Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TANGO Z HODONÍNA SI S CHUTÍ ZASTŘÍLELO NA PALUBOVCE V MODŘICÍCH!

09.01.2022 | Jiří Štěrba

Druholigoví futsalisté z týmu FC TANGO Hodonín v závěru starého roku bohužel dvakrát bodově ztráceli (v Ostravě s Baníkem prohra 3:7 a ve Vyškově s místním Amorem ztráta bodů po porážce 7:10), ovšem chuť a náladu si dokázali dokonale spravit o prvním lednovém pátku v Brně-Modřicích, kde se nakonec pro hosty točila skvělá JEDENÁCTKA a ještě k tomu právě v jedenáctém kole!

Na palubovce beznadějně posledního týmu vedli domácí od čtvrté 1:0, kdy se trefil Brazilec Gustavo Dias Azevedo (jinak nejlepší hráč Modřic), ale pak už byl na hřišti pánem jediný tým, a to hosté z Hodonína. Ti si vypracovali v zápase velké množství gólových příležitostí, takže konečné skóre ani zdaleka neodpovídá tomu, co se dělo v Městské sportovní hale v Modřicích.  

Před tímto zápasem pro web futsal.cz řekl šéf hodonínského klubu JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

„Modřice jsou zatím bez bodu, což zavádí k domněnce, že to bude snadný zápas. Domácí nemají co ztratit, hůře na tom být už nemůžou a je jasné, že i oni jednou konečně zaberou. Body by se nám hodily, uvidíme, zda to vyjde.“ 

A nakonec to tedy úplně parádně vyšlo, o výhře velkého favorita z Hodonína nebylo od desáté minuty souboje pochyb. V celku TANGA se po delší pauze, kterou způsobily dva těžké úrazy nohy, vrátil na futsalová kolbiště 22letý David Šebesta, který hraje jinak velký fotbal u divizionáře ve Bzenci a ukázal, že bude zcela určitě pro hodonínský celek platným hráčem.

Za zmínku stojí další velké představení skromného kanonýra TANGA, Romana Sopůška, který v zápase dal 3 branky a na další 3 nahrál, takže si připsal 6 kanadských bodů! 

„Jeli jsme do Modřic s respektem, ale s jasným cílem po dvou předchozích nezdarech v závěru minulého roku naplno bodovat. Měli jsme asi k dispozici v této sezoně nejsilnější tým, což kluci ukázali i na palubovce. Už v první půli jsme měli vést jasně 10:2, ale bylo to z našeho pohledu jen 3:1. O přestávce jsme hráče upozorňovali, aby si dávali pozor na úvod druhé půle, ovšem po naší velké šanci, kterou jsme promarnili, se dostal soupeř do protiútoku a snížil na rozdíl jediné branky. Naše obavy ale naštěstí trvaly jen krátce, neboť v čase od 25. - 27. minuty jsme dali čtyři rychlé branky a zápas pak až do konce jasně ovládli. Mám radost z příchodu Davida (Šebesty), který hrál u nás naposledy ještě v juniorce a potvrdil, že svým přístupem a charakterem bude pro kabinu a vůbec celý tým zajisté velkou posilou,“ hlásil den po jasné výhře kouč hodonínského TANGA  STEFANOS CHADZIDIS.     

POZVÁNKA.

 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 11. KOLO:

FC ATRAPS MODŘICE – FC TANGO HODONÍN 2:11 (1:3)

 

POZVÁNKA NA NEJBLIŽŠÍ ZÁPAS:

Nejbližší utkání sehrají muži týmu FC TANGO HODONÍN již tento pátek (14. LEDNA 2022), kdy od 20:30 hodin přivítají ve víceúčelové hale TEZA Hodonín další celek z popředí druholigové tabulky, a to SK UP Olomouc.

Půjde zřejmě o hodně atraktivní duel, takže přijďte povzbudit futsalisty TANGA HODONÍN, kteří budou podporu fanoušků moc potřebovat!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS