Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZÁPAS BLBEC VE VYŠKOVĚ. PO DRUHÉ ŽLUTÉ DOSTAL VE 34. MINUTĚ ČERVENOU HODONÍNSKÝ TOMÁŠ ŤOK!

08.12.2021 | Jiří Štěrba

Neskutečný souboj sehrálo v sobotu navečer TANGO z Hodonína na palubovce ve Vyškově, kde vedlo 3:0, přesto nakonec padlo po porážce rozdílem tří branek! Domácí nakopl gól v závěru první půle, kdy se z 10metrového kopu prosadil Matěj Rozehnal. Stejnou výhodu pak v čase 18:59 minut nevyužil hodonínský Roman Sopůšek!

Šok pro hosty přišel po obrátce, kdy Aleš Parobek v brance hostů dostal v čase od 22. - 25. minuty tři banány a domácí rázem vedli 4:3! Pak se hostující lavička rozhodla pro hru bez brankáře, ale toto domácí neskutečně využili, když dvakrát dávali balon do opuštěné svatyně – ve 28. minutě se trefil Ondřej Vintr, o minutu později jej napodobil spoluhráč Matěj Rozehnal. Vyškov ještě jednou skóroval při power-play TANGA, a to ve 40. minutě, kdy se prosadil Michal Handlíř. 

Porážka určitě zamrzela, nicméně se zase tak nic vážného nestalo, neboť na prvních dvou místech druholigové tabulky je duo Vysoké Mýto (první flek) a TANGO HODONÍN (druhé místo) – oba týmy odehrály 9 zápasů a mají zatím na svém kontě shodný počet 19 bodů!

ŘEKLI PO UTKÁNÍ: 

„Během tří minut krátce po přestávce se to u nás totálně rozsypalo a tak si myslím, že naši muži jsou teď zralí na psychologa,“ řekl s nadsázkou hodně zklamaný šéf klubu FC TANGO HODONÍN JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA. 

„Moje srdce krvácí! Nechci TANGO omlouvat, ale v první půli jsme měli zápas neskutečně pod svojí kontrolou, ovšem v 19. minutě foukli rozhodčí proti nám šestý faul, který NEBYL a Vyškov z nařízeného 10m kopu snížil na 1:3. Domácí hráli na nás opět hodně tvrdě, řekl bych, že to bylo často až za hranou, ale benevolence ze strany rozhodčích jim to v podstatě umožňovala! Na to doplatil náš špílmachr Tomáš Ťok, kterého si domácí maximálně střežili a nedali mu vůbec dýchat. Když protestoval za příliš tvrdou hru Vyškova, dostal na začátku 31. minuty žlutou kartu a ve 34. minutě po dalších protestech druhou žlutou a byl neprávem vyloučený (!). Po utkání byl tak frustrovaný, že se mu ani nechce ve futsalu dále pokračovat, nechce se mu dále snášet ty ataky protivníků, kteří hrají ve 2. lize často hodně nečistě, ovšem rozhodčí takové hráče v této soutěži vůbec nechrání!   Tady se chrání jiné zájmy, nikoliv zdraví hráčů a to tomuto futsalistovi s ligovými parametry není fakt zapotřebí!

Nicméně budeme nadále bojovat o prvenství ve druholigové tabulce, která je letos mimořádně vyrovnaná,“ hlásil po nevydařeném souboji ve Vyškově hodonínský kouč STEFANOS CHADZIDIS.

 

Další zápas sehraje TANGO HODONÍN v pátek 10. 12. 2021 v hale Sportovního centra v Ostravě-Dubině proti mužstvu FC BANÍK OSTRAVA. Začátek utkání je ve 20 hodin!

 

VÝSLEDEK ZÁPASU 9. KOLA 2. FUTSALOVÉ LIGY – SKUPINA VÝCHOD:

SK AMOR KLOBOUKY VYŠKOV – FC TANGO HODONÍN 10:7 (1:3)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS