Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

MLADÍCI FC TANGO U19 SICE JEDNOU REMIZOVALI, ALE ŠANCE NA PLAY-OFF ALE STÁLE ŽIJE!

20.01.2020 | Jiří Štěrba
U19

U 19 – 6. KOLO:

Další turnaj mladých futsalistů v kategorii U 19 (ale stejně tak se hrálo i v kategorii U 17) viděla v neděli 19. ledna 2020 hodonínská hala TEZA. Hodonín hostil Liberec (1:1), pak nastoupil proti České Lípě.

Škoda ztráty bodů v souboji s Libercem, stále je ale šance skončit do čtvrtého místa a zahrát si play-off v Česku.

Nyní je Tango Hodonín na 2. místě: tabulku vede EP Chrudim (30 bodů), za ní je FC Tango Hodonín (29), třetí pozici drží Slavia Praha (28) a čtvrtý je zatím Mělník (27).

Definitivně se o čtyřech nejlepších týmech tohoto soutěžního ročníku rozhodne již tuto neděli (26. ledna 2020), kdy se FC TANGO HODONÍN představí na palubovce městské Sportovní haly na východě Čech v Chrudimi, kde hraje proti Vysokému Mýtu a pak nastoupí proti EP Chrudim.

 

1. UTKÁNÍ ŠESTÉHO KOLA:

FC TANGO HODONÍN (U 19) – FTZS LIBEREC (U 19) 1:1 (1:0)

Tango vedlo po trefě Vojtěcha Čecha z prvního poločasu, ovšem tým ze severu Čech dokázal po obrátce srovnat, když se gólově prosadil Marek Šíma.

 

„Byl to hodně těžký zápas, neboť Liberec patří ke kvalitním týmům ligového pelotonu v této věkové kategorii. Soupeř byl podle mého mínění lepší prvních deset minut, my jsme pak ve zbytku zápasu byli tím celkem, který dirigoval tempo a vývoj utkání. Nemůžu se zbavit dojmu, ale stále si myslím, že o ten jeden gól jsme byli lepším týmem. Chtěli jsme vyhrát, protože jsme potřebovali tři body, abychom se snadněji dostali do play-off. Navíc nám „pomohl“ Mělník, který překvapivě zdolal vedoucí EP Chrudim 5:2 a uštědřil jí tak druhou porážku v této sezoně. Remíza nám tedy za daného stavu moc nepomohla, ovšem stále žijeme svůj sen o play-off a já věřím, že kluci dobrou formu potvrdí i na východě Čech již tuto neděli. Jinak to byl zápas, který měl všechny parametry kvalitního mládežnického futsalu u nás,“ řekl trenér U 19 FC Tango Hodonín STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ ŠESTÉHO KOLA: 

FC TANGO HODONÍN (U 19) – FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA (U 19) 6:1 (5:0)

Poslední celek ligové tabulky nemohl v žádném případě prověřit favorizované Jihomoravany. Ti byli od úvodního hvizdu rozhočích pány na hodonínské palubovce a bylo jen otázkou výše skóre, jak tento souboj nakonec dopadne.

 

„V tomto utkání jsme jasně dominovali, Česká Lípa byla futsalově zcela někde jinde než předchozí soupeř z Liberce. Byl to daleko slabší celek, který je asi právem v suterénu současné ligové tabulky. Šlo jen o to, soupeře nepodcenit, což se i stalo, a to bylo dobře. I tak si přesto myslím, že naše vítězství mohlo být na množství tutovek, do kterých jsme se dostali, daleko brankově výraznější v náš prospěch. Rozhodnutí, zda se dostaneme do play-off, tak padne definitivně tuto neděli, kdy v Chrudimi nastoupíme proti Vysokému Mýtu a domácímu týmu. Věřím, že kluci opět skvěle zabojují a skupina o první čtyři příčky nám neuteče,“ prohlásil po jasné výhře kouč Hodonína STEFANOS CHADZIDIS.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS