Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TRAPNÉ AŽ NEDŮSTOJNÉ VYSTOUPENÍ ŽEN TANGA HODONÍN PROTI PRAŽSKÉ SLAVII!

08.02.2022 | Jiří Štěrba

V dalších zápasech 1. ligy ŽEN nastoupila děvčata z klubu FC TANGO HODONÍN v neděli odpoledne v domácí hale TEZA Hodonín proti pražským „S.“ Ten první duel ženy z jihu Moravy zvládly výborně, ovšem ve druhém vystoupení to byl ze strany TANGA hodně nepovedený futsalový paskvil, na který je potřeba co nejdříve zapomenout!

1. LIGA – ŽENY, 1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – AC SPARTA PRAHA 4:2 (2:1)

Zasloužená výhra domácího celku po skvělém kolektivním výkonu!

Branky: Hana Svobodová 2, po jedné přidali Kristýna Daňková a Sabina Pavková – Tereza Hrtánková, Alžběta Blažková. 

„Jsem rád, že v kabině jsme si něco řekli a holky se to pak snažily na hodonínské palubovce plnit. Jednotlivé hráčky určitě chválit nebudu, protože futsal je kolektivní sport a dnes jsme byli fakt tím dobrým mančaftem, který si šel cíleně za vítězstvím,“ hodnotil spokojený kouč TANGA MICHAL BROVJÁK. 

1. LIGA – ŽENY, 2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – SK SLAVIA PRAHA 0:2 (0:1)

Góly: Lucie Bendová 2.

Totální šok – hostující družstvo muselo použít do branky svoji trenérku a protože jich bylo přesně i s ní pět, celý zápas odehrály bez jediného střídání!!! O to je víc zarážející přístup TANGA k zápasu, ve kterém byly Jihomoravanky jasným favoritem, ale svou laxní hrou umožnily oslabenému soupeři, aby se radoval teprve ze druhé výhry v tomto soutěžním ročníku. 

„Přiznám se, že hned po utkání jsem cítil, že se asi ze studu před výkonem svých svěřenkyň rozbrečím! Výborná Bendová u soupeřek nám dala oba góly, ale přesně na to jsem v kabině holky upozorňoval. Tento zápas jsme bohužel krutě podcenili, z naší strany to bylo hodně chaotické, nepřesné, s minimem futsalovosti. Tak se nedá prostě na této úrovni hrát žádný zápas! Ještě tento čtvrtek na tréninku se chci k zápasu vrátit znovu a pevně doufám, že již nic podobného se nebude v budoucnu opakovat. Za naše vystoupení v tomto souboji jsem se styděl a alespoň touto cestou bych se chtěl našim věrným fanouškům moc a moc omluvit! Cesta v neděli večer domů do Vyškova nebyla zrovna pro mě OK, ale je to za námi a chceme a budeme se dívat hlavně teď jen dopředu,“ řekl den po souboji mimořádně zklamaný hodonínský kouč MICHAL BROVJÁK. 

Mezi osmi ligovými týmy je nyní FC TANGO HODONÍN na páté pozici s bilancí 3-2-4 při pasivním skóre 18:21 a zisku 11 bodů. Toto postavení si může TANGO vylepšit již tuto neděli, kde se ve Sportovní hale ČVUT v Praze utká nejprve s Technikou Praha (13), o dvě hodiny později pak čeká na Jihomoravanky v téže hale SK Interobal Plzeň.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS