Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY 3 PORÁŽKY A POKAŽDÉ JEN JEDNA BRANKA V SÍTI SOUPEŘEK!

28.01.2020 | Jiří Štěrba

Další domácí turnaj žen, tentokrát body nepřinesl!!

ŽENY – 1. LIGA, 4. KOLO:

 

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – TECHNIKA PRAHA 1:3 (0:2)

Měl to být teoreticky pro domácí hráčky (tento turnaj viděla v neděli 26. ledna 2020 sportovní hala TEZA v Hodoníně) hratelný soupeř, ale předzápasové prognózy z domácího táboru se bohužel nenaplnily. Tým z hlavního města vedl do poločasu 2:0, za poražené pouze snižovala ve 34. minutě Alexandra Blahová na 1:2 po spolupráci se spoluhráčkou Skupinovou.

 

„Přiznám se, že jsem čekal naši výhru, k čemuž mě vedly i poslední výsledky družstva žen z předchozího ligového kola, kde jsme vždy třikrát dokázali uhrát remízu. Bohužel jsme ale především nechali hrát v tomto souboji protivníka a hráčky na mě působily, jakoby se sešli právě v tomto duelu na palubovce vůbec poprvé,“ řekl kriticky na adresu svých svěřenkyň kouč FC Tango Hodonín ANTONÍN JÁNOŠ.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – AC SPARTA PRAHA 1:2 (1:2)

Sparta je zvučné jméno, což ale na hodonínské palubovce v neděli odpoledne zrovna neplatilo! Tango sehrálo více jak rovnocennou partii a jen mizérie v zakončení na straně domácích rozhodla, že si tři ligové body nakonec zaknihoval pražský celek. Jediný úspěch poražených dala v 18. minutě za stavu 0:2 Hanka Svobodová (podíl Blahová).

 

„Od tohoto zápasu jsem čekal, že Sparta bude výkonnostně někde jinde, to se ale nenaplnilo. Myslím si, že jsme se soupeřem dokázali odehrát hodně rovnocennou partii, ve které jsme minimálně tři tutovky spálili a tak nakonec to pověstné finální štěstíčko nám chybělo k lepšímu výsledku. Vůči nám to byl nespravedlivý výsledek, ale na druhou stranu na to se ve sportu nehraje. V utkání se bohužel zranila Kristýna Lokajová (pravé koleno) a místo ní pak nastoupila Pavlína Horáková,“ řekl po souboji kouč Tanga Hodonín ANTONÍN JÁNOŠ.

 

3. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – NÁSTĚNKY BRNO 1:5 (1:3)

Toto utkání sehrály holky z týmu Tango hned po souboji se Spartou a tak se dalo očekávat, že do konečného výsledku může výrazně promluvit fyzička na straně domácích. To se nakonec i potvrdilo, i když Tango začalo dobře, neboť od 2. minuty vedlo 1:0, když se gólově prosadila Klára Horáčková (podíl Ivičičová).

 

„Bylo cítit, že holky mají těžký zápas se Spartou v nohách a bez jakéhokoliv odpočinku musely jít znovu na futsalové bojiště. Začali jsme dobře, ale postupně nám docházely fyzické síly, čehož zkušený soupeř dokázal v dalším průběhu brankově zužitkovat. I tady jsme měli jednu ztrátu, když zápas nedohrála pro zraněný kotník Hana Svobodová, aby místo ní přišla na palubovku Kateřina Trusková,“ hlásil po třetím utkání o čtvrté lednové neděli domácí lodivod ANTONÍN JÁNOŠ.

 

V lize žen jsou na pořadu ještě dvě kola.

V tom pátém se FC TANGO HODONÍN představí v Praze proti Spartě a Technice Praha (hraje se v neděli 9. února 2020),   

v posledním kole (6.) pak v hale TEZA Hodonín nastoupí hodonínské TANGO v neděli 23. února 2020 proti Plzni, Black Bridge Praha a brněnským Nástěnkám.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS