Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

JASNÁ VÝHRA POSUNULA TANGO NA TŘETÍ MÍSTO V DRUHOLIGOVÉ TABULCE!

07.11.2021 | Jiří Štěrba

TANGO nastoupilo do pátečního duelu bez čtyř hráčů ( ), ale i v improvizované sestavě předvedli zejména po obrátce necelé stovce fanoušků precizní futsalové představení: ze strany domácích to byl prostě koncert na otevřené scéně doprovázený často zaslouženým potleskem domácích příznivců!

Pokud byly obavy ze soupeře z krajského města severní Moravy, tak ty trvaly v podstatě jen první poločas. To hosté hned v první minutě kopali penaltu (24 sekunda!), když gólman Karel Hanzlík fauloval ve výhodné pozici hostujícího Václava Potůčka a střelec Jakub Válek mířil přesně – 0:1. S domácími brzký úvodní gól trochu „zamával,“ ovšem nicméně ve čtvrté minutě skvěle našel Roman Sopůšek spoluhráče Tomáše Janulíka, který lehce zavěsil – 1:1. Domácí ještě do přestávky dvakrát pokořili 49letého gólmana Ostravy, Martina Bortlíka, ovšem 46 sekund před pauzou si vybral slabší chvilku hodonínský brankář, takže Baníkovci se z ničeho dostali opět do zápasu.

 

Důležité okamžiky byly k vidění v hale TEZA mezi 22. - 26. minutou, kdy jsme viděli tři góly v síti Ostravy. Hned branka na 4:2 byla hodně pohledná, když střílel Tomáš Varmuža, aby jeho pokus vtipnou patičkou posunul do ostravského čeřenu Vojtěch Čech, ovšem líbila se i další branková paráda v podání TANGA – to po levé straně dravě pronikl Petr Bohun, aby po jeho přihrávce slavil gólovou tečku Lukáš Křivák. Vůbec celý tým vítězů působil velmi dobrým dojmem, kluci se futsalem bavili a k tomu často nabídli i nějaké „bonusy“ navíc, jako třeba kapitán týmu Roman Sopůšek, který ve 31. minutě si na malém prostoru udělal z trojice hostujících hráčů jen solné sloupy a je škoda, že jeho střelecký pokus neskončil brankou, neboť to by byl určitě pro domácího špílmachra ideální tip pro TV NOVA na Borce nakonec!   

 

ŘEKLI PO UTKÁNI:

 

„Očekávali jsme s Baníkem těžké utkání a začátek to potvrdil. Byl to vyrovnaný souboj, naštěstí přišly i branky, ale v závěru první půle jsme dostali hloupý gól na 3:2. Ve druhém poločase jsme dali tři rychlé branky a pak jsme již samotný zápas měli až do konce pod naší kontrolou. Baník byl sice nebezpečný, ale své šance neproměnil. V našem týmu se dobře dnes zapojili mladí kluci a ukázali nám tak, že je s nimi potřeba do budoucna počítat,“ řekl kouč TANGA MIROSLAV „BARY“ BARTYZAL.

 

„Dnešní zápas, i s tou sestavou, kterou jsme látali, byl výborný. Body jsou, ale i výkon byl dobrý. Mně osobně se hrálo dobře, i když jsem byl unavený po práci na větříčku (Roman dělá střechy – izolace – pozn. autora příspěvku), ale šlo to. A jestli chyběl Tomáš Ťok? Tak to je futsalová osobnost, ovšem mladí kluci ho dobře nahradili – běhali, byli důrazní, prostě spokojenost. A jaké máme my ambice? – jdeme zápas od zápasu, teď chceme naplno bodovat doma příští týden proti Modřicím, jinak případné vyšší cíle musí mít vedení klubu,“ hlásil spokojený kapitán TANGA ROMAN SOPŮŠEK.

 

„V prvním poločase rozhodly naše neproměněné šance a pak celkově naše individuální chyby. Bylo tam moc ztrát, nabídli jsme domácím brejky a oni nás z nich trestali. Jsme zklamaní, protože jsme sem jeli 2,5 hodiny a nakonec si vezeme porážku o šest branek.  Jinak si myslím, že letos nemá druhá liga výraznějšího favorita, každý může porazit každého a samotná soutěž je strašně těžká,“ podíval se za zápasem kouč ostravského Baníku KAREL MURÍN.

 

VÝSLEDEK PÁTEČNÍHO UTKÁNÍ 2. LIGY – SKUPINA VÝCHOD:

FC TANGO HODONÍN - FC BANÍK OSTRAVA 9:3 (3:2)

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS