Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

POLOVIČNÍ SPOKOJENOST – VÝHRA NAD SLAVIÍ, PORÁŽKA V SOUBOJI SE SPARTOU!

15.11.2021 | Jiří Štěrba
U19

Junioři z klubu FC TANGO HODONÍN se v neděli představili ve dvou zápasech v našem hlavním městě, v Praze 17 – Řepích, kde se odehrálo první kolo Juniorské ligy Česka v rámci nové sezony 2021-2022. 

Do Prahy cestovalo hodonínské TANGO v okleštěné sestavě, když chyběli Patrik Šenfeldr, Hynek Christopher, Tibor Jáger a Václav Rajsigl, takže kouč Marek Jánoš měl k dispozici jednoho gólmana (Milana Nedvědíka) a do pole tuto sedmičku: František Lamáček, Vojtěch Čech, Michal Nechvátal, Marek Mokruša, Adam Šťastný, Kamil Tománek a Richard Svoboda.

1. UTKÁNÍ:

SK SLAVIA PRAHA – FC TANGO HODONÍN 1:5 (1:3)

Jihomoravané vedli po šesti minutách 2:0, pak se prosadila i domácí Slavia, ovšem v posledních sekundách prvního poločasu se z penalty trefil hostující František Lamáček, který se při tomto střeleckém pokusu navíc nešťastně zranil.

Po přestávce TANGO zvýšilo obrátky a po brejcích zasadilo Slavii další rozhodující direkty: vždy se trefil Marek Mokruša, kterému v prvním případě nahrával na gólový úspěch Vojtěch Čech a na pátou trefu pak spoluhráč Richard Svoboda.

 

„Na první kolo nového ročníku Juniorské ligy jsme vycestovali bez jakékoliv přípravy, ale s cílem uhrát co nejlepší výsledek. Už první zápas nám ukázal, že nás čeká opravdu kvalitní tým. Skvěle nám vyšel vstup do zápasu, kdy jsme zvládli bravurně brejkové situace a dostali jsme se do vedení 2:0. V zápase nás podržel brankář Milan Nedvědík, na druhou stranu je ale pravda, že domácí měli trochu smůlu, když 4x trefili tyč a jednou břevno naší branky. Mile mě překvapil Marek Mokruša, od kterého jsem tak dobrý výkon neočekával, o to to bylo nakonec pro mě radostnější zjištění,“ řekl k prvnímu ostrému startu této sezony kouč juniorů FC TANGO HODONÍN MAREK JÁNOŠ.

 

2. UTKÁNÍ:

AC SPARTA PRAHA – FC TANGO HODONÍN 6:0 (2:0)

Pokud TANGO mělo v prvním zápase to klasické sportovní štěstíčko, tak v souboji s „rudými“ futsalisty toto již postrádali a připsali si tak v soutěži první porážku.

 

„Sparta byla silná na míči, fakt předváděla dobrý futsal a bylo znát, že její první čtyřka již má nějaké zkušenosti z dospělého futsalu. My jsme do stavu 0:1 předváděli dobrý futsal, ale po druhé brance v naší síti se nám hra tak trochu zhroutila, začali jsme propadat v taktice a snad se objevila i menší krize v herním projevu. Přesto ale musím kluky pochválit, protože se snažili, bojovali, ale v tomto souboji se zblokované a odražené míče většinou bohužel vracely k soupeři. Hodnotím týmovost celku jako takovou, kluci se vydali na maximum a určitě ostudu v Praze neudělali.

Když to celkově shrnu, tak první vystoupení jsme zvládli skvěle, ve druhém zápase jsem po cca 10 minutách poznal, že na body nedosáhneme!“ hlásil den po dvojzápase s pražskými týmy hodonínský kormidelník MAREK JÁNOŠ.   

 

DRUHÉ KOLO JUNIORSKÉ LIGY SE HRAJE V SOBOTU 20.11.2021 a FC TANGO HODONÍN SE PŘEDSTAVÍ

VE SPORTOVNÍ HALE NA VODOVĚ ULICI V BRNĚ NEJDŘÍVE S VYSOKÝM MÝTEM (10:50 HODIN), ODPOLEDNE PAK S NOVÁČKEM  – ŽABINSKÝMI VLKY (13:20 HODIN).

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS