Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

EX-LIGOVÝ FOTBALISTA TOMÁŠ ŤOK BUDE I NADÁLE OPOROU FUTSALISTŮ FC TANGO HODONÍN!

17.02.2021 | Jiří Štěrba

VESELÍ NAD MORAVOU – Nedávno slavil 26. narozeniny (narozený 2. února 1995) a nebýt zdravotních potíží s páteří, které se u něj objevily v roce 2015 a zároveň v tom samém roce byl na operaci zad, možná by dnes kopal třeba i 1. fotbalovou ligu.

Řeč je o TOMÁŠI ŤOKOVI, který začal s fotbalem ve Veselí nad Moravou, pak přešel do mládeže v klubu 1.FC Slovácko se sídlem v Uherském Hradišti a ligový debut ve Slovácku si odbyl 30. července 2016 hned v prvním kole ročníku 2016-2017 v Generali Aréně, což je stánek Sparty Praha. Sparta v tomto souboji nakonec vyhrála 3:2.

Ve fotbale levák, hrající nejraději ve středu zálohy, patří k univerzálům ve futsalu, kde hájí barvy hodonínského klubu FC TANGO HODONÍN.

 

Dobrá zpráva pro fanoušky hodonínského futsalu, neboť Tomáš mi potvrdil, že pokud se rozjedou nižší futsalové soutěže (hodonínské Tango je nyní ve 2. lize), tak je domluvený s předsedou tohoto klubu, JIŘÍM „JUROU“ ŠTĚRBOU, že týmu i v této sezoně rád vypomůže!

 

Velký fotbal hraje nyní v rakouském Mistelbachu, kam to má z domova ve Veselí nad Moravou kolem 90 kilometrů, ale vůbec si nestěžuje. Pokud je „normální doba,“ a ta zatím kvůli koronavirové pandemii chybí, tak k našim jižním sousedům jezdí na dva tréninky týdně a k tomu vesměs páteční večerní mistrovský zápas.

„V Rakousku jsem po všech stránkách spokojený. Líbí se mi mentalita místních obyvatel, jejich upřímnost, cítím, že mě vítají u nich vždy s otevřeným srdcem a mají radost, že jsem členem jejich týmu,“ prozradil Tomáš své zkušenosti ze druhé sezony ve 2. Landeslize, což je u nás 5. liga, tedy Krajský přebor.

 

Málokdo ale o tomto sympatickém sportovci již asi ví, že se vrhl na psaní knih pro naše nejmenší a ve volném čase rád maluje.

 

„Můj velký idol jak v kopané, tak v životě je bývalý anglický reprezentant Frank Lampard. Ten má IQ nad 150 a když jsem zjistil, že píše knihy pro děti, řekl jsem si, že to také zkusím, „Nahrála“ mi k tomu hodně doba nouzového stavu v Česku, kdy jsem měl najednou daleko více času, neboť odpadly jak fotbalové, tak i futsalové tréninky a navíc samozřejmě i zápasy těchto sportů.

Moje první knížka pro děti je již na světě a má název THEO a Zlatá Hora. THEO je jméno hlavního hrdiny, trpaslíka, který putuje do fiktivního světa (SVĚTOKRAJE) s názvem Zlatá Hora. Na knize jsem pracoval cca jeden rok a už teď musím prozradit, že jsem se pustil do své druhé knihy, kterou připravuji po večerech při sklence dobrého vína od rodinného vinařství Ivičič z Hovoran,“ řekl pro web FC TANGO HODONÍN finanční účetní v jedné české firmě.

 

Jeho velkou zálibou je ale i malování.

„Rád maluji: je to prostě cokoliv, co mně proběhne hlavou. Maluji nejraději na plátno, používám k tomu štětec a akrylové barvy. Báječně se u toho odreaguji,“ říká Tomáš, který zatím maluje jen tak pro sebe.

 

Jak nám prozradil, tak první výtisky ze své první dětské knížky se rozhodl věnovat Dětskému onkologickému centru v Brně, protože to je právě ta cílená skupinka, ke které by měly jeho knížky jako první putovat.

  

Na závěr několik technických připomínek!

Kniha Tomáše Ťoka má 156 stran včetně barevných obrázků, bude stát 250 Kč a nejrychlejší způsob k jejímu objednání bude přes e-mail:  kniha-tok@email.cz, nebo přes facebook profil Tomáš Ťok. 

Budou se vytvářet i webové stránky, to však chvilku potrvá!

(red.)

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS