Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY: V LIGOVÉ TABULCE JIM PATŘÍ PROZATÍM OSMÉ MÍSTO!

19.12.2019 | Jiří Štěrba

LIGOVÝ TURNAJ ŽEN – 3. KOLO:

Toto kolo se hrálo na severu Moravy – v Jeseníku.

Hodonínská děvčata přijela do zdejší sportovní haly v devíti hráčkách, když kouči Antonínu Jánošovi chyběly Alexandra Blahová s Ilonou Podrazilovou (dovolená), dále nemocná Kateřina Trusková a zraněná Tereza Tichá.

 

V prvním souboji narazilo Tango na ostravský Baník, kterému nakonec podlehlo výrazně 3:8, i když konečná výše skóre neodpovídá úplně dění na jesenické palubovce. Do přestávky to bylo ještě hodně vyrovnané utkání, po obrátce hrál Hodonín již zbytečně ustrašeně, čehož soupeř využil k jednoduchým brankám a tak si mohl zaknihovat poměrně snadnou výhru v tomto turnajovém klání.

 

V utkání s domácím Gamaspolem dosáhlo Tango Hodonín sice na bod po výsledku 3:3, ale určitě měly hostující hráčky na víc než na jeden ligový bod. Družstvo se však postupně sehrává a protože nebyly holky v plné sestavě, nakonec se zrodila „jen“ remíza!

 

Třetí nedělní duel (hrálo se v neděli 15. prosince 2019) ukázal jednoznačné kvality prvního Chlebičova, který zatím v sedmi odehraných soubojích vždy naplno bodoval při vysoce aktivním skóre 32:4! Ani v tomto utkání to nebylo jiné – vítězky přesvědčivě  dominovaly.

 

VÝSLEDKY:

FC TANGO HODONÍN – FC BANÍK OSTRAVA 3:8 (1:2),

 

FC TANGO HODONÍN – AC GAMASPOL JESENÍK 3:3 (2:3) a

 

FC TANGO HODONÍN – TEQUILKY CHLEBIČOV 0:7 (0:2).

 

TŘETÍ KOLO HODNOTIL KOUČ ŽEN FC TANGO HODONÍN – ANTONÍN JÁNOŠ:

„Letos máme mladý tým, zatím se postupně sehráváme, ale máme za sebou jen čtyři tréninky, což je podle mě hodně malé číslo. S ostravským Baníkem to byl hratelný souboj, ale připadalo mi, že jsme až moc a zbytečně z protivníka vystrašení. S domácím Jeseníkem se dalo naplno bodovat, určitě to byl soupeř k poražení. My jsme znovu byli v těsné blízkosti soupeřovy branky zbytečně nervózní a zbrklí, bylo vidět na naší straně, že nám chybí zkušenost a větší futsalová vyzrálost, ovšem tady jasně platí, že je potřeba více a hlavně PRAVIDELNĚ TRÉNOVAT! Třetí duel ukázal, že Chlebičov je se svým futsalem zcela někde jinde: u nich byla vidět velká futsalovost, herní vyzrálost a důvěra ve vlastní síly. To vše vítězky dokázaly v míře vrchovaté i „prodat“ na samotné palubovce.“

 

POZVÁNKA:

FC TANGO HODONÍN je mezi devíti celky nyní na 8. pozici s bilancí 1-1-3 při skóre 11:21 a zisku 4 bodů. Toto postavení si můžou hráčky Hodonína vylepšit v dalším kole, které se odehraje v domácím prostředí v NEDĚLI 5. LEDNA 2020 ve sportovní hale TEZA Hodonín. Program týmu FC TANGO HODONÍN:

10:00 hodin – HODONÍN – Chlebičov,

11:40 hodin – HODONÍN – Baník Ostrava a

13:20 hodin – HODONÍN – Jeseník.

Přijďte v hojném počtu povzbudit naše holky, aby se postupně dokázaly odlepit od suterénu ligové tabulky. Vaše hlasy a povzbuzování budou moc potřebovat!

  

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS