Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U 19 – 7. KOLO: KLUCI DĚKUJEME ZA SKVĚLOU REPREZENTACI KLUBU, MĚSTA HODONÍNA A VLASTNĚ I CELÉHO NAŠEHO REGIONU!

28.01.2020 | Jiří Štěrba
U19

Loni hrál mezi čtyřkou nejlepších výběr U 17 z klubu FC TANGO HODONÍN, letos si to vyzkouší o dva roky starší mladíci ze stejného hodonínského klubu, kteří v podstatě odehráli celou tuto sezonu bez výraznějších herních a výsledkových výkyvů.

Proto ještě jednou KLUCI VELKÝ DÍK a HODNĚ ŠTĚSTÍ ve FINAL FOUR, které se odehraje v neděli 9. února 2020 od 14 hodin v Heřmanově Městci pod pořadatelstvím klubu FK ERA-PACK Chrudim.

Střetnou se dvojice: Mělník – Chrudim a FC TANGO HODONÍN – SK Slavia Praha. Vítězové pak nastoupí proti sobě ve finále o Mistra Česka v této věkové kategorii, poražení se utkají o konečné třetí místo.

1. UTKÁNÍ:

1.FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO – FC TANGO HODONÍN 1:2 (0:1)

Hosté dobře věděli, co je čeká za zápas a hned v první minutě soka z východních Čech totálně zaskočili, když zamířil do černého Lukáš Křivák – 0:1. O důležitých bodech rozhodl ve 28. minutě Jan Hromek, kterému připravil palebnou pozici spoluhráč Vojtěch Čech.

 

„V kabině jsme si řekli, že máme před sebou nejdůležitější zápas této sezony a pokud jej zvládneme, budeme se těšit ze zaslouženého  postupu mezi nejlepší čtyřku u nás. To nám trochu svazovalo nohy, přesto jsme šli brzy do vedení 1:0. Proti nám stál velmi kvalitní a fyzicky dobře připravený soupeř, který vlastně neměl co ztratit a mohl hrát naprosto uvolněně. V průběhu zápasu jsme zahodili množství gólových možností a ve druhém poločase se to i vymstilo. Protivník dal z protiútoku branku na 1:1 a my jsme znovu nevyužili dobré možnosti, takže zápas byl velmi nervózní. Naštěstí po pěkné kombinační akci se trefil Jan Hromek, ovšem v závěru jsme se museli bránit. To nám byl po druhé žluté vyloučený Martin Blažek, ale tady si neodpustím poznámku směrem k rozhodčím, když první ŽK dostal náš hráč hodně necitlivě za to, že sudího upozornil na to, že se nejednalo o faul, ale o čistý zákrok po odehrání balonu. Konec byl pro nás hodně dramatický, ale důležité body jsme nakonec uhráli,“ říkal spokojený hodonínský trenér STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ:

FK ERA-PACK CHRUDIM – FC TANGO HODONÍN 3:7 (1:2)

Domácí nastoupili bez svého kapitána Marka Rajnocha, který v souboji s brněnským Helasem dostal červeného žolíka. Přesto to byl zajímavý zápas, protože Chrudim v rámci mládežnického futsalu je u nás již několik roků velký pojem a nebylo tomu jinak ani v tomto klání. V dresu vítězů exceloval Vojtěch Čech, jenž si připsal pět „kanadských“ bodů za tři góly a k tomu i dvě asistence. 

„Myslím si, že naši kluci si tento zápas dokonale užili. Odvedli v něm výtečný kolektivní výkon a nakonec i po zásluze brali jasnou výhru. Celý mančaft podal obětavý výkon a prokázal, že má v sobě každý z hráčů zdravé futsalové sebevědomí. Ještě jim musím poděkovat za skvělou letošní sezonu a doufám, že to potvrdíme i na posledním turnaji v Heřmanově Městci. Pro nás, tedy hráče a celý realizační tým, to bude odměna za celoroční úspěšnou práci. Na pražskou Slavii si budeme věřit, vždyť v této sezoně jsme ji již jednou porazili a já osobně si myslím, že z toho kvarteta se jedná o jeden z nejkvalitnějších celků,“ řekl pro web FC TANGO HODONÍN trenér U 19 STEFANOS CHADZIDIS.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS