Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Velká BITVA – NAKONEC ALE KRUTÁ PORÁŽKA!

03.11.2021 | Jiří Štěrba

HODONÍN – Ve čtvrtfinále Poháru SFČR hostil druholigista z Hodonína současný tabulkově sedmý ligový celek ze středních Čech, tým z bývalého okresního města Mělníku, dnes obec s rozšířenou působností, čítající 19 579 obyvatel.

Diváci viděli zajímavé utkání, ve kterém se hosté ujali brzy vedení (2. minuta), když ještě na polovině TANGA ztratil míč málo důrazný David Beneš a zkušený protivník trestal – 0:1. Ještě do poločasu ale TANGO srovnalo, když Richard Michalec našel Tomáše Janulíka, který poslal míč do mělnické síťky po drzých jesličkách brankáři Janu Žežulkovi – 1:1.

 

O zápasu, ve kterém v domácím týmu exceloval výtečný gólman Aleš Parobek a střelecký den měl autor hattricku, Tomáš Janulík, nakonec rozhodly jen dvě minuty na začátku druhého dějství (24. a 25.), když za 76 sekund lovil bezmocný Parobek kulatý nesmysl ze své svatyně hned třikrát! Navíc ještě v první půli (9. minuta) pálil do břevna domácí Filip Vanda a stejnou konstrukci branky Mělníku orazítkoval po přestávce ve 30. minutě i střelec večera – Janulík.

 

Za stavu 1:5 z pohledu Hodonína by asi na domácí nevsadil nikdo ani pověstnou zlámanou grešli, ovšem borci kolem kouče Bartyzala se neskutečně zvedli a zle zatápěli hostující defenzivě. Domácí dali dva góly, navíc ve 34. minutě nedal penaltu jejich hráč Tomáš Ťok (za stavu 2:5) a v podstatě od 30. minuty hráli na velký risk – bez gólmana, tedy s pěticí hráčů v poli. Vytvořili si několik čistých gólových šancí, ale v úterý večer neměli na své straně to potřebné sportovní štěstíčko a s letošním pohárem se rozloučili se ctí!

 

Teď se tak můžou soustředit jen na boje ve 2. lize, skupina Východ, kde hned tento PÁTEK, 5. LISTOPADU 2021, přivítá FC TANGO HODONÍN NA DOMÁCÍ PALUBOVCE HALY TEZA V HODONÍNĚ TÝM FC BANÍK OSTRAVA. ZAČÁTEK ZÁPASU JE VE 20:30 HODIN.

Přijďte povzbudit naše futsalisty v důležité bitvě!

 

A jak hodnotili pohárový souboj oba trenéři?

 

„Začali jsme dobře, ale dostali jsme hloupou branku. Bylo vidět, že mužstvo z Mělníku je zkušené a sehrané. Nám se potom podařilo vyrovnat, ale ve druhé půli jsme se trochu nechali rozhodit některými verdikty a výkonem jednoho rozhodčího (byl to Jan Kliner – pozn. autora příspěvku) a během necelých dvou minut jsme dostali tři góly a bylo v podstatě po zápase. Začali jsme hrát power-play, dali jsme dvě branky a je škoda, že Tomáš Ťok neproměnil penaltu. Bylo vidět, že naše hra bez brankáře soupeři nesedí, měli jsme tam několik šancí, ale častokrát jsme to špatně řešili. Jinak ale kluci zaslouží absolutorium, vždyť jsme hráli proti zkušenému soupeři. Porážka samozřejmě mrzí, ale nevidím to jako tragédii. Teď nás čeká důležitý boj ve druhé lize s ostravským Baníkem, který potřebujeme zvládnout,“ řekl do diktafonu kouč TANGA MIROSLAV BARTYZAL.

 

„Do zápasu jsme dobře vstoupili, prvních 8-10 minut jsme hráli to, co jsme chtěli. Měli jsme vést 4:0 nebo 5:0, jak ale domácí srovnali na 1:1, Hodonín se dostal na koně, my jsme si přestali věřit a měli jsme problémy dostat se pořádně do hry. V kabině jsme si řekli něco od plic, změnilo se to, předváděli jsme velmi dobrý futsal i s brankami, ale po snížení Hodonína na 2:5 se to zlomilo. Měli jsme nakonec obrovské problémy to dohrát do vítězného konce. Musím říct, že TANGO předvedlo velmi sympatický výkon a klobouk dolů před ním. Diváci, i když jich moc nepřišlo, se měli na co dívat a byl to pro ně určitě zajímavý futsal,“ řekl po výhře trenér Mělníku JAKUB NĚMEC.

 

VÝSLEDEK ČTVRTFINÁLE POHÁRU SFČR 2021-2022:

FC TANGO HODONÍN – SK OLYMPIK MĚLNÍK 3:6 (1:1)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS