Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

STATEČNÝ BOJ SEDMI JIŽANŮ NA PARDUBICKU!

23.10.2021 | Jiří Štěrba

HODONÍN – Hodonínští futsalisté cestovali v pátek 22. října 2021 ke třetímu zápasu této sezony ve 2. lize (skupina Východ) pouze s torzem hráčů, a tak se nelze vůbec divit, že naši borci nakonec v šestém největším městě Pardubického kraje (12 267 obyvatel) padli.

Po divokém úvodu, když ve čtvrté minutě byl stav 2:1, se hra částečně uklidnila a domácí z Vysokého Mýta můžou být rádi, že na začátku 17. minuty pokořil výtečně chytajícího gólmana hostů Karla Hanzlíka, přezdívaného Karlos, Šimon Štanglica, takže oba týmy odcházely do kabin za stavu 3:1.

Ve druhé půli to byl vyrovnaný boj, i když domácí mohli nasadit tři čtveřice do zápasu, naopak na druhé straně je potřeba zmínit futsalové srdíčko Michala Jakubíčka, který se rozhodl, že Tango prostě ve štychu nenechá, i když už dává přednost více rodině a práci a taktéž velmi pěkným gestem se prezentoval Filip Vanda, který si z dovolené v jižních Čechách se svojí rodinou odskočil na mistrovský špíl do města, které leží v okrese Ústí nad Orlicí.

TO JE TŘEBA KVITOVAT JAKO VELMI PĚKNÝ POČIN OBOU HRÁČŮ HODONÍNSKÉHO TANGA, KTEŘÍ TAK DALI NAJEVO, ŽE JIM OSUD KLUBU NENÍ VŮBEC LHOSTEJNÝ!

ZA NÁS PROSTĚ VELKÝ PALEC NAHORU!!!

 Pro pečlivé statistiky připomínám, že střelcem třetí branky hostů nebyl David Beneš (ten dal druhý gól), ale správně je to Filip Vanda, když první branku Jihomoravanů a pokoření reprezentačního gólmana v dresu domácích Libora Gerčáka si užil ve čtvrté minutě hodonínský Jan Vintrlík.

 

„Jeli jsme do Vysokého Mýta v hodně okleštěné sestavě, když někteří hráči nemohli (jedná se o ty, co hrají velký fotbal v Hodoníně a klub jim zatím futsal jako druhý sport nepovolil), někteří byli v práci a pak jsou tady ti, kterým je jedno, jak si Tango v soutěži povede, ale ty jmenovat nebudu, neboť určitě ví, o koho se jedná. Pouze jim můžu odkázat, že budou mít těžký boj o triko v týmu mužů, ale tak to prostě je a do budoucna i bude. Musí být nastavená nějaká pravidla, která je třeba respektovat a toho se v klubu budeme držet!

A co k samotnému zápasu? Na náš výkon nemůžu říct ani půl slova, protože kluci se rvali po celých 40 minut. Skvěle nám zachytal Karlos (Karel Hanzlík), ale i zbývajících šest bojovníků si za výkon zaslouží naprosté absolutorium. Domácí vzhledem k naší sestavě měli povinnost vyhrát, my však ze zápasu žádnou tragédii neděláme, neboť v ročníku se s každým soupeřem utkáme vždy čtyřikrát, takže stále žije šance při nepříznivém výsledku toto zlomit v dalších zápasech,“ řekl den po utkání JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA, vedoucí týmu mužů a zároveň šéf klubu FC TANGO HODONÍN.

 

VÝSLEDEK ZÁPASU 3. KOLA 2. FUTSALOVÉ LIGY, SKUPINA VÝCHOD:

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto – FC TANGO HODONÍN 5:3 (3:1)

 

A jaký je nejbližší program mužů ve 2. lize?

V neděli 31. října hrají ve Vyškově proti místnímu Amoru (výkop je v 19 hodin), aby se pak představili doma před svými fanoušky 

v úterý 2.11. od 20:30 ve čtvrtfinále Poháru FAČR proti ligovému SK Olympik Mělník 

a následně hned v pátek 5. listopadu hostí Baník Ostrava (20:30 hodin) 

a ve čtvrtek 11. listopadu si to rozdají s Atrapsem Modřice (20:30 hodin).

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS