Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

NESKUTEČNÉ DRAMA NA PALUBOVCE V OLOMOUCI!

22.11.2021 | Jiří Štěrba

V neděli cestovali futsalisté Hodonína na Hanou, kde na ně čekal velmi nepříjemný soupeř, který podle kouče TANGA Stefanose Chadzidise patří po stránce technické a kondiční k nejlepším týmům v současné druhé lize, skupina Východ.

Bylo to jako na pověstné houpačce: hosté z jihu Moravy vedli do poločasu 4:2, ovšem silně nezvládli časový úsek mezi 21. - 35. minutou, když vysokoškoláci z Olomouce jim nasázeli v řadě pět branek a zdálo se, že je rozhodnuto. Tady je ale potřeba vyzvednout odvahu hostující lavičky, která od 29. minuty sáhla ke hře bez brankáře, což bylo za stavu 4:5. Na začátku 31. minuty dali domácí gól na 6:4 a ve 35. minutě dokonce již „utekli“ na rozdíl tří branek – na světelné olomoucké tabuli totiž svítil výsledek 7:4. Neskutečným způsobem nakopl TANGO gól ze sálovky Vojtěcha Čecha, který v čase 35:28 snižoval na 5:7 a začal gólový koncert hostů, kteří nejenže vyrovnali, ale 20 sekund před závěrečnou sirénou dokonce díky velkému důrazu Čecha dali nakonec i vítěznou branku!

 

ŘEKLI PO ZÁPASE

 

„Podle mě to byl náš nejhorší výkon v této sezoně, ve kterém nás domácí trestali hlavně z brejků. První půle nebyla podle našich představ, i když jsme o dva góly vedli. Ve druhém poločase jsme dostali za sebou pět gólů, což by se nám stávat nemělo. Připadalo mi, jako bychom měli na palubovce žáčky, a ne zkušené futsalisty!

Hra bez gólmana, ke které jsme se rozhodli od 29. minuty, byla riskem, ale za stavu 4:7 jsme mohli jedině získat. Velkým signálem k našemu obratu byl gól na 5:7, který dal Vojta Čech. Jinak samotný průběh zápasu byl pro mě šokem – musíme se z něj poučit, nakonec jsme sice vyhráli, ale bylo to více dílem náhody,“ zhodnotil brankově výživný duel na Hané šéf hodonínského klubu JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA. 

„Já jsem takový zápas zažil vůbec poprvé. Nevím, co na to říct! Pro naše srdíčka to byl velký záhul, ale i to se někdy ve sportu stává. Hrálo se s novými míči, které neklouzaly a zdálo se mi, že domácí je použili v tomto utkání záměrně. Ptal jsem se jich na to, ale adekvátní odpověď z olomoucké lavičky nepřišla. A co k samotnému utkání?

Nám se nedařilo, chyběla nám šťáva a energie. Dělali jsme obrovské chyby, které domácí dokázali potrestat, a i proto se dostali pět minut před koncem do tříbrankového trháku. O přestávce za stavu 4:2 pro nás jsem v kabině hráče nabádal, aby k zápasu přistupovali jakoby byl stav 0:0 a jsem rád, že brankou na 5:7 celé mužstvo nenormálně ožilo a začalo konečně „žít.“ Ani za stavu 7:7 tým nechtěl upustit od hry power-play a vyplatilo se, když Vojta Čech v samém závěru dal vítěznou branku,“ podíval se zpětně za neskutečným zápasem kouč týmu FC TANGO HODONÍN STEFANOS CHADZIDIS.

 

VÝSLEDEK ZÁPASU 7. KOLA 2. LIGY – SKUPINA VÝCHOD:

SK UP OLOMOUC – FC TANGO HODONÍN 7:8 (2:4)

POZVÁNKA NA PÁTEČNÍ ZÁPAS O PRVNÍ MÍSTO V TABULCE – TADY ALE BUDE ZÁLEŽET NA MOŽNÝCH OPATŘENÍCH KVŮLI COVIDU-19!

FC TANGO HODONÍN BY MĚLO PŘIVÍTAT V PÁTEK  

26. LISTOPADU 2021 DOMA V HALE TEZA HODONÍN

CELEK Z VYSOKÉHO MÝTA. ZAČÁTEK JE VE 20:30 HODIN!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS