prvoligové házenkářky doma přehrály TJ Sokol Kobylisy II 41:24, druholigoví hokejisté pokořili taktéž doma Nový Jičín po výsledku 5:2 a třetiligoví fotbalisté zakončili podzimní část jasnou výhrou na hřišti ve Frýdlantu nad Ostravicí v poměru 4:0), když vlčí smečka z Brna neskutečně zničila (obavy, že TANGO může dokonce „zardousit", jak předpokládal před samotným špílem šéf domácího klubu Jiří „JURA" Štěrba, se bohužel naplnily) jakékoliv snažení a futsalový elán domácích futsalistů, kteří po minutě a 55 sekundách prohrávali již 0:3!

Ve výborném světle se opět ukázal hostující gólman Jaroslav Pšurný, který udivoval svými přesnými výhozy (za celý zápas jsme u něj zaregistrovali pouze jediný nevydařený, a to mluví za další komentáře!) a navíc dal i druhý gól svého týmu. Na druhé straně se nedal zahanbit ani domácí brankář Milan Nedvědík, který pochytal další tutovky protivníka z krajského města, ale musí více zapracovat na spolupráci se svými kolegy na palubovce, neboť jeho výhozy na spoluhráče postrádaly často přesnost - tady je ale velká šance, neboť strážce hodonínské svatyně má teprve 20 let, tudíž celou futsalovou kariéru vlastně před sebou. 

TANGO HODONÍN mělo ale po snížení ve čtvrté minutě na 1:3 další zajímavé možnosti na úpravu pasivního skóre, ovšem v koncovce před brněnskou brankou chyběl domácím borcům potřebný klid a přesnost v zakončení. O tom by mohli ještě teď vyprávět třeba David Šebesta, Roman Sopůšek dvakrát, Tomáš Ťok nebo Vojtěch Čech. Hraje se ale na góly a protože domácí za 40 minut dali jen jeden, z výhry se nakonec radoval sok z krajského města. 

V tabulce mají Žabinští Vlci nyní už devítibodový odstup od druhého Jeseníku, TANGO po této kruté prohře kleslo ze druhé pozice až na páté místo!

 

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 7. KOLO

FC TANGO HODONÍN - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 1:8 (1:4)

 

Góly a nahrávky: 4. David Šebesta (Čech) - 1. Tomáš Chráscina, 2. brankář Jaroslav Pšurný, 2. Ladislav Hansl (Havlín), 20. Dominik Havlín (Starý), 22. Martin Chroust (Chráscina), 26., 38. a 39. Dominik Havlín, 

bez ŽK, 

rozhodovali: Jan Kliner a Martin Štipčák, 

delegátem na utkání byl Zdeněk Hulcký, 

sledovalo 183 diváků.

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ

„Dnes to byl podle mě absolutně nespravedlivý výsledek! Zaspali jsme úvod, na což jsem kluky v kabině upozorňoval, ale přesto jsme do poločasu měli šest šancí, ovšem dali jsme pouze jediný gól, a to se nedá při takové produktivitě vyhrát. Nedáme gól do prázdné branky, hostům se vše odráželo, jim se nedařila hra bez gólmana, ale přesto nakonec vysoko vyhráli. I přes krutou prohru jsem po zápase klukům v kabině poděkoval, dnes to bylo o proměňování gólových příležitostí, a na to jsme bohužel dojeli," řekl zklamaný domácí lodivod STEFANOS CHADZIDIS.

„První poločas byl absolutně vyrovnaný, byť skóre hovořilo pro nás, ale myslím si, že stav neodpovídal tomu, co se dělo na palubovce. Za mě domácí zbytečně ve druhé půli „zalezli", nehráli již to, co v prvním dějství a my jsme si tak v této části zápasu došli v pohodě pro vítězství. Chtěli jsme tři body, to se nám povedlo, nicméně s TANGEM máme vzájemně vyrovnané souboje. Výsledek sice neodpovídá reálu na palubovce, ale za mě super," hlásil pro web hodonínského TANGA kouč hostů MICHAL ODEHNAL.

 

POZVÁNKA:

 

I DALŠÍ ZÁPAS ODEHRAJE TANGO HODONÍN V DOMÁCÍ HALE TEZA NA LIPOVÉ ALEJI, A TO JIŽ TENTO PÁTEK (25. LISTOPADU), KDY OD 20:30 HODIN HOSTÍ TÝM FC BANÍK OSTRAVA.

PŘIJĎTE POVZBUDIT DOMÁCÍ BOJOVNÍKY Z TANGA, KTEŘÍ URČITĚ ODVEDOU KVALITNÍ VÝKON, A TO ZA TO STOJÍ!

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS