Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

JUNIOŘI SEHRÁLI JEN JEDNO UTKÁNÍ V RÁMCI 7. KOLA, KDYŽ DUEL S ÚSTÍM nad LABEM BYL ZKONTUMOVÁN 5:0 PRO JIHOMORAVANY!

31.01.2022 | Jiří Štěrba
U19

V posledním kole (7.) základní části nastoupili junioři z Hodonína doma o poslední lednové neděli hodinu po svátečním obědě jen k jednomu duelu, když utkání FC TANGO HODONÍN versus Rapid Ústí nad Labem bylo zkontumováno ve prospěch domácích (5:0), protože hosté na jih Moravy nepřijeli z důvodu karantény z COVIDU-19!

Vůbec tento ročník juniorské ligy byl možná i za hranou regulérnosti: považte, když v posledních 15 zápasech této sezony bylo plných 7 nakonec zkontumováno! Holt v této blbé kovidové době se dají očekávat různá překvápka, o čemž by mohli dlouze vyprávět i hráči a funkcionáři z klubu FC TANGO HODONÍN. Takže věřme, že se vše co nejdříve vrátí do normálu a začne vše fungovat tak, jak by mělo být! 

JUNIORSKÁ LIGA (U19) – 7. KOLO:

FC TANGO HODONÍN – SK OLYMPIK MĚLNÍK 5:2 (2:2)

Góly vítězů: 9. Adam Šťastný, 10. Marek Čech, 25. Tibor Jáger, 34. Richard Svoboda, 40. Václav Rajsigl, ŽK: 0:2, 50 diváků. 

Tým ze suterénu tabulky se na jihu Moravy v podstatě jen bránil. Domácí si hned v prvních třech minutách vytvořili tři gólové příležitosti, které vysloveně volaly po brance, ovšem konto gólmana hostů zůstalo čisté. A jak už to tak ve sportu bývá, paradoxně se do vedení dostal soupeř, když gólmana Milana Nedvědíka propálil hostující Takács – 0:1. TANGO ale během dvou minut duel otočilo, ovšem poločas skončil pro bránící Mělník hodně dobře – 2:2. 

Vše podstatné, a konečně další branky v podání domácích mladíků, viděli diváci po obrátce, kdy TANGO jasně dominovalo na hrací ploše hodonínské palubovky a jen časté přetaktizování, zbytečné držení míče v prostoru před brankou soupeře a snaha hrát balon pokud možno až do „kuchyně“ protivníka rozhodly o tom, že domácí se nakonec radovali jen z tříbrankové výhry!

TANGO tak skončilo v tabulce na páté pozici, když pro účast v nejlepší čtyřce chyběli domácím pouhé dva body! To je k vzteku, ale nic se s tím nyní již nedá dělat! Tak snad v příští sezoně?!

 

ŘEKLI PO ZÁPASE:

„Chtěl bych říct, že jsem hrdý na to, jak se tady v Hodoníně daří několik posledních let vychovávat nadějné futsalisty! Já jsem se k juniorům dostal až po druhém kole základní části v této sezoně a klukům jsem v kabině hned řekl, že chci, aby to brali tak, že jsme v podstatě jedna velká sportovní rodina. Na lavičce musí být pohoda, žádné řeči směrem k rozhodčích a vždy je potřeba jít do každého zápasu s pokorou. Dnes jsem klukům říkal, ať si to jdou užít, aby to bylo jen o nich. Kvalita byla na naší straně, a to především po obrátce, kdy jsme měli jasnou převahu, ale dali jsme „jen“ tři góly. Chyběli nám dnes Vojtěch Čech (zraněný) a Christopher Hynek (COVID-19). Jinak jsem velmi spokojený s gólmanem (Milan Nedvědík), ale věřím, že pro tým mužů budu kromě již zkoušeného Vaška Rajsigla zařazovat i další mladíky z naší úspěšné juniorky. Toto je ta cesta, kterou chceme v Hodoníně ve futsalu jít. Vychovávat naděje pro seniorský futsal, dát do toho pracovitost, pokoru a přitom být stále na zemi – tak si to ve vedení TANGA představujeme a tak chceme, aby to brali i samotní hráči,“ řekl těsně po posledním souboji této sezony juniorů kouč TANGA STEFANOS CHADZIDIS.

 

„Začnu tím, že musím poděkovat hráčům a vedení klubu, neboť bez nich by to tady nebylo! Já sem chodím strašně rád, kabina je výborná, držíme při sobě. Samozřejmě, že nás mrzí ty dva ztracené zápasy (Vysoké Mýto 1:1 a Helas Brno 2:2), kdy jsme zbytečně remizovali a tak přišli o účast ve FINAL FOUR, ale to se teď už nedá s tím nic dělat! Dnes jsme byli jasně lepším týmem, a když jsme ve druhé půli dali na 3:2, soupeře jsme přejeli na plné čáře. V sezoně nás často sráželo to, že jsme chtěli hrát míč zbytečně až do kuchyně soupeře, protože jsme v podstatě všichni z velkého fotbalu a chtěli jsme něco ukázat i našim fanouškům,“ zhodnotil duel a v podstatě i celou sezonu ve zkratce kapitán domácího TANGA MICHAL NECHVÁTAL.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS