Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

MLADÍCI FC TANGO U19 SICE JEDNOU REMIZOVALI, ALE ŠANCE NA PLAY-OFF ALE STÁLE ŽIJE!

20.01.2020 | Jiří Štěrba
U19

U 19 – 6. KOLO:

Další turnaj mladých futsalistů v kategorii U 19 (ale stejně tak se hrálo i v kategorii U 17) viděla v neděli 19. ledna 2020 hodonínská hala TEZA. Hodonín hostil Liberec (1:1), pak nastoupil proti České Lípě.

Škoda ztráty bodů v souboji s Libercem, stále je ale šance skončit do čtvrtého místa a zahrát si play-off v Česku.

Nyní je Tango Hodonín na 2. místě: tabulku vede EP Chrudim (30 bodů), za ní je FC Tango Hodonín (29), třetí pozici drží Slavia Praha (28) a čtvrtý je zatím Mělník (27).

Definitivně se o čtyřech nejlepších týmech tohoto soutěžního ročníku rozhodne již tuto neděli (26. ledna 2020), kdy se FC TANGO HODONÍN představí na palubovce městské Sportovní haly na východě Čech v Chrudimi, kde hraje proti Vysokému Mýtu a pak nastoupí proti EP Chrudim.

 

1. UTKÁNÍ ŠESTÉHO KOLA:

FC TANGO HODONÍN (U 19) – FTZS LIBEREC (U 19) 1:1 (1:0)

Tango vedlo po trefě Vojtěcha Čecha z prvního poločasu, ovšem tým ze severu Čech dokázal po obrátce srovnat, když se gólově prosadil Marek Šíma.

 

„Byl to hodně těžký zápas, neboť Liberec patří ke kvalitním týmům ligového pelotonu v této věkové kategorii. Soupeř byl podle mého mínění lepší prvních deset minut, my jsme pak ve zbytku zápasu byli tím celkem, který dirigoval tempo a vývoj utkání. Nemůžu se zbavit dojmu, ale stále si myslím, že o ten jeden gól jsme byli lepším týmem. Chtěli jsme vyhrát, protože jsme potřebovali tři body, abychom se snadněji dostali do play-off. Navíc nám „pomohl“ Mělník, který překvapivě zdolal vedoucí EP Chrudim 5:2 a uštědřil jí tak druhou porážku v této sezoně. Remíza nám tedy za daného stavu moc nepomohla, ovšem stále žijeme svůj sen o play-off a já věřím, že kluci dobrou formu potvrdí i na východě Čech již tuto neděli. Jinak to byl zápas, který měl všechny parametry kvalitního mládežnického futsalu u nás,“ řekl trenér U 19 FC Tango Hodonín STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ ŠESTÉHO KOLA: 

FC TANGO HODONÍN (U 19) – FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA (U 19) 6:1 (5:0)

Poslední celek ligové tabulky nemohl v žádném případě prověřit favorizované Jihomoravany. Ti byli od úvodního hvizdu rozhočích pány na hodonínské palubovce a bylo jen otázkou výše skóre, jak tento souboj nakonec dopadne.

 

„V tomto utkání jsme jasně dominovali, Česká Lípa byla futsalově zcela někde jinde než předchozí soupeř z Liberce. Byl to daleko slabší celek, který je asi právem v suterénu současné ligové tabulky. Šlo jen o to, soupeře nepodcenit, což se i stalo, a to bylo dobře. I tak si přesto myslím, že naše vítězství mohlo být na množství tutovek, do kterých jsme se dostali, daleko brankově výraznější v náš prospěch. Rozhodnutí, zda se dostaneme do play-off, tak padne definitivně tuto neděli, kdy v Chrudimi nastoupíme proti Vysokému Mýtu a domácímu týmu. Věřím, že kluci opět skvěle zabojují a skupina o první čtyři příčky nám neuteče,“ prohlásil po jasné výhře kouč Hodonína STEFANOS CHADZIDIS.

 
Aktuální články
CHCEME SE POSOUVAT HERNĚ VÝŠ A VÝŠ, A UKÁZAT, ŽE V HODONÍNĚ JE ŽENSKÝ FUTSAL NA DOBRÉ ÚROVNI, ŘÍKÁ V ROZHOVORU KAPITÁNKA HODONÍNSKÉHO TANGA SABINA PAVKOVÁ!

HODONÍN – Po návratu z dovolené si kapitánka futsalistek hodonínského TANGASABINA PAVKOVÁ sedla k počítači, aby webu ligového týmu FC...

 
FESTIVAL ZAHOZENÝCH TUTOVEK NA STRANĚ TANGA, RADOST Z POSTUPU NAKONEC V DOMÁCÍM TÁBOŘE!

MĚNÍN – Sportovní hala v Měníně u Brna patřila v pondělí večer futsalu, neboť se zde sehrálo semifinále krajského poháru,...

 
DRUHÁ FUTSALOVÁ LIGA MÁ ZA SEBOU SVÉ PRAVIDELNÉ GRÉMIUM. TANGO HODONÍN CESTUJE V PONDĚLÍ 10. ČERVNA DO MĚNÍNA K SEMIFINÁLE POHÁRU PROTI BRNĚNSKÉMU ATRAPSU

HODONÍN – Funkcionáři 2. futsalové ligy (skupiny Západ a Východ) se v úterý sešli napravidelném Grémiu v hotelu Tři věžičky ve...

 
HODONÍNSKÉ TANGO POSTUPUJE DO REGIONÁLNÍHO SEMIFINÁLE V POHÁRU FUTSALU V ČESKU!
 
SKVĚLÝ ZÁVĚR SEZONY V PODÁNÍ HODONÍNSKÉHO TANGA, KTERÉ NAKONEC SKONČILO NA DRUHÉM MÍSTĚ!
 
NE SEDM, ALE JEN ŠEST STATEČNÝCH FUTSALISTŮ TANGA HODONÍN NAPLNO U SOUPEŘE BODOVALO!
 
TOMÁŠ ŤOK SE MOHL STÁT HRDINOU SOBOTNÍHO KLÁNÍ VE FUTSALE, TUTO ROLI ALE V POSLEDNÍ SEKUNDĚ ODMÍTL!
 
HODONÍNSKÉ TANGO NAKONEC PŘESKOČILO V TABULCE OSTRAVSKÝ BANÍK A PO ZÁKLADNÍ ČÁSTI 1. LIGY MU PATŘÍ OSMÉ MÍSTO!
 
TANGO ŠOKOVALO ZÁPADOČEŠKY, KTERÝM UŠTĚDŘILO NEČEKANOU PORÁŽKU NA JEJICH PALUBOVCE!
 
DALŠÍ „GALA“ PŘEDSTAVENÍ ROZHODČÍCH VE 2. FUTSALOVÉ LIZE! TANGO ZÍSKALO PO ZÁSLUZE TŘI BODY!
 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS