Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DRAMA AŽ DO POSLEDNÍ SEKUNDY. PRVNÍ BOD MODŘIC V TOMTO ROČNÍKU!

30.10.2022 | Jiří Štěrba

HODONÍN - Před zápasem se v hodonínském táboře dobře vědělo, že až těsně před prvním písknutím dvojice rozhodčích bude známo, kdo v týmu TANGO Hodonín vůbec nastoupí, nicméně bylo jasné, že nepřijede Tomáš Ťok, který hrál velký fotbal v rakouském Hohenau a pro zranění Roman Sopůšek, což bylo jednoznačně pro tým z Hodonína velkým oslabením!

Hosté do tohoto zápasu zatím ve druhé lize ani jednou nebodovali, takže se čekalo, jak si povedou v největším městě našeho regionu, v okresním Hodoníně. Začali velmi dobře, když hned v první minutě zaskočil domácí obranu Brazilec v dresu Modřic Azevedo - 0:1.

O minutu později trefil domácí Rehák pravou tyč, ale v 5. minutě se již TANGO mohlo radovat, neboť Čech srovnal na 1:1. V té samé minutě ještě střelec vyrovnávacího gólu mířil do levé tyče branky, kterou hájil Adam Tylč, ale favorit utkání otočil v 11. minutě, kdy se trefil Rehák - 2:1. Za 35 sekund ale odpověděli bojovníci z Modřic, kdy znovu zaúřadoval Brazilec Azevedo, který vymetl pravou šibenici branky, kterou hájil tentokrát 20letý Milan Nedvědík místo zdravotně indisponovaného Aleše Parobka.

Po přestávce se dvakrát prosadil hostující Topor, přičemž druhou branku dal při hře TANGA bez gólmana, kterou začali hrát domácí již osm minut před koncem. Vypadalo to sice na nečekanou bodovou ztrátu na straně Hodonína, ale ten se dokázal vzchopit a dvakrát skóroval při power-play, když vyrovnávací branku dal domácí Lamáček přesně v čase 39:00.

Tango ještě sevřelo svého protivníka v poslední minutě zajímavého duelu, ovšem vítěznou branku již nedokázalo dát a tak si připsalo z tohoto domácího mače pouhý bodík, který ale berou i futsalisté z Modřic, pro které je to vůbec první bod v tomto ročníku druhé ligy!

 

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 4. KOLO

 

FC TANGO HODONÍN - FC ATRAPS MODŘICE 4:4 (2:2)

 

Góly: 11. a 38. Marian Rehák, 5. Vojtěch Čech, 40. František Lamáček - 1. a 11. Ciz Gustavo Dias Azevedo, 25. a 35. Lukáš Topor,

žluté karty: Michal Nechvátal, Stefanos Chadzidis (kouč) - Adam Tylč, Michal Pavliš, Petr Urbánek, Zdeněk Pekárek (vedoucí mužstva),

ČERVENÉ KARTY: David Beneš - František Žáček,

řídili: Petr Šenkýř a Martin Štipčák,

delegátem zápasu byl Zdeněk Hulcký,

přítomno 129 fanoušků.

 

TANGO HODONÍN HRAJE NYNÍ DVAKRÁT VENKU (V NE, 6. LISTOPADU, NA HELASU BRNO B,  V SO, 12. LISTOPADU, V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ).


DOMA SE TANGO PŘEDSTAVÍ AŽ V PÁTEK, 18. LISTOPADU, KDY OD 20:30 HODIN HOSTÍ V HALE TEZA HODONÍN VEDOUCÍ ŽABINSKÉ VLKY Z BRNA!


 

TRENÉŘI PO UTKÁNÍ

 

„Minule v Jeseníku to byl neskutečný zápas z naší strany, dnes opět s jinou sestavou, která byla k dispozici. My totiž s prezidentem klubu Jurou Štěrbou každý týden řešíme, zda přijde na zápas 5, 6 nebo 7 hráčů, kterých ale máme ve skutečnosti 30! Prezident klubu se mnou atakuje v den zápasu po telefonu hráče, což je bohužel současná hodonínská realita. V kabině jsem před utkáním řekl, že mě bude především zajímat bojovnost, nasazení, respekt k soupeři a to, co na palubovce sami odevzdají. Myslím si, že remíza je spravedlivá - kluci tam nechali srdíčko, kvalitu, utkání bylo divoké. Já mám pocit a říkám to dlouhodobě, že my v Hodoníně hrajeme jakoby každý domácí zápas venku, nikoliv v hale TEZA. Pan Štipčák (jeden z dvojice arbitrů - pozn. red.) dnes zase předvedl, že nás nemusí, nemá nás prostě rád. Nemluvím teď o nějakém ovlivnění, ale nechci, aby nám tento pán do budoucna pískal, je to pro mě nekvalita, což je ale i názor dalších funkcionářů hodonínského Tanga," řekl domácí lodivod STEFANOS CHADZIDIS.

  

„Dnes jsme si zasloužili i vyhrát! Jsem sice rád za první bod, ale myslím si, že jsme v Hodoníně měli vyhrát. Tango nemělo tak silnou hru bez gólmana, neboť mu chyběli dva nejlepší, Ťok se Sopůškem," hlásil pro web hodonínského klubu trenér Modřic, TOMÁŠ BURŠÍK, jinak bývalý hráč hodonínského Tanga.

(red.)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS