Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DALŠÍ POSUN DRUHOLIGOVOU TABULKOU!

12.11.2021 | Jiří Štěrba

Ve čtvrtek večer přijel do haly TEZA v Hodoníně poslední tým druholigové skupiny VÝCHOD z Brna-Modřic, aby v rámci 6. kola sehrál souboj, jenž rozhodla v podstatě velmi vydařená pasáž ze strany velkého favorita na začátku druhého poločasu.

Před samotným duelem přivítal místní hlasatel (Petr Hruška) velmi srdečně bývalého hráče TANGA, Tomáše Buršíka, který nyní hraje v Modřicích a nastoupil na hodonínské palubovce jako kapitán hostů!


Přitom první půle byla hodně rozpačitá, domácí si asi až příliš byli vědomi svou rolí VYSOKÉHO FAVORITA, kterou ale v prvním dějství nedokázali zcela naplnit. Z tribuny to vypadalo, že se hraje nevinný pouťový futsal, bez osobních kontaktů (pouze s jedinou ŽK!), ale přitom TANGO si už v této části druholigového mače dokázalo vytvořit 4 šance (2x David Beneš, jednou Petr Bohun a Roman Sopůšek), ale po úvodním gólu ze sálovky Tomáše Ťoka v čase 14:12 přišly další branky až v poslední minutě první části: nejprve šokoval vyrovnávací brankou hostující Tomáš Krejčíř, na tu ale TANGO ihned zareagovalo, když po 35 sekundách vrátil vedení domácímu týmu na svoji stranu znovu Ťok, kterého parádně našel Bohun.

 

Konečně kvalitní futsal s častější a hlavně přesnější koncovkou nabídlo TANGO až po přestávce, kdy už hosté evidentně nestíhali a často jen přihlíželi lavinovitým útokům vysokého favorita, který na šest gólů potřeboval pouze časový úsek mezi 22. - 27. minutou. Osmý gól, který padl v čase 26:37 minut se zrodil po prudké střele Beneše, kterou si posunul do vlastní branky dezorientovaný hráč Modřic Josef Koky.

 

Dělal jsem si poctivě i ve druhém poločase statistiku zmařených šancí TANGA, přičemž tentokráte to číslo bylo oproti první půli daleko větší: v první poločase zahodilo TANGO 4 šance, po obrátce to už bylo 11 gólových možností – 6x Ťok, 2x Beneš a Sopůšek, jednu šanci zmařil Michal Bidmon.

 

Nyní patří TANGU druhá pozice (10 bodů), první je Vysoké Mýto, které má 13 bodů!

 

ŘEKLI PO ZÁPASE:

 

„Čekali jsme, že přijede velmi houževnatý soupeř, což se potvrdilo hlavně v první půli. Ta byla velmi vyrovnaná, ale opět jsme si nechali dát hloupý gól na 1:1, ale naštěstí ještě do konce poločasu jsme stačili vrátit vedení na svoji stranu. Rozhodlo se v podstatě po přestávce, kdy jsme utekli soupeři na rozdíl čtyř branek a bylo vlastně po zápase. V závěru už naše útočná snaha nebyla moc znát, ale jsem spokojený s výhrou a s výkony některých hráčů. Teď jedeme dvakrát ven (do Vyškova a Olomouce), důležité utkání nás ale bude čekat i v pátek 26. listopadu, kdy od 20:30 hodin přivítáme doma vedoucí Vysoké Mýto,“ hlásil domácí lodivod MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.

 

„Byl jsem v Brazílii, do Česka jsem se dostal před pár dny. Hned jsem začal pracovat s týmem, je tady dobrý mančaft a vůbec skvělá parta. V první půli to ještě šlo, stačili jsme soupeři s krokem. Ve druhém poločase jsme měli ale málo času na bránění, v závěru už byli naši hráči v obraně hodně unavení a vypadá to, že nás čeká hodně práce. Jinak chválím domácí, hráli fakt dobře,“ zhodnotil duel hostující kouč R. Ch. PUPO.

 

„První poločas byl docela vyrovnaný, Modřice dobře bránily, my jsme se nemohli dostat do zakončení. Druhá půle už byla jiná: hrálo se nahoru dolů, to nám vyhovovalo, proměnili jsme některé šance a nakonec zaslouženě vyhráli,“ řekl spokojený hráč TANGA PETR BOHUN.

 

VÝSLEDEK ZÁPASU 6. KOLA  2. FUTSALOVÉ LIGY (SKUPINA VÝCHOD):

FC TANGO HODONÍN – FC  ATRAPS MODŘICE 8:2 (2:1)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS