Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

FUTSALISTÉ TANGA HODONÍN ZVLÁDLI LEHCE DOMÁCÍ KLÁNÍ S VYSOKÝM MÝTEM!

28.02.2022 | Jiří Štěrba

Do skončení základní části chybí odehrát ve 2. futsalové lize (skupina Východ) jen dvě utkání, ale už nyní je jasné, že postup do 1. ligy (určitě zasloužený!) si v předstihu vybojovali vysokoškoláci z klubu SK UP OLOMOUC, kterému k tomuto úspěchu takhle na dálku blahopřejeme!

 Naši borci v pátečním duelu hostili tým ze šestého největšího města Pardubického kraje (počet obyvatel něco málo přes 12 000), který má v názvu Nejzbach podle místního potoka.

TANGO vedlo 1:0 a 2:1, soupeř z okresu Ústí nad Orlicí stačil ale vždy gólově srovnat krok s domácím celkem. Důležitým okamžikem byla poslední minuta prvního poločasu, kdy 0,3 sekundy do sirény se z trestného kopu brankově prosadil domácí Rehák (3:2) a tento gól do šatny hodonínským futsalistům psychicky moc pomohl.

Po přestávce během dvou minut přidali vítězové další dva přesné zásahy, takže již po 27 minutách hry čistého času bylo jasné, kdo se bude po právu radovat ze tří druholigových bodů! 

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ: 

„Do tohoto zápasu jsme šli v dobré sestavě, i když jsme ale stále nebyli přesto kompletní. Soupeř z východu Čech přijel oslabený, když mu chyběli gólman Gerčák (citelná ztráta pro Vysoké Mýto) a Vladyka. Mrzí mě, že v této sezoně nám dal v každém utkání branku  Novák, snad nejlepší hráč protivníka, i když jsem ale na to kluky před samotným zápasem upozorňoval. Už v první půli jsme trefovali tyče a břevno branky soupeře, ale dali jsme pouze tři branky. Ta v poslední sekundě prvního poločasu byla hodně důležitá, náš tým zdravě nakopla. Je zajímavé, že se nám při kratší hře bez gólmana ve druhém poločase dnes nepodařilo skórovat, i když jsme si dokázali vypracovat velké příležitosti. V této hře jsme hodně silní, věříme si, ale v tomto souboji nám při power-play chyběla přesná koncovka. Klukům jsem v kabině po zápase poděkoval, dnes jsme za tři body spokojeni,“ hlásil po zasloužené výhře domácí trenér STEFANOS CHADZIDIS.

 

„Utkání hodnotím kladně, protože máme tři body do tabulky, oproti minulému zápasu na Hané v Olomouci, kde jsme sice v závěru první půle vedli již 4:0, nakonec jsme ale padli po porážce 5:9! Nedělali jsme dnes výrazné chyby, kluky chválím, že jsme naplno bodovali. Opět jsme ale nedávali jasné šance, ty dvě inkasované branky padají na mou hlavu. My po našich chybách dáváme soupeřům šanci a to si myslím, že by se stávat v našem případě nemělo, neboť v kádru máme několik velmi kvalitních a hodně zkušených futsalistů!,“ podíval se za zápasem hodonínský gólman ALEŠ PAROBEK. 

„Bylo vidět, že domácí jsou v plné zbroji a chtěli nás porazit. To se jim nakonec i povedlo a k tomu jim gratuluji. Obrovská škoda toho třetího gólu v naší brance z poslední sekundy první půle, po kterém šel Hodonín do vedení 3:2. Dnes jsme přijeli se druhou čtyřkou mladíků z kádru našeho týmu U-19, kteří se tady určitě neztratili a pokud budou dodržovat taktické pokyny, dá se hrát s každým. Olomouc vyhrála letos naši skupinu 2. ligy zaslouženě, ale podle mě je velká škoda, že se naše skupina Východ hraje pouze se šesti týmy,“ zamyslil se hostující lodivod MARTIN BRYCHTA.

 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 18. KOLO:

FC TANGO HODONÍN – 1. FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO 5:2 (3:2)

Góly a přihrávky: 12. Roman Sopůšek – jeho 21 gól v této sezoně! (Ťok), 18. David Šebesta (Janulík), 20. Marián Rehák, 25. Tomáš Ťok (Janulík), 27. David Šebesta (Janulík) – 15. David Novák (Formánek), 20. Marek Vojtíšek (Malatka),

 ŽK: Roman Sopůšek – Tomáš Lipavský,

rozhodovali: Michal Gasnárek a Martin Štipčák, delegátem byl Kamil Bednář,

sledovalo na 200 diváků.

 

POZVÁNKA:

Poslední domácí vystoupení v tomto futsalovém ročníku čeká na TANGO HODONÍN již v pátek 4. BŘEZNA 2022, kdy od 20:30 hodin přivítá v hale TEZA v Hodoníně tým Amor Vyškov!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS